Повідомлень : 307 Репутація : 141 Дата реєстрації : 22.06.2018 Звідки : North-West of RU, Inger
Тема: Re: Мило для гоління Proraso для чутливої шкіри Пн 13 Серп 2018 - 13:27
Нормальное мыло, реально успокаивающее повреждения - после особо сильных порезов/нарезов могу бриться только с ним, и запах релаксирующий у белого Прорассо, мне очень нравится этот зелёный чай и овёс. (Это первое моё мыло, кроме Прорассо в рознице вообще ничего не продаётся, да и Прорассо только в барбершопе). После получения некоторого опыта могу заметить, что пена у него несколько хуже взбивается/намыливается, чем у остальных моих мыл.
Ruslan Admin
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 6170 Репутація : 2735 Дата реєстрації : 06.11.2017 Вік : 50 Звідки : Ukraine, Kryvyi Rih
Тема: Re: Мило для гоління Proraso для чутливої шкіри Пн 13 Серп 2018 - 13:52
ASV пише:
могу заметить, что пена у него несколько хуже взбивается/намыливается, чем у остальных моих мыл.
А я наоборот, отмечу, что у моего Прорасо пена взбивается всегда быстро, безпроблемно и такая как надо. Запах - это отдельная тема :D
ASV Бувалий
Повідомлень : 307 Репутація : 141 Дата реєстрації : 22.06.2018 Звідки : North-West of RU, Inger
Тема: Re: Мило для гоління Proraso для чутливої шкіри Пн 13 Серп 2018 - 14:11
Ruslan пише:
ASV пише:
могу заметить, что пена у него несколько хуже взбивается/намыливается, чем у остальных моих мыл.
А я наоборот, отмечу, что у моего Прорасо пена взбивается всегда быстро, безпроблемно и такая как надо. Запах - это отдельная тема :D
Да я не хочу сказать, что пена совсем уж плохая, она чуть похуже как-то взбивается и чуть плоше (если можно так выразиться) по консистенции, чем прочие. Мне с ней нужно чуть больше повозюкаться, видимо я очень быстро привык к другим мылам, Прорассо так с ноября 2017 года и не измылил ещё, 1/3 банки осталась. Надо бы снова погонять, взбодрить его. Но, если честно, то я не уверен, что куплю его ещё раз - я чего-то подсел на многокомпонентные, фужерные ароматы, на Стирлингов и Разор Мастер. Но чем белое Прорассо в плане ароматов нравится, так это отсутствием противной сладости, приторности и глазвыедания. Хотя иногда хочется, чтобы у него аромат был силой помощнее.
Ruslan Admin
1000 повідомлень
Повідомлень : 6170 Репутація : 2735 Дата реєстрації : 06.11.2017 Вік : 50 Звідки : Ukraine, Kryvyi Rih
Тема: Re: Мило для гоління Proraso для чутливої шкіри Пн 13 Серп 2018 - 14:41
Прорасо на весну-лето.
ASV Бувалий
Тема: Re: Мило для гоління Proraso для чутливої шкіри Вт 14 Серп 2018 - 10:40
Сегодня я решил взбодрить старого знакомца и побрился с белым Прорассо. И вспомнил наконец, что мне всё-таки не нравилось - у этого мыла (по-моему мнению) плохое остаточное (вторичное) скольжение, я взбивал по моей "мокрой" экспресс системе. Мыло как будто бы для мытья - после снятия пены лезвием даже приостанавливает станок, такое же ощущение, если вымыться мылом "до скрипа".
А в целом пена взбивается прекрасно на лице, быстро и до "сливочного" (в том числе) состояния. Аромат тоже замечательно действует - прекрасный релакс.
Ruslan Admin
1000 повідомлень
Тема: Re: Мило для гоління Proraso для чутливої шкіри Ср 24 Жовт 2018 - 18:10
Прошло время, перепробовал различных мыл изрядное количество разной ценовой категории от различных производителей... А Прорасо есть Прорасо. Вообще безпроблемное мыло во всех отношениях. Поначалу у меня была реакция кожи в виде покраснения, сейчас ничего подобного нет. Только положительные эмоции.
Oleksii Постоялець
Повідомлень : 556 Репутація : 505 Дата реєстрації : 10.12.2017 Звідки : Київ
Тема: Re: Мило для гоління Proraso для чутливої шкіри Ср 24 Жовт 2018 - 18:34
У мене біле Proraso опинилося завдяки камраду bt, за що йому дуже дякую. Цікаве мило - з характером... Перший раз воно якесь мені видалось банальне - мило як мило, ні більше, ні менше. А от наступні рази все більше подобалося, незважаючи на не максимальне постковзання. Мабуть, приловчився до нього. Сьогодні взагалі був трохи шокований - замочене мило набрав за 10(!) оборотів помазком [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] - ще одне підтвердження економності синтетичних помазків. Набраного з головою вистачило на 2 проходи з добривкою, і ще залишилося, чашу не використовував. За ТТХ поставив би це мило в лінійці між зеленим і червоним. Сандалове, як не крути, - поза конкуренцією. З годен з Русланом - найприємніші відчуття від запаху і ефекту на шкірі від мила - навесні і влітку.
dimon820g Поставив вподобайку
brawl Постоялець
Тема: Re: Мило для гоління Proraso для чутливої шкіри Вт 13 Лист 2018 - 20:56
Прогнав по декілька разів мило й крем з оновленої лінійки. Дуже схожі, піна схожа, ттх схожі, одна суттєва відмінність - в кремі явно менше відчувається ментол ніж в милі. Якщо мило явно холодить то в кремі я майже не відчув дії ментолу, тому крем мені на зиму краще. Шкіра взагалі не відреагувала ні на крем, хоча в ньому достатньо сумнівних компонентів, ні на мило (тут сумнівних компонентів трохи менше). Шкіра не подразнена, спокійна, не червона, але я вам більше скажу: біла піна з балона ще краща?. Таке враження, що чим більше в засобі всіляких "ядерних відходів", тим краще моя шкіра на них реагує. Жартую...?
razorsedge Постоялець
Повідомлень : 906 Репутація : 575 Дата реєстрації : 12.03.2018 Вік : 34 Звідки : Львів
Тема: Re: Мило для гоління Proraso для чутливої шкіри Вт 13 Лист 2018 - 21:13
Белое прорасо - мое первое ветшейверское мыло/крем :) Ни разу не подвело, и первое мыло, которое закончилось!
xxtoyxx Постоялець
Повідомлень : 578 Репутація : 758 Дата реєстрації : 04.11.2017 Звідки : Нікополь
Тема: Re: Мило для гоління Proraso для чутливої шкіри Вт 13 Лист 2018 - 21:15
razorsedge пише:
Белое прорасо - мое первое ветшейверское мыло/крем [smiley][Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] Ни разу не подвело, и первое мыло, которое закончилось!
Аналогично полностью :)
Отправлено через Topic'it
Andrey_Ukraine Частий гість
Повідомлень : 69 Репутація : 92 Дата реєстрації : 26.12.2017 Вік : 31 Звідки : Рівне
Тема: Re: Мило для гоління Proraso для чутливої шкіри Ср 14 Лист 2018 - 10:01
razorsedge пише:
Белое прорасо - мое первое ветшейверское мыло/крем :) Ни разу не подвело, и первое мыло, которое закончилось!
У мене так само :twisted: :twisted: :twisted: Мило сподобалось, для мене підійшло, купив ще.
brawl Постоялець
Тема: Re: Мило для гоління Proraso для чутливої шкіри Ср 14 Лист 2018 - 10:39
По співвідношенню ціна/якість просто на недосяжному рівні знаходиться, що мило, що крем. Красний не зайшов із-за хімозного запаху, як на мене, сандалу (хто нюхав справжній сандал, той зрозуміє), а в зеленому сильно багацько ментолу. Ще лишилося спробувати синій крем.
Maestro Новачок
Повідомлень : 10 Репутація : 1 Дата реєстрації : 26.10.2018 Вік : 40 Звідки : Ковель
Тема: Re: Мило для гоління Proraso для чутливої шкіри Чт 15 Лист 2018 - 17:02
Як і багато людей почав з білого Програмою: перші рази було почервоніння і подразнення. Порівняти поки нема з чим. Слідуючий раз буду брати інше. Хочу попробувати Edwin Jagger.
kudesnikRu Бувалий
Повідомлень : 352 Репутація : 201 Дата реєстрації : 19.06.2018 Звідки : Боярка, Киевская область.
Тема: Re: Мило для гоління Proraso для чутливої шкіри Чт 28 Бер 2019 - 7:56
Для меня это мыло стало неожиданным, и приятным открытием. Очень понравился, приятный запах свежести. Плюс минимальное ощущение холодка от ментола, в отличии от зеленого. Из всей линийки proraso и некоторых других моих мыл, оно для меня вырвалось на первое место :)