Якщо є в користуванні крокодил від yaqi та GC .84 ? Хотілось почути відчуття, думки.
Після гоління Gillette NEW Long Comb 1930s та вчорашнього гоління крокодилом сформувалось чітке бажання станка з нержі по ефективності якщо можливо так висловитись між R89 та Razorock German 37 Slant, ближче до сланта.
P.S. Саша Кавун Ви чекаете на .84 і є крокодил, сподіваюсь почути незабаром враження.
razorsedge Постоялець
Повідомлень : 905 Репутація : 576 Дата реєстрації : 12.03.2018 Вік : 35 Звідки : Львів
84 близький до джерман 37 але лагідніший, Які крокодил дужу мягенький і як на мене не дуже ефективний в порівнянні зі всіма переліченими
Хмм... Если ГЧ-.84 близок по эффективности к 37 Сланту, то я его жду ещё больше! А вот ГЧ-.68 у меня уступал Крокодилу.
Тут, на YouTube я задавал тот же вопрос по Сланту 37 и ГЧ-.84 - вот, что ответили:
The Game Changer .84 gap and the Razorock German 37 Slant have a different "feel" and I rate them my one and two shavers. My aggression rating for the GC is 4.0 and for the Slant it is 4.5. Very close with the edge in aggression going to the slant. However the GC is the better razor by a mile in my opinion~!
razorsedge Постоялець
Повідомлень : 905 Репутація : 576 Дата реєстрації : 12.03.2018 Вік : 35 Звідки : Львів
The Game Changer .84 gap and the Razorock German 37 Slant have a different "feel" and I rate them my one and two shavers. My aggression rating for the GC is 4.0 and for the Slant it is 4.5. Very close with the edge in aggression going to the slant. However the GC is the better razor by a mile in my opinion~!
У меня схожие ощущения, сложно словами описать :) Оба станка чрезвычайно хороши, и оба попадают в мою категорию агрессивности-эффективности и одинаково приносят удовольствие от бритья!
kudesnikRu Бувалий
Повідомлень : 352 Репутація : 201 Дата реєстрації : 19.06.2018 Звідки : Боярка, Киевская область.
После почти двух месячного тестирования гейма 84 на разных лезвиях, и щетине. Для себя сделал вывод, что это отличный станок в плане мягкости и эффективности. Но нахватает той харизмы, которая присутствует у вундербара. Вундер бреет все же чуточку чище, процесс бритья проходит с особым вниманием, и осторожностью, а это доставляет мне необъяснимое удовольствие :) Поэтому GC84 определил для поездок, а вундербар остался основным станком :)
Саша Кавун Живе тут
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Заюзал вчера вечером впервые .84 с Gillette Nacet. Бреет обновлённый станок всё так же мягко. Но теперь он уже таки бреет! Возможно, больше агрессивности не помешало бы, но этот станок, мне кажется идеален для любителей ежедневного бритья. Скажу так: если к этому обновлению я относился с долей скепсиса, думал, вряд ли я его куплю, то это было зря. Станок получился приятный, с характером, который ещё предстоит изучить. Гипотетический же OC я жду теперь с нетерпением
Заюзал вчера вечером впервые .84 с Gillette Nacet. Бреет обновлённый станок всё так же мягко. Но теперь он уже таки бреет! Возможно, больше агрессивности не помешало бы, но этот станок, мне кажется идеален для любителей ежедневного бритья. Скажу так: если к этому обновлению я относился с долей скепсиса, думал, вряд ли я его куплю, то это было зря. Станок получился приятный, с характером, который ещё предстоит изучить. Гипотетический же OC я жду теперь с нетерпением
Поздравляю с покупкой! 84 у меня очень быстро вырвался в топ - всегда педсказуемо мягкое и эффективное бритье, отличное качество, да и по такой-то цене. Настоящий изменитель игры :)
Саша Кавун Живе тут
1000 повідомлень
Ручка RazoRock Knurled Radio Knob Handle, как мне кажется вполне заслуживает отдельного разговора. Даже по сравнению с тем же её сестрой - ручкой Bulldog, Радио-Крутилка выглядит более обогретой любовью и теплом от создателей, более душевная, что-ли. И ещё мне очень нравится её непривычная, более короткая, чем у большинства других ручек шея.
Насечки нанесены именно в правильных местах. Бритва в мокро-мыльных руках не скользит, но и насечки не как у рашпиля, хват приятный). Так же очень удобно держать непосредственно за саму "крутилку", во время проходов против роста волос.
Использовал сегодня в GC.84 лезвие Мед. Personna - не зашло. Побрился чисто (хотя бывало и чище), практически без скобления. Всё было мягко, но несмотря на это, к концу 2го прохода появилось множество мелких кровавых точечек. Кровь просачивалась сквозь пену, нанесённую для 3го прохода - тут пришлось уже остановиться, потому в итоге не BBS. Афтершейв жёг очень жёстко, однако кровь остановилась сразу.
Toivo Бувалий
Повідомлень : 218 Репутація : 357 Дата реєстрації : 09.05.2018 Вік : 55 Звідки : Одесса, Harjumaa (Eesti)
Сегодня выдохнул с огромным облегчением! Бритьё ГЧ .84 в паре с лезвием Gillette SB удалось на славу! Прошлое бритьё было крайне неудачным: Лезвие Паркер покусало меня всего - не знал на кого грешить: на лезвие или мыло Fine Santal Absolu. Сегодня взял проверенное средство: крем Cliven Sensitive - получил кайф, ГЧ меня наконец порадовал! Но Timor OC бреет таки чище (и чуток агрессивнее)! Мне кажется, что больший GAP, чем .84 не нужен. А вот открытый гребень с GAP .84 буду ждать (вроде были слухи).
Останній раз редагувалося: Саша Кавун (Нд 27 Січ 2019 - 10:59), всього регувалося 1 раз(-и)
bulat22 Частий гість
Повідомлень : 51 Репутація : 41 Дата реєстрації : 10.12.2018 Вік : 52 Звідки : Київ
Камрады, тоже очень хотел бы приобрести GameChanger .84 Буду очень признателен, если поделитесь в личку где и как брали! Заранее благодарен!
Зачем же в личку? Я брал в Italian Barber при помощи сервиса Нова Пошта Shopping. Правда, на текущий момент там всё распродано... Ничего, скоро будет новая партия - надо следить - разбирают).
kudesnikRu Бувалий
Повідомлень : 352 Репутація : 201 Дата реєстрації : 19.06.2018 Звідки : Боярка, Киевская область.
Я теж скористався npshopping.com, звісно можливо платити і просто карткою але я платив PayPal (з PayPal захист 180 днів від дати транзакції, принаймні для захисту того що посилка від магазину буде доставлена на склад Нової пошти в США і отримана їх представником). Перевірте що відключена подвійна конвертацію в PayPal !!! (якщо використовуєте вперше і раніше цого не зробили). Перше - в італійського перукаря безкоштовна доставка по США при замовленні більше $60, тож підбираємо і враховуйте що нова пошта рахуватиме об'ємну вагу або фактичну (ту яка більша). Ще головне при замовленні в італійського перукаря (і не тільки) Shipping address - адреса доставки (склад Нової пошти в США) Billing address - фінансовий адрес (адреса що значиться в банку, при відкритті картки) за замовчуванням стоїть - Same as shipping address - "Те ж, що й адреса доставки" але потрібно вибрати Use a different billing address - "Використовуйте іншу адресу для виставлення рахунків" І ще дивіться що замовляете, можливо помиляюсь афтершейви спиртовмісті та балончики і т.д. (подивіться в мережі) заборонені до авіа перевезень. Пошта США доставила на день раніше запланованого і десь за 7 днів отримана в Україні. За доставку станка та мила Fine в Україні заплатив новій пошті 4,9$ - 136,69грн (об'ємну вагу вони оцінили в 0,42 кг).
Ну звісно величезна ложка дьогтя від перукаря італійського, в моєму екземплярі ручки Radio Knob не зовсім по центру різьба, що помітно при закручуванні. [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення] Написав листа, зробив фото і отримав відповідь: "The handles are made to a user grade spec to 6-8 thousands tolerance. There is also a chamfer put it the top. We check them before they leave to make sure they work properly and everything is locked securely when the handle it put on." "Ручки виконані з урахуванням специфікації користувача з толерантністю 6-8 тисяч. Існує також фаска покласти його вгору. Ми перевіряємо їх, перш ніж вони залишать, щоб переконатися, що вони працюють належним чином, і все надійно зафіксовано, коли ручка, яку вона надітиме"
Останній раз редагувалося: Alter ego (Нд 27 Січ 2019 - 12:29), всього регувалося 1 раз(-и)
Alter ego Постоялець
Повідомлень : 661 Репутація : 927 Дата реєстрації : 05.11.2017 Вік : 38 Звідки : Ukraine, Pryluky
Щодо npshopping.com є кілька моментів які слід знати - нова пошта тільки доставляє отриманий на складі парнера в США товар і доставляє в Україну. Купівлею, оплатою, доставкою до складу партнера (чи питаннями з цим пов'язаними) займаєтесь тільки Ви.
"Чи можуть працівники складу забрати товар у продавця чи на складі кур’єрської служби? Ні, ми не контактуємо з продавцями та перевізниками, які доставляють ваші відправлення на склад партнера. На цьому етапі наша компанія не несе відповідальності за відправлення." "Який графік роботи закордонного складу? Наші партнери приймають та опрацьовують відправлення з понеділка по п‘ятницю з 10:00 до 17:00. У суботу та неділю склади у США, Польщі та Великій Британії не працюють. Якщо відправлення не доставлено з першого разу, подальші дії з товаром залежать від умов надання послуг інтернет-магазином. Можливо, буде здійснено повторну доставку на наступний робочий день. Деякі інтернет-магазини у формі замовлення просять вказати графік роботи складу. Якщо таке уточнення є, зазначте цю інформацію у відповідному полі."
P.S. Гарний і "живий" форум shopinfo.com.ua, в тому числі є розділ по роботі нової пошти інтернешинал по доставці з США.
Саша Кавун Живе тут
1000 повідомлень
Alter ego, продублируй, пожалуйста, в разделе "Зарубежные интернет магазины" свою инструкцию " как покупать в Italian Barber". Будет жалко, если это пособие здесь затеряется. Уверен, многим оно пригодится.
Alter ego Постоялець
Повідомлень : 661 Репутація : 927 Дата реєстрації : 05.11.2017 Вік : 38 Звідки : Ukraine, Pryluky
OK. Буде виконано, збирусь з думками - можливо ще щось додам.
Хоч IMHO на повноцінну інструкцію не тягне, забагато ньюансів в цій справі, але якщо був вдалий досвід купівлі наприклад на алі і цього буде достатньо.
bulat22 Частий гість
Повідомлень : 51 Репутація : 41 Дата реєстрації : 10.12.2018 Вік : 52 Звідки : Київ
Вчера вечером появились на Italian Barber. Доступны варианты с ручкой RazoRock Knurled Radio Knob Handle и без рукоятки. Заказал с Radio Knob. Заказывал, как и рекомендовали коллеги через Нова Пошта Shopping, платил через PayPal. Друзья, не подскажете, какое у кого по факту получалось время доставки из Italian Barber на склад НП в США, а то у меня еще две поосылки едут, боюсь как бы не превысить лимит на растаможку?
razorsedge Постоялець
Поздравляю с приобретением! Как раз тоже кое-что заказал на днях в ИБ, надеюсь недолго будет идти :) Есть даты не с ИБ а с другого магазина: Заказ в магазине США - 11/25/18 Далее:
Відправлення зареєстровано 27 листопада 2018, 07:52