Шановне панство, я вибачаюся, що десь там завіявся (були справи, тому перепрошую). Новин немає, оскільки "добиваю" багаточисельне те, що є. Але. (Без "але" нічого не буває, це, пся крев, діалектика.) Або R41, або "катана". Просто набридло. Витягнув Razorock German 37 DE Slant Razor, поставив Shark Super Stainless - і просто в астралі: ніжно, м'яко, на кожен день (бо щетина пре як не в себе). В мене все Але... Слава Україні!
Ruslan, WetShaver, fill, vicbro, Sauvage, stanislav-q, Віталіk і Поставили вподобайку
WetShaver Бувалий
Повідомлень : 447 Репутація : 5 Дата реєстрації : 10.12.2017 Звідки : Чернигов
Гоління: або R41 або Razorock German 37 DE Slant Razor. Трохи не так: тиждень - перша, тиждень - другий. Леза для двох тижнів однакові. Обидва станки - просто за межею.
Добив банку мила American Barber від Razorock. Знайшов запаску Kent, поклав в середину банки American Barber від Razorock і голюся
Новинок майже ніяких: спробував АШ Barbershop від Stirlilng. Мабуть, трохи пізніше придбаю 100 мл. Аромат якийсь невловимий. І солодкий (я ненавиджу солодкі аромати, але не цей), і гіркуватий. "Стірлінги" пишуть, що в ньому є аромат свіжої газети. Щось таке є... Такі новини.
Ruslan, WetShaver, fill, Wolfskin, vicbro, Sauvage, stanislav-q і Поставили вподобайку
alex-kin Бувалий
Повідомлень : 311 Репутація : 50 Дата реєстрації : 31.12.2021 Вік : 46
Шановне панство, я пів року тримався. Нічого нового не купував. Ні мила, ні пів мила
Але на тому тижні я зробив грандіозне придбання: Rockwell 6C White Chrome.
Перші враження. Я встиг поганяти всього один раз третю, четверту і п'яту сторони. Розумію, що треба, після разороковського сланту і 41-ої, дещо заново вчитися голитися. Розумію, що 6С має власну методу зрізання волосу і, на перший дотик і прохід (і на другий теж), мені ця метода подобається. Розумію, що п'ятої сторони мені забагато, але спробую ще раз. Як і шосту, і першу, і другу. Розумію, що четверта сторона мені дуже подобається: голився сьогодні, в результаті - майже ідеально гладенька шкірка без подразнення.
Я прочитав всі матеріали по Роквеллу на нашому сайті. Дуже цікаво. Розумію, що в мене є іграшка на найближчі декілька місяців
Ruslan, WetShaver, fill, Wolfskin, Sauvage, stanislav-q, _yk_ і Поставили вподобайку
fill Живе тут
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 2701 Репутація : 532 Дата реєстрації : 12.02.2018 Вік : 56 Звідки : Київ
Шановне панство, я пів року тримався. Нічого нового не купував. Ні мила, ні пів мила
Але на тому тижні я зробив грандіозне придбання: Rockwell 6C White Chrome.
Перші враження. Я встиг поганяти всього один раз третю, четверту і п'яту сторони. Розумію, що треба, після разороковського сланту і 41-ої, дещо заново вчитися голитися. Розумію, що 6С має власну методу зрізання волосу і, на перший дотик і прохід (і на другий теж), мені ця метода подобається. Розумію, що п'ятої сторони мені забагато, але спробую ще раз. Як і шосту, і першу, і другу. Розумію, що четверта сторона мені дуже подобається: голився сьогодні, в результаті - майже ідеально гладенька шкірка без подразнення.
Я прочитав всі матеріали по Роквеллу на нашому сайті. Дуже цікаво. Розумію, що в мене є іграшка на найближчі декілька місяців
Ну і стійкий ви вкбешник) Півроку... Цікаво буде почути підсумковий відгук про Роквела.
WetShaver, alex-kin та CNPOMAHELL Поставили вподобайку
alex-kin Бувалий
Ну і стійкий ви вкбешник) Півроку... Цікаво буде почути підсумковий відгук про Роквела.
Чесно кажучи, я не дуже-то й тримався - взірцем стійкості мене назвати складно. Просто так співпало: багато роботи і, відповідно, менше часу, щоб щось хотіти; рішення "добити" пару мил; і, нажаль, дуже бідний в останній час асортимент Barbercompany. З роботою все нібито зрозуміло: не хотів виключатися з процесу і переключатися на інший. Просто голився вже знайденними зв'язками з милами, які вже себе проявили як робочі. "Добивання" пари мил мало чітку причину: наприклад, одне з мил Stirling почало відгонити старим жиром. І це було недобре. Barbercompany... З афтешейвами деяких марок (ті ж самі Stirling, а також Razorock, яких були десятки, а потім зникли повністю) - біда; станки... ті ж самі Razorock зникли повністю; я так і не встиг придбати Baby Smooth. Роквел я поставив в забаганки і, дякуючи хлопцям з Кампані, які зателефонували і повідомили, що завозять, я його придбав. Відгук буде обов'язково.
WetShaver, fill, Wolfskin та CNPOMAHELL Поставили вподобайку
alex-kin Бувалий
Rockwell 6C, 2 плита, 2 сторона. Кажуть, що станок "їсть" все, але зазначу, що я голився Polsilver'ом, лезом, яким я голюся вже пів року.
Я люблю, щоб гоління було ефективним. Я люблю, щоб гоління було відчутним (деякі люблять пожорсткіше). Але я не люблю скоблити до BBS (але сам BBS люблю) і відчуваю, коли станок може і коли не може. Якщо станок не може, я змінюю лезо і знову перевіряю. Насилувати станок - це, в кінці кінців, насилля над власним обличчям. Ця присказка до того, що поставивши 2-у після 3, 4 і 5 сторін я не чекав чогось захмарного. На 3-й стороні станок працював дуже класно в сенсі "і все зголив, і ніякого подразнення", тому я думав, що 2-а сторона потребує більшої роботи, може і щось натре і подразнить. Але думки - то таке, емпірика в нашій справі - перше діло.
За м'якістю 2-а сторона мені нагадала R89 (але, правда, треба перевірити відчуття). Виголила дуже пристойно: BBS немає, але можна було поскоблити, щоб його досягнути, але я це не люблю - див. вище. В принципі, 2-а сторона була б класною для гоління на кожен день (в мене не такий режим гоління, але якщо б був, то я б голився 2-ю стороною). Головне - і тут був вау-ефект! - афтешейв 4711 не припік взагалі.
Висновок: Нетравматичне, візуально чисте гоління. Буду гратися далі.
Ruslan, WetShaver, fill, Wolfskin, vicbro, _yk_, andreyv1979 і Поставили вподобайку
vicbro Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 1208 Репутація : 140 Дата реєстрації : 17.07.2019 Вік : 62 Звідки : Одеса
R2 плита в Rockwell 6C великолепно бреет. Для каждодневного бритья это абсолютно безопасный комфортный вариант с очень приемлемым качеством. Для меня рабочими плитами были 2-3-4, но 4 не на каждый день.
fill, Wolfskin, alex-kin та CNPOMAHELL Поставили вподобайку
CNPOMAHELL Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 1133 Репутація : 4 Дата реєстрації : 01.02.2022 Звідки : Київ
R2 плита в Rockwell 6C великолепно бреет. Для каждодневного бритья это абсолютно безопасный комфортный вариант с очень приемлемым качеством. Для меня рабочими плитами были 2-3-4, но 4 не на каждый день.
А в Rockwell 2С, я так розумію, лише ця 2R плита в комплекті? Як ви, гіпотетично, дивитесь на купівлю саме варіанту з тільки цією плитою? Чи виходить, що 2 трошки недоголює, а 4 занадто агресивна? А середина, як раз 3, якої в тому урізаному варіанті й нема?
Wolfskin Поставив вподобайку
vicbro Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 1208 Репутація : 140 Дата реєстрації : 17.07.2019 Вік : 62 Звідки : Одеса
В Rockwell 2С есть только одна плита R1-R3. Плиты R2 там нет. В Rockwell плиты идут R1-R3, R2-R4, R5-R6. В Rockwell 2С рабочая плита R3. R1 можно побриться, но для видимого варианта и долго возить нужно.
WetShaver, Wolfskin та CNPOMAHELL Поставили вподобайку
CNPOMAHELL Живе тут
1000 повідомлень
В Rockwell 2С есть только одна плита R1-R3. Плиты R2 там нет. В Rockwell плиты идут R1-R3, R2-R4, R5-R6. В Rockwell 2С рабочая плита R3. R1 можно побриться, но для видимого варианта и долго возить нужно.
Спасибі. Тоді все ще гірше, ніж я собі думав. Просто завждим думав, що Rockwell 2С - то про номер плити, а не кількість "варіантів".
Wolfskin Поставив вподобайку
Wolfskin Постоялець
Повідомлень : 743 Репутація : 11 Дата реєстрації : 05.07.2018 Вік : 44 Звідки : Станіславщина
То есть, если не хочется особых игр с плитами, вполне можно обойтись версией 2С?
CNPOMAHELL Поставив вподобайку
vicbro Живе тут
1000 повідомлень
То есть, если не хочется особых игр с плитами, вполне можно обойтись версией 2С?
Конечно, если удовлетворяет бритье на плите R3. По моим впечатлениям эта плита примерно соответствует закрытому Меркуру или Кинг С, это уже кому как. Иногда встречаешь, что кому-то и 2 плита как 89 голова :) Хотя покупать двойную по толщине плиту из-за одной из сторон не очень понятный для меня шаг. Лучше уже купить тот же Меркур или Кинг С, и дешевле и аккуратнее голова сама. А бреют не хуже. Вот если бы 2С имел плиту гипотетическую R2-R3 - то это был бы супер вариант для очень многих пользователей. Но тогда бы 6С не продавался бы в таких объемах...
Wolfskin, all75, alex-kin та CNPOMAHELL Поставили вподобайку
Wolfskin Постоялець
Повідомлень : 743 Репутація : 11 Дата реєстрації : 05.07.2018 Вік : 44 Звідки : Станіславщина
Конечно, если удовлетворяет бритье на плите R3. По моим впечатлениям эта плита примерно соответствует закрытому Меркуру или Кинг С, это уже кому как. Иногда встречаешь, что кому-то и 2 плита как 89 голова :) Хотя покупать двойную по толщине плиту из-за одной из сторон не очень понятный для меня шаг. Лучше уже купить тот же Меркур или Кинг С, и дешевле и аккуратнее голова сама. А бреют не хуже. Вот если бы 2С имел плиту гипотетическую R2-R3 - то это был бы супер вариант для очень многих пользователей. Но тогда бы 6С не продавался бы в таких объемах...
Хитрый маркетинг. Не подошла версия 2C, будьте, любезны, можете отдельно докупить остальные. Что в сумме выйдет дороже. Какой Меркур тогда посоветуете? Кинг С есть в наличии.
all75 та CNPOMAHELL Поставили вподобайку
vicbro Живе тут
1000 повідомлень
Хитрый маркетинг. Не подошла версия 2C, будьте, любезны, можете отдельно докупить остальные. Что в сумме выйдет дороже. Какой Меркур тогда посоветуете? Кинг С есть в наличии.
У меня был 33С, потом сыну покупал 23С (напрасно :)), голова одна и та же. У Меркура, если не считать слантов, есть одна закрытая и одна открытая голова. А какая ручка - дело выбора. По мне, так Кинг С ничем не хуже в бритье, дешевле, а качество покрытия намного выше. Ручка вот только не всех устраивает, но то таке... Надо заканчивать офтоп, мы в боротовом журнале, будем уважать автора.
WetShaver, Wolfskin, Yura_ та CNPOMAHELL Поставили вподобайку
CNPOMAHELL Живе тут
1000 повідомлень
У меня был 33С, потом сыну покупал 23С (напрасно :)), голова одна и та же. У Меркура, если не считать слантов, есть одна закрытая и одна открытая голова
А у Едвін Джагер все так само з головами? по щось воно зовнішньо +/- таке саме на вигляд.
alex-kin Бувалий
Сразу подсказка - не бойтесь поддавливать, с плитой R1 это безопасно и без этого нормально не побреетесь :)
Дякую за підказку. Але я вам відкрию велику таємницю: я трохи тисну майже завжди. Не на всіх ділянках обличчя і не однаково, але тисну. І навіть R41-ою. І не бачу в цьому нічого страшного для себе. Моя шкіра це витримує і ніяких проблем не відчуває.
WetShaver, Wolfskin, andreyv1979, all75 та CNPOMAHELL Поставили вподобайку
Wolfskin Постоялець
Дякую за підказку. Але я вам відкрию велику таємницю: я трохи тисну майже завжди. Не на всіх ділянках обличчя і не однаково, але тисну. І навіть R41-ою. І не бачу в цьому нічого страшного для себе. Моя шкіра це витримує і ніяких проблем не відчуває.
Як вам станок за вагою та ергономікою? Ручка зручна, не закоротка?
WetShaver та CNPOMAHELL Поставили вподобайку
alex-kin Бувалий
Як вам станок за вагою та ергономікою? Ручка зручна, не закоротка?
Мені він здається зручним. З масою станка проблем немає, ручка навіть трохи довша, ніж на разороковському сланті, яким я голився довгий час. Оскільки я не голю вуса, то і проблема гоління верхньої губи, про яку я читав у нас на сайті, не стоїть.
WetShaver, Wolfskin та CNPOMAHELL Поставили вподобайку
CNPOMAHELL Живе тут
1000 повідомлень