Yaqi RABC2003 (Катана) В Катані ну дуууже цікаве лезо. Неоднозначне якесь. Катана з ним шурхотить як газонокосарка. Відчувається, що лезо вельми гостре (і на шкірі відчуваться), але якось пропускає... Лезо з низки таких, що голишься і ставиш собі питання "А чи вдасться поголитися як слід?" Вдалося. Після першого проходу все було нормально, потім на другому все нормально. "Нормально". Це визначальний термін.
Mühle R41 В цьому станку це лезо ще виразніше неоднозначне. Так, виголився без проблем в BBS, але якось... неконтрольовано чи щось подібне. Голюся і не розумію, чи все ОК. І лезо гостре, а після першого проходу залишлося багато недоголеного. Але після другого все чисто. Неоднозначне лезо як на мене.
Останній раз редагувалося: alex-kin (Пн 18 Вер 2023 - 18:57), всього регувалося 1 раз(-и)
fill, Сергій Акулов, Sauvage, _yk_ та Kitten911 Поставили вподобайку
alex-kin Бувалий
Повідомлень : 203 Репутація : 50 Дата реєстрації : 31.12.2021 Вік : 44
Yaqi RABC2003 (Катана) Перший прохід - ледве "соціально допустимий рівень гоління", багато пропусків, хоча лезо йшло впевнено. Другий прохід - BBS. Ніяких напів тонів. Чудернацьке якесь лезо. Не для тих, хто є володарем гоління , а, тим паче, freak control. Голить, результат задовольняє, а ось процесс - ні.
Mühle R41 Все те ж саме. Незрозуміле якесь лезо.
Висновок: Лезо голить. Лезо голить непогано. Лезо голить незрозуміло. Можливо, хтось його зрозуміє. Я не зрозумів.
fill, Сергій Акулов, Sauvage, stanislav-q та _yk_ Поставили вподобайку
alex-kin Бувалий
Повідомлень : 203 Репутація : 50 Дата реєстрації : 31.12.2021 Вік : 44
Gillette 7 O’Clock Permasharp (зелені). Перше гоління
Yaqi RABC2003 (Катана) Лезо ріже. І ріже успішно. На другому проході шурхотить, і в мене почала народжуватися підозра, що не голить. Але підозру вручати не став Чисто, гладко, з кайфом.
Mühle R41 В "Катані" це лезо працює набагато краще. Можливо, на порядок. В R41 воно гальмувало, ніби роздумуючи, чи остаточно зупинитися, чи продовжувати зрізати щетину. Прийшлося піддавлювати. Результат непоганий, подразнення немає, але і задоволення посереднє.
Ruslan, fill, Сергій Акулов, Sauvage, stanislav-q, ARTURIUS, Kitten911 та Yura_ Поставили вподобайку