Голюся BIC вже понад 2 років. Чудові леза!!! Гострі, довго живуть. Треба навчитися голитися цими лезами. С початку у мене теж було щось не так, але потім усе чудово. Треба щоб шкіра привикла до них. Обов'язково витримувати належний кут!!! Голитися від "кришки". Або так щоб станок торкався лише кришкою до обличчя.
serhii, ditrih_, Yura_, all75, Pauls, Vlad_S та FedirKL Поставили вподобайку
serhii Новачок
Повідомлень : 28 Репутація : 2 Дата реєстрації : 24.01.2021 Вік : 33 Звідки : Львів
Спробував дані леза сьогодні вперше, купляв в місцевому магазині. Раніше в локальних магазинах їх ніде не було, а замовляти на пробу з інтернету не хотілось. Бритись я починав лезами Zaza теж хотів спробувати їх, але бороду і щетину над губою вони не потягнули. Тому вирішив спробувати Bic. Використовував в парі з r41 головою. Що можу сказати для мене ці леза прогнозовані з гарною заточкою і з помірно вираженою агресією. Вони чудово справляються з щетиною і ризику порізатись я не бачив жодного. Під мою щетину вони на один, два використання. По агресії я би порівняв їх з Personna Platinum, епідерміс сильно не зносять. І Bic для мене точно менш агресивні за Gillette Silver Blue та Gillette Nacet. По мінусам лише один, як закладав в кишеньку використаних лез, лезо на упаковці, то помітив що вона не до кінця розрізана, поки мучався просунути туди лезо стиснув його пальцями і порізався, це єдиний поріз що залишили Bic. Подивлюсь як в майбутньому голитимусь ними, наразі одні з лез які б я купляв ще.
Ruslan, fill, vicbro, KHSN, Kitten911, ditrih_, Yura_ і Поставили вподобайку
Bonbon Бувалий
Повідомлень : 266 Репутація : 14 Дата реєстрації : 24.02.2023 Звідки : Київ
Десь з липня користуюсь БІКом, але зміг на 100% зрозуміти лезо тільки коли почав користуватись виключно їм.
Дуже довго я чередував по черзі леза Вілкінсон та БІК. І результати з БІКом були як дуже гарні, так іноді і не супер.
Зараз в мене майже закінчились Вілкінсон і я місяці 1,5-2 назад перейшов виключно на БІК, трохи погрався та знайшов для себе ідеальний сет ап: повна відсутність будь-якого тиску на бритву, просто бритва голить під своєю вагою, але при цьому більша агресивне налаштування Меркур Прогрес. Лезо просто заграло новими фарбами.
Всі знають, що давити на бритву не потрібно, але з більш м'якими лезами цим можна грішити. Так робив і я, бо інакше воно застрягало. Вілкінсон дозволяє трохи надавлювати і ця звичка переносилась іноді на БІК, що заважало і зменшення агресії не допомагало. Виявилось треба збільшити агресію і просто дати бритві своєю вагою все робити. Навіть густу бороду пролітає.
Ruslan, fill, ARTURIUS, Kitten911, ditrih_, all75, SurferUa і Поставили вподобайку