ПЕРШИЙ УКРАЇНСЬКИЙ ФОРУМ КЛАСИЧНОГО ГОЛІННЯ
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.

ПЕРШИЙ УКРАЇНСЬКИЙ ФОРУМ КЛАСИЧНОГО ГОЛІННЯ

ОРКИ, ЙДІТЬ СЛІДОМ ЗА СВОЇМ РОСІЙСЬКИМ КОРАБЛЕМ! ФОРУМ ДЛЯ ШАНУВАЛЬНИКІВ КЛАСИЧНОГО ВОЛОГОГО ГОЛІННЯ

ФорумФорум  ПорталПортал  Останні зображенняОстанні зображення  ЗареєструватисьЗареєструватись  Вхід  

Мило для гоління Proraso для чутливої шкіри

Перейти донизу 
+17
Oleksii
ASV
Andrey_Ukraine
Viktor
BigRedCat
noc
xxtoyxx
bt
vk04
турист
Олександр
poollers
Сергій (Вінниця)
Roman313
Farikhan
Ruslan
Alter ego
21 користувачів
Перейти до сторінки : Попередній  1, 2
АвторПовідомлення
ASV
Бувалий
Бувалий
ASV

Репутація : 141
Дата реєстрації : 22.06.2018

Мило для гоління Proraso для чутливої шкіри - Сторінка 2 Empty
ПовідомленняТема: Re: Мило для гоління Proraso для чутливої шкіри   Мило для гоління Proraso для чутливої шкіри - Сторінка 2 EmptyПн 13 Серп 2018 - 13:27

Нормальное мыло, реально успокаивающее повреждения - после особо сильных порезов/нарезов могу бриться только с ним, и запах релаксирующий у белого Прорассо, мне очень нравится этот зелёный чай и овёс.
(Это первое моё мыло, кроме Прорассо в рознице вообще ничего не продаётся, да и Прорассо только в барбершопе).
После получения некоторого опыта могу заметить, что пена у него несколько хуже взбивается/намыливается, чем у остальных моих мыл.
Повернутися до початку Перейти донизу
Ruslan
Admin
Ruslan

1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.

Репутація : 2735
Дата реєстрації : 06.11.2017
Вік : 50

ПовідомленняТема: Re: Мило для гоління Proraso для чутливої шкіри   Мило для гоління Proraso для чутливої шкіри - Сторінка 2 EmptyПн 13 Серп 2018 - 13:52

ASV пише:
могу заметить, что пена у него несколько хуже взбивается/намыливается, чем у остальных моих мыл.
А я наоборот, отмечу, что у моего Прорасо пена взбивается всегда быстро, безпроблемно и такая как надо. Запах - это отдельная тема :D
ASV
Бувалий
Бувалий
ASV

ПовідомленняТема: Re: Мило для гоління Proraso для чутливої шкіри   Мило для гоління Proraso для чутливої шкіри - Сторінка 2 EmptyПн 13 Серп 2018 - 14:11

Ruslan пише:
ASV пише:
могу заметить, что пена у него несколько хуже взбивается/намыливается, чем у остальных моих мыл.
А я наоборот, отмечу, что у моего Прорасо пена взбивается всегда быстро, безпроблемно  и такая как надо. Запах - это отдельная тема :D

Да я не хочу сказать, что пена совсем уж плохая, она чуть похуже как-то взбивается и чуть плоше (если можно так выразиться) по консистенции, чем прочие. Мне с ней нужно чуть больше повозюкаться, видимо я очень быстро привык к другим мылам, Прорассо так с ноября 2017 года и не измылил ещё, 1/3 банки осталась. Надо бы снова погонять, взбодрить его.
Но, если честно, то я не уверен, что куплю его ещё раз - я чего-то подсел на многокомпонентные, фужерные ароматы, на Стирлингов и Разор Мастер. Но чем белое Прорассо в плане ароматов нравится, так это отсутствием противной сладости, приторности и глазвыедания.
Хотя иногда хочется, чтобы у него аромат был силой помощнее.
Ruslan
Admin
Ruslan

1000 повідомлень

ПовідомленняТема: Re: Мило для гоління Proraso для чутливої шкіри   Мило для гоління Proraso для чутливої шкіри - Сторінка 2 EmptyПн 13 Серп 2018 - 14:41

Прорасо на весну-лето.
ASV
Бувалий
Бувалий
ASV

ПовідомленняТема: Re: Мило для гоління Proraso для чутливої шкіри   Мило для гоління Proraso для чутливої шкіри - Сторінка 2 EmptyВт 14 Серп 2018 - 10:40

Сегодня я решил взбодрить старого знакомца и побрился с белым Прорассо.
И вспомнил наконец, что мне всё-таки не нравилось - у этого мыла (по-моему мнению) плохое остаточное (вторичное) скольжение, я взбивал по моей "мокрой" экспресс системе. Мыло как будто бы для мытья - после снятия пены лезвием даже приостанавливает станок, такое же ощущение, если вымыться мылом "до скрипа".

А в целом пена взбивается прекрасно на лице, быстро и до "сливочного" (в том числе) состояния. Аромат тоже замечательно действует - прекрасный релакс.
Ruslan
Admin
Ruslan

1000 повідомлень

ПовідомленняТема: Re: Мило для гоління Proraso для чутливої шкіри   Мило для гоління Proraso для чутливої шкіри - Сторінка 2 EmptyСр 24 Жовт 2018 - 18:10

Прошло время, перепробовал различных мыл изрядное количество разной ценовой категории от различных производителей... А Прорасо есть Прорасо. Вообще безпроблемное мыло во всех отношениях. Поначалу у меня была реакция кожи в виде покраснения, сейчас ничего подобного нет. Только положительные эмоции.
Oleksii
Постоялець
Постоялець
Oleksii

Репутація : 505
Дата реєстрації : 10.12.2017

ПовідомленняТема: Re: Мило для гоління Proraso для чутливої шкіри   Мило для гоління Proraso для чутливої шкіри - Сторінка 2 EmptyСр 24 Жовт 2018 - 18:34

У мене біле Proraso опинилося завдяки камраду bt, за що йому дуже дякую.
Цікаве мило - з характером...
Перший раз воно якесь мені видалось банальне - мило як мило, ні більше, ні менше. А от наступні рази все більше подобалося, незважаючи на не максимальне постковзання. Мабуть, приловчився до нього.
Сьогодні взагалі був трохи шокований - замочене мило набрав за 10(!) оборотів помазком [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] - ще одне підтвердження економності синтетичних помазків. Набраного з головою вистачило на 2 проходи з добривкою, і ще залишилося, чашу не використовував.
За ТТХ поставив би це мило в лінійці між зеленим і червоним. Сандалове, як не крути, - поза конкуренцією.
З годен з Русланом - найприємніші відчуття від запаху і ефекту на шкірі від мила - навесні і влітку.

dimon820g Поставив вподобайку

brawl
Постоялець
Постоялець
brawl

Репутація : 532
Дата реєстрації : 30.04.2018

ПовідомленняТема: Re: Мило для гоління Proraso для чутливої шкіри   Мило для гоління Proraso для чутливої шкіри - Сторінка 2 EmptyВт 13 Лист 2018 - 20:56

Прогнав по декілька разів мило й крем з оновленої лінійки. Дуже схожі, піна схожа, ттх схожі, одна суттєва відмінність - в кремі явно менше відчувається ментол ніж в милі. Якщо мило явно холодить то в кремі я майже не відчув дії ментолу, тому крем мені на зиму краще. Шкіра взагалі не відреагувала ні на крем, хоча в ньому достатньо сумнівних компонентів, ні на мило (тут сумнівних компонентів трохи менше). Шкіра не подразнена, спокійна, не червона, але я вам більше скажу: біла піна з балона ще краща?. Таке враження, що чим більше в засобі всіляких "ядерних відходів", тим краще моя шкіра на них реагує. Жартую...?
razorsedge
Постоялець
Постоялець
razorsedge

Репутація : 575
Дата реєстрації : 12.03.2018
Вік : 34

ПовідомленняТема: Re: Мило для гоління Proraso для чутливої шкіри   Мило для гоління Proraso для чутливої шкіри - Сторінка 2 EmptyВт 13 Лист 2018 - 21:13

Белое прорасо - мое первое ветшейверское мыло/крем :) Ни разу не подвело, и первое мыло, которое закончилось!
xxtoyxx
Постоялець
Постоялець
xxtoyxx

Репутація : 758
Дата реєстрації : 04.11.2017

ПовідомленняТема: Re: Мило для гоління Proraso для чутливої шкіри   Мило для гоління Proraso для чутливої шкіри - Сторінка 2 EmptyВт 13 Лист 2018 - 21:15

razorsedge пише:
Белое прорасо - мое первое ветшейверское мыло/крем [smiley][Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] Ни разу не подвело, и первое мыло, которое закончилось!

Аналогично полностью :)

Отправлено через Topic'it
Andrey_Ukraine
Частий гість
Частий гість
Andrey_Ukraine

Репутація : 92
Дата реєстрації : 26.12.2017
Вік : 31

ПовідомленняТема: Re: Мило для гоління Proraso для чутливої шкіри   Мило для гоління Proraso для чутливої шкіри - Сторінка 2 EmptyСр 14 Лист 2018 - 10:01

razorsedge пише:
Белое прорасо - мое первое ветшейверское мыло/крем :) Ни разу не подвело, и первое мыло, которое закончилось!
У мене так само :twisted: :twisted: :twisted: Мило сподобалось, для мене підійшло, купив ще.
brawl
Постоялець
Постоялець
brawl

Репутація : 532
Дата реєстрації : 30.04.2018

ПовідомленняТема: Re: Мило для гоління Proraso для чутливої шкіри   Мило для гоління Proraso для чутливої шкіри - Сторінка 2 EmptyСр 14 Лист 2018 - 10:39

По співвідношенню ціна/якість просто на недосяжному рівні знаходиться, що мило, що крем. Красний не зайшов із-за хімозного запаху, як на мене, сандалу (хто нюхав справжній сандал, той зрозуміє), а в зеленому сильно багацько ментолу. Ще лишилося спробувати синій крем.
Maestro
Новачок
Новачок
Maestro

Репутація : 1
Дата реєстрації : 26.10.2018
Вік : 40

ПовідомленняТема: Re: Мило для гоління Proraso для чутливої шкіри   Мило для гоління Proraso для чутливої шкіри - Сторінка 2 EmptyЧт 15 Лист 2018 - 17:02

Як і багато людей почав з білого Програмою: перші рази було почервоніння і подразнення. Порівняти поки нема з чим. Слідуючий раз буду брати інше. Хочу попробувати Edwin Jagger.
kudesnikRu
Бувалий
Бувалий
kudesnikRu

Репутація : 201
Дата реєстрації : 19.06.2018

ПовідомленняТема: Re: Мило для гоління Proraso для чутливої шкіри   Мило для гоління Proraso для чутливої шкіри - Сторінка 2 EmptyЧт 28 Бер 2019 - 7:56

Для меня это мыло стало неожиданным, и приятным открытием. Очень понравился, приятный запах свежести. Плюс минимальное ощущение холодка от ментола, в отличии от зеленого. Из всей линийки proraso и некоторых других моих мыл, оно для меня вырвалось на первое место :)

Мило для гоління Proraso для чутливої шкіри
Повернутися до початку 
Сторінка 2 з 2Перейти до сторінки : Попередній  1, 2
 Схожі теми
-
» Крем для гоління Proraso "синя" лінія
» Крем для гоління Proraso, "біла" лінія
» Nivea мило для гоління
» Monsavon, мило для гоління
» LEA Classic, мило для гоління

Права доступу до цього форумуВи не можете відповідати на теми у цьому форумі
ПЕРШИЙ УКРАЇНСЬКИЙ ФОРУМ КЛАСИЧНОГО ГОЛІННЯ :: НАВКОЛО-ГОЛЯРСЬКА КОСМЕТИКА :: Засоби для гоління-
Перейти до: