ПЕРШИЙ УКРАЇНСЬКИЙ ФОРУМ КЛАСИЧНОГО ГОЛІННЯ
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.

ПЕРШИЙ УКРАЇНСЬКИЙ ФОРУМ КЛАСИЧНОГО ГОЛІННЯ

ОРКИ, ЙДІТЬ СЛІДОМ ЗА СВОЇМ РОСІЙСЬКИМ КОРАБЛЕМ! ФОРУМ ДЛЯ ШАНУВАЛЬНИКІВ КЛАСИЧНОГО ВОЛОГОГО ГОЛІННЯ

ФорумФорум  ПорталПортал  Останні зображенняОстанні зображення  ЗареєструватисьЗареєструватись  Вхід  

Лезвия Bic Chrome Platinum.

Перейти донизу 
+33
bohdan palian
Kitten911
Lisabon
Изотовец
ARTURIUS
_yk_
vicbro
Зодиак
egoist
Бобёр
stinger
WetShaver
KHSN
vates
AMAROK
bulldog38
romaan
Palych
krikka
Сергій Акулов
user999
DimiDrolUa
Caballero
Aklex
poollers
trimmer
brawl
matioshka
zabor
fill
alexgrin7
Ruslan
Олександр Тернавский
37 користувачів
Перейти до сторінки : Попередній  1, 2, 3, 4, 5
АвторПовідомлення
CNPOMAHELL
Бувалий
Бувалий
CNPOMAHELL

Репутація : 0
Дата реєстрації : 01.02.2022

Лезвия Bic Chrome Platinum. - Сторінка 5 Empty
ПовідомленняТема: Re: Лезвия Bic Chrome Platinum.   Лезвия Bic Chrome Platinum. - Сторінка 5 EmptyВт 21 Лют 2023 - 17:50

ditrih_ пише:
Чтобы Bic не кусался и был самым комфортным лезвием, по моему мнению, нужно соблюдать три условия:
1. Угол работы РК при бритье. Данное лезвие, не любит работы как от верхней крышки, так и тупо 90°,
2. ни при каких обстоятельствах, либо подспудном желании, давить на станок.
3. Перед первым бритьём оправить кромку об руку (если есть хороший клинковый ремень - вообще шикарно).
Для меня на сегодняшний день, это самое комфортное лезвие :)
У меня для этого есть замечательный станок-бабочка, в котором лезвия BIC не кусают и практически не ощущаются. Одна из Идеальных пар у меня. Но это касается именно лезвий в желтых пачках. При этом новые, в оранжевой пачке, везде ощущаются мягче и приятней, даже там, где желтые были неприятны. Но оранжевые оставляют после себя красные точки. Поэтому начал скупать желтые и набрал уже 2 блока их. Ибо классно же бориться, когда не только эффективно но и комфортно.
А что до правильного удержания, так банальная смена крема\мыла уже дает разницу в бритье. Даже если все остальное соблюдено. Но буду дальше пробовать, может и с оранжевыми подружусь.
С затупливанием может и поможет, т.к. на 2е бритье лезвия ощущаются мягче. И те и другие.

ditrih_, hlopets та Yura_ Поставили вподобайку

Повернутися до початку Перейти донизу
ditrih_
Бувалий
Бувалий
ditrih_

Репутація : 62
Дата реєстрації : 20.06.2021
Вік : 46

ПовідомленняТема: Re: Лезвия Bic Chrome Platinum.   Лезвия Bic Chrome Platinum. - Сторінка 5 EmptyВт 21 Лют 2023 - 18:56

Кстати да, по работе оранжевых согласен, бывало такое. Но красные точки ушли, когда прекратил вообще как-то давить на станок. Или нет...не помню тот момент, когда стерлась разница между оранжевым и и жёлтыми... Но сейчас ради интереса пробовал сразу двумя бриться, разницы не ощущаю.

Честно говоря, уже и не обращаю какое мыло использую, главное чтобы жировое))
А вот после бритья, главное не вытираться полотенцем. Уже не помню когда, но открыл для себя детскую влажную туалетную бумагу, вместо полотенца после бритья и умывания. Сверху лосьон - и как огурчик))

hlopets, CNPOMAHELL та mad_fish Поставили вподобайку

all75
Частий гість
Частий гість
all75

Репутація : 3
Дата реєстрації : 26.10.2021
Вік : 47

ПовідомленняТема: Re: Лезвия Bic Chrome Platinum.   Лезвия Bic Chrome Platinum. - Сторінка 5 EmptyСр 22 Лют 2023 - 9:39

CNPOMAHELL пише:
Я тут имел глупость поставить лезвие в Gillette King C. И, чтото, хорошо так пошло. 

ditrih_ пише:
1. Угол работы РК при бритье. Данное лезвие, не любит работы как от верхней крышки, так и тупо 90°,
А мені від кришки BIC чудово заходить.
Я зараз голюся BIC в King C. Голюся - від кришки. Якщо кут починає з’їжджати, або помилково ставлю не той кут - лезо починає інколи утикатися в щетину, і інколи смикає волоски... Найбільш помітно на третьому проході (проти росту), під носом. Виправляю кут - і знову зрізає щетину м'яко, ефективно і непомітно. І жодних порізів, красних точок чи подразнення. 
Якщо ставлю кут від гарди і більше - то дере як сапа.

CNPOMAHELL пише:
 Правда глупость совершил, выбрав кремом - красное мыло от Proraso. Никак у меня с него пена густая не получается. Соответственно, защиты при бритье нет. 
Може треба взяти мило з гарним захистом, якщо ріжете себе станком King C. Я робив і густу піну з Прорасо - захисту і післяковзання не побільшало. Але з King C я і з Прорасо голюся без наслідків для шкіри. Хіба що, інколи, може бути слабеньке подразнення від повторних проходів без нанесення піни.

vicbro, hlopets, Yura_ та CNPOMAHELL Поставили вподобайку

CNPOMAHELL
Бувалий
Бувалий
CNPOMAHELL

ПовідомленняТема: Re: Лезвия Bic Chrome Platinum.   Лезвия Bic Chrome Platinum. - Сторінка 5 EmptyСр 22 Лют 2023 - 10:21

all75 пише:
А мені від кришки BIC чудово заходить.
Я зараз голюся BIC в King C. Голюся - від кришки. Якщо кут починає з’їжджати, або помилково ставлю не той кут - лезо починає інколи утикатися в щетину, і інколи смикає волоски... Найбільш помітно на третьому проході (проти росту), під носом. Виправляю кут - і знову зрізає щетину м'яко, ефективно і непомітно. І жодних порізів, красних точок чи подразнення. 
Якщо ставлю кут від гарди і більше - то дере як сапа.
Якось не звертав уваги як саме я тримаю свою бритву Gillette King C. Вона в мене не так давно. Та й весь час голюся різними.
Цитата :
Може треба взяти мило з гарним захистом, якщо ріжете себе станком King C. Я робив і густу піну з Прорасо - захисту і післяковзання не побільшало. Але з King C я і з Прорасо голюся без наслідків для шкіри. Хіба що, інколи, може бути слабеньке подразнення від повторних проходів без нанесення піни.
Зазвичай я й голюся чимось іншим. Але Прорасо в мене давно відкрите і дратує, що воно ніяк не скінчиться. А не кінчається, бо я ним не голюся. Хоча сам запах подобається. Так, зрідка, пробую, може щось змінилося... :)

hlopets та Jeemye Поставили вподобайку

vicbro
Постоялець
Постоялець
vicbro

Репутація : 139
Дата реєстрації : 17.07.2019
Вік : 60

ПовідомленняТема: Re: Лезвия Bic Chrome Platinum.   Лезвия Bic Chrome Platinum. - Сторінка 5 EmptyСр 22 Лют 2023 - 10:32

Угол лезвия к коже - основной параметр в качестве бритья, иногда желательно небольшое натягивание кожи. Чем он меньше - тем мягче и более комфортно бриться. Ну и не давить, конечно...

Ruslan, Изотовец, ditrih_, hlopets, all75 та CNPOMAHELL Поставили вподобайку

CNPOMAHELL
Бувалий
Бувалий
CNPOMAHELL

ПовідомленняТема: Re: Лезвия Bic Chrome Platinum.   Лезвия Bic Chrome Platinum. - Сторінка 5 EmptyСр 22 Лют 2023 - 10:49

vicbro пише:
Угол лезвия к коже - основной параметр в качестве бритья, иногда желательно небольшое натягивание кожи. Чем он меньше - тем мягче и более комфортно бриться. Ну и не давить, конечно...
В некоторых бритвах угол  ловится интуитивно и проблем не доставляет. Про "не давить" это до. В основном легкими пользуюсь. Привычка давить остается и при смене на более тяжелые станки.

hlopets Поставив вподобайку

CNPOMAHELL
Бувалий
Бувалий
CNPOMAHELL

ПовідомленняТема: Re: Лезвия Bic Chrome Platinum.   Лезвия Bic Chrome Platinum. - Сторінка 5 EmptyПт 24 Лют 2023 - 0:16

all75 пише:
Я зараз голюся BIC в King C. Голюся - від кришки. 
Погоджуся. Від кришки у цієї бритви все супер. А от як тільки-но поспішив, чи то кут змінив -поріз. Та й у другий раз BIC все не таке страшне.

Лезвия Bic Chrome Platinum.
Повернутися до початку 
Сторінка 5 з 5Перейти до сторінки : Попередній  1, 2, 3, 4, 5
 Схожі теми
-
» Лезвия Personna Platinum
» Лезвия Shark PLATINUM
» Лезвия Dorco ST-301 New Platinum
» Лезвия SCHICK PLATINUM
» Лезвия Super-Max Platinum

Права доступу до цього форумуВи не можете відповідати на теми у цьому форумі
ПЕРШИЙ УКРАЇНСЬКИЙ ФОРУМ КЛАСИЧНОГО ГОЛІННЯ :: ЛЕЗА ДЛЯ БРИТВ ТА ШАВЕТОК :: Двосторонні леза DE Razor-
Перейти до: