Razor: Fatip Piccolo Blade: LORD Classic Brush: Sfumato Pre-Shave: Pearl Man Pre-Shave Oil Lather: Extro Tabacco Aftershave: Ogallala Bay Rum, Sage & Cedar Additional Care: Barberia Bolognini Fluido Dopobarba
Постараюсь коротко :-)
Якось не було часу і натхнення написати про одне гоління, як вже нагодилося інше. Тож писатиму про обидва. Тим більше, що вони - один в один.
А за великим рахунком, вони майже не відрізняються від попереднього, за виключенням однієї вимушеної заміни.
Продовжив добувати піну з раніше ввім’ятого в чашу шматка мила Extro Tabacco. Виявляється, це дуже зручно. До того я щось там теоретизував з цього приводу, вважаючи, що піна буде виходити надто густою. Але по факту - ні. Густувата, але аж ніяк не занадто. Навпаки - вийшла приємна жирна піна з хорошими ТТХ. Голитися з нею було дуже приємно. Тож, відкидаю свої мудрствування і беру спосіб до використання в подальшому :-)
Перед кожним голінням пересвідчувався, що лезо LORD Classic стало у Fatip Piccolo рівно, з однаковим вильотом. Так голитись все ж таки краще, бо більш прогнозовано :-) Відчуття леза на шкірі присутнє, але не захмарне, не як у 41-шій.
Голитись намагався акуратно, з обережністю підходячи до питання тиску. На третьому сеансі для леза здалося, що можна вже й розслабитись. Та, гадаю, добре, що я на це не повівся. Бо хто знає, чим би це могло завершитися.
А так обидва рази все завершилося чудово - чисто і без травм. Щоправда, є два моменти. По-перше, після такого акуратного гоління з Фатіпом здається, що щетина починає прокльовуватись раніше, ніж якби я голився 89-ою. А по-друге, гоління в цілому не можу назвати кайфовим. Результат - відмінний, а от процес дещо напрягає. Якось не цікаво весь час бути на стрьомі. А відчуття леза на шкірі хоч і не сильне, але й не дуже приємне.
І хоча лезо ще, певно, разок би відпрацювало, та я вирішив після трьох сеансів припинити це діло і далі не ґвалтувати себе Фатіпом.
Позаяк попередній лосьйон закінчився, провів швидкий огляд наявних і вибрав пробник тоніка Ogallala Bay Rum, Sage & Cedar. Як і всі інші Ogallala, він мені дуже подобається. Він і пахне приємно, і на шкіру добре впливає і не пече особливо, хіба що трохи і по-своєму, по-бейрумівськи :-)
Завершення процедур вже традиційне зимове - гель Barberia Bolognini Fluido Dopobarba.
От така історія! :-)))
Ruslan, Олександр Тернавский, Акулов, vicbro, stanislav-q, _yk_, andreyv1979 і Поставили вподобайку
fill Живе тут
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 2630 Репутація : 531 Дата реєстрації : 12.02.2018 Вік : 55 Звідки : Київ
Razor: Edwin Jagger DE89 Blade: Shark Platinum Brush: Zenith 506A Extra Pre-Shave: Pearl Man Pre-Shave Oil Lather: Extro Tabacco Aftershave: Ogallala Bay Rum, Sage & Cedar Additional Care: Barberia Bolognini Fluido Dopobarba
Постараюсь коротко, якщо вийде :-)
Багато історій починається з фрази "З самого початку все пішло не так...". Я б і цю так почав, але є одне "але": воно не саме так пішло - то я начудив :-) При чому, начудив лише в одному місці, але воно мало вплив на весь процес.
Отже, я взяв вигуляти борсукового помазка Zenith 506A Extra, і вирішив його замочити в тій же чаші, в яку було увім’яте мило Extro Tabacco. І не те, щоб в хаті не було іншої тари для помазка, але подумав, що мило все одно ж замочую, то й замочу разом з помазком - що може статися? :-)
Нічого страшного й не сталося. Просто 2/3 мила, яке там було, змилося в раковину разом з водою :-)
Оцінивши залишок, подумав, що на один раз мила вистачить. Його і вистачило - піни накалапуцяв немало так. Але не подумав, що в руках маю борсука, а не синтетику. Тож піни вийшло багато, але була вона якась пухка, рихла. Згодом з’ясувалося, що вона ще й не дуже стійка і має слабеньке ковзання.
Наслідки цього неподобства зрештою вилізли під кінець сеансу. Хоча початок ще був більш-менш нормальним. Тим більше, що я повернувся до своєї улюбленої EJ DE89. І це, скажу вам, як повернутись додому після довгої відлучки :-)
Лезо було сьогодні нове, жодного разу не пробуване - Shark Platinum, з сірими бульбашками. Тобто, я продовжую тести продукції єгипетського лезпрому :-)
Перші два проходи пройшли в принципі нормально. Так, не вистачало ковзання, але це було не вкрай критично. Лезо працювало приємно, м’яко і комфортно. Воно сильно нагадало своїх сородичів з лінійки Super Stainless, але все ж мало свій характер. І це був хороший характер, не склочний.
Проблеми почалися на третьому проході, що по факту є добривочним. Ось тут недостатність ковзання і призвела до того, що отримав кілька цяток. Навіть фізично відчувалося, як бритва затинається на шкірі і починає на ній щось зносити. Фейс не розніс, та й ті цятки змилися водою. Але все одно якось не альо було.
Оцінити цілісність шкіри взагалі - було важкувато. Тонік Ogallala Bay Rum, Sage & Cedar не є пекучим, тому нічого особливо не показав. Він просто освіжив шкіру і продезінфікував її.
Гель Barberia Bolognini Fluido Dopobarba теж не припікає взагалі. Наніс його, як завжди. Але помітив, як і минулого разу, що він наче не дуже дружить з бей румом - якесь після нього не дуже приємне відчуття лишається, шкіра наче палає. Минулого разу грішив на Фатіп і пошкоджений ним епідерміс. Але сьогодні гоління було загалом більш м’яким, шкіра не здається пошкодженою. Певно, наступного разу зміню засіб додаткового догляду.
За всі ці неподобства в купі зніс пів бала з загальної оцінки. Кожне з них на таке не тягнуло, але в сукупності це було заслужено.
26-12-2023 Rating: 4.5 / 5 Razor: Edwin Jagger DE89 Blade: Shark Platinum Лезо працювало приємно, м’яко і комфортно. Воно сильно нагадало своїх сородичів з лінійки Super Stainless, але все ж мало свій характер. І це був хороший характер, не склочний.
О я так розумію лезо пройшло апробацію.) Мені здалося, що воно трохи гостріше за інші леза Лорд, але трохи швидше тупиться. Подивимося, скільки воно протримається в тебе? Сподіваюся як завжди.)
fill Поставив вподобайку
fill Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 2630 Репутація : 531 Дата реєстрації : 12.02.2018 Вік : 55 Звідки : Київ
Razor: Edwin Jagger DE89 Blade: Shark Platinum Brush: Zenith 506A Extra Pre-Shave: Pearl Man Pre-Shave Oil Lather: Proraso Wood&Spice Aftershave: Ogallala Bay Rum, Sage & Cedar Additional Care: Areffa Soap Summertime Milk
Постараюсь коротко :-)
Трохи змінив учасників. Після недавнього фіаско з милом Extro Tabacco взяв сьогодні абсолютно безпрограшний варіант - крем Proraso Wood&Spice. Впевнений на 100%, що і з милом було б все гаразд, але вирішив все ж таки подути на воду :-)
Крем Proraso - це дійсно така річ, що щоб не збити з нього нормальну піну, треба або ж мати особливий талант, або ж зорі мають зовсім матюком стати. Тож, звичайно ж, все з піною вийшло більш ніж добре - слизька, жирна, в міру густа, ковзюча і дуже ароматна. І хто б що не казав, аромат у Proraso Wood&Spice реально кайфовий, мені дуже заходить.
Помазок сьогодні знову був борсучий - Zenith 506A Extra. Після довгої роботи з синтетикою до нього треба трохи звикати. Помазок без заперечень класний, але лупашить піну він трохи по-іншому і трохи довше. Та й на шкірі він відчувається інакше - м’якше, але сопливіше. І це при тому, що набитий він досить тугенько.
Але це все нюанси, на голінні це ніяк не позначається - бо піна хороша, наноситься щільно. Словом, все як в книжці :-)
Минулого разу не зміг в повній мірі оцінити лезо Shark Platinum. Тобто, було зрозуміло, що лезо хороше, але через погане ковзання нюанси якось лишилися непомітними. Сьогодні ж вже вдалося його трохи розпробувати. Загальний висновок лишається тим самим - дуже приємне і лагідне лезо. І якщо порівнювати його з чистими нержавійками того ж виробника, воно трохи більше відчувається на обличчі і, очевидно, є трохи гострішим. Відтак, гоління проходить дещо ефективніше, але при такому ж високому рівні комфорту.
У 89-ій різниця між Platinum і Super Stainless є не надто значною. Але можу припустити, що в більш агресивній бритві ця різниця може бути помітнішою. При нагоді перевірю.
Освіжився після гоління тоніком Ogallala Bay Rum, Sage & Cedar. Він не пекучий сам по собі, хіба що у "післясмаку" відчувається специфічне бейрумівське тепло, що не має нічого спільного зі спиртовим ударом традиційних лосьйонів.
Ну а щоб уникнути можливого конфлікту засобів, в якості додаткового догляду взяв молочко Areffa Soap Summertime Milk. І тут все обійшлося без жодних непорозумінь. Молочко добре обробило шкіру, як і хотілося :-)
От така історія :-)))
Ruslan, WetShaver, Олександр Тернавский, Акулов, vicbro, Віталіk, _yk_ і Поставили вподобайку
fill Живе тут
1000 повідомлень
Razor: Edwin Jagger DE89 Blade: Shark Platinum Brush: Zenith 506A Extra Pre-Shave: Pearl Man Pre-Shave Oil Lather: Proraso Wood&Spice Aftershave: Ogallala Bay Rum, Sage & Cedar Additional Care: Areffa Soap Summertime Milk
Буде зовсім коротко :-)
Останнє гоління року. Зазвичай у переддень Нового Року відбувається якась метушня, треба все зробити, все встигнути. І хоч воно зараз не дуже й свято, але метушня нікуди не дівається. Тож, щоб ще сильніше не збільшувати ентропію, вирішив не міняти нічого. Тому все пішло простим і вже ходженим шляхом.
Про олійку Pearl Man Pre-Shave Oil пишу не часто, бо це просто хороша олійка, яка впевнено і надійно працює, без сюрпризів і непорозумінь. Підібрав оптимальну для себе дозу - три пшики, так і користуюсь нею з разу в раз.
Піни з крему Proraso Wood&Spice вийшло чимало. Сьогодні зробив її трохи менш густою, ніж минулого разу, але своїх властивостей піна не втратила - жирна, ковзюча, вкривиста. Все, як має бути.
Помазок Zenith 506A Extra працює на відмінно. Вже знову звик до його фактури і його поведінки. Помазок чудовий і зручний, нема чого додати.
Лезо Shark Platinum віпрацьовує свій третій сеанс у EJ DE89 без жодних зауважень - м'яко, комфортно і не травматично. Намагався прислухатись, чи не подає воно ознак затуплення - ні, не подає. Принаймні, чогось такого явного я не відчув, все достатньо гостро.
На освіжитись - Ogallala Bay Rum, Sage & Cedar. Хороший приємний тонік з невеликою часткою спирту в складі. Цей спирт не відчувається взагалі, тільки згодом стає помітно роботу бей руму. Ще в складі, якщо не помиляюсь, є гамамеліс, тому нарікань на стан шкіри немає і бути не може. Навіть якщо його там і нема :-)
Але щоб зняти всі, навіть, теоретичні питання, пройшовся зверху молочком Areffa Soap Summertime.
Словом, чудове завершення голільного року :-) І щось мені підказує, що й новий почнеться так само, бо навряд чи матиму натхнення щось міняти :-)
Олександр Тернавский, Акулов, vicbro, _yk_, andreyv1979 та Yura_ Поставили вподобайку
STEEL Постоялець
Повідомлень : 703 Репутація : 455 Дата реєстрації : 22.11.2017 Вік : 33 Звідки : Николаев / Одесса
Про олійку Pearl Man Pre-Shave Oil пишу не часто, бо це просто хороша олійка, яка впевнено і надійно працює, без сюрпризів і непорозумінь. Підібрав оптимальну для себе дозу - три пшики, так і користуюсь нею з разу в раз.
а я думал, мои 2 пшика - это растрата масла. Завтра попробую 3, приятная такая штука, зачем себе в чем-то отказывать?
Ruslan Admin
1000 повідомлень
Повідомлень : 7046 Репутація : 2761 Дата реєстрації : 06.11.2017 Вік : 52 Звідки : Ukraine, Kyiv
в любом случае, проверить стоит. Расход там и так не маленький, но и цена демократичная. Попробовать точно стоит [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]
fill Поставив вподобайку
STEEL Постоялець
Повідомлень : 703 Репутація : 455 Дата реєстрації : 22.11.2017 Вік : 33 Звідки : Николаев / Одесса
Хто зна’, як воно буде щодо коротко. Почну, а там як піде :-)
Перш за все хочу всіх вас, друзі, привітати з Новим Роком! Нехай цей рік буде кращим, ніж попередній. Нехай він зробить нас ще сильнішими, ще мудрішими, ще згуртованішими. І нехай він наблизить нас до нашої Перемоги, до миру і спокою в нашій прекрасній і неймовірній Ненці!
Ну а далі вже, власне, про гоління - перше гоління 2024-ого року :-)
Як і попереджав напередодні, нікого з учасників не міняв - всі ті самі. Єдина зміна - щетина. По плану гоління мало б бути 1-ого січня. Але ж 1-ого тааааак ліньки щось робити, що забив я на графік. Ну й фіг з ним! :-)
Зрештою, давно вже не голив щетину, якій більше двох днів, саме час спробувати.
Початок традиційний - олійка. Та ж само Pearl Man Pre-Shave Oil. Три пшики - і шкіра готова приймати на себе все, що завгодно :-)
Піну калапуцяв сільвертіпом Zenith 506A Extra з крему Proraso Wood&Spice. Усьо чотенько! Піна вийшла в міру густа, жирна, ковзка, як і має бути. Це майже однозначно варіант для ледачих - все робиться просто і без зайвих танців з бубоном. Єдине що - трохи довше, ніж з синтетикою. Та після раночку, влаштованого кацапами, зайві пару хвилин помедитувати над піною - воно було не зайве.
Голився своєю улюбленою EJ DE89 з лезом Shark Platinum. Це четвертий сеанс для леза. Перший прохід був дивний. Лезо трохи смикало щетину, чого вже давно не відчував при голінні. Але слід все ж згадати, що щетина була триденною, тож цей перший прохід треба було просто спокійно і без паніки пережити :-) А далі вже все пішло, як слід - м’яко і комфортно. Під кінець вже з’явилося відчуття, що лезо підсіло, але все ще прийнятно працювало.
Це не страшно, адже в будь-якому випадку після цього гоління лезо йшло б у смітник. І в загальному підсумку можна сказати, що свої чотири сеанси Shark Platinum відпрацьовує в мене впевнено і без нарікань. Вже казав, що воно подібне до інших шарків-лордів. Трохи відрізняється від чистих нержавійок, і більше схоже, мабуть, на хромовану версію. Але ця різниця незначна, фактично гомеопатична.
Ще до кінця не вирішив, що саме, але щось одне на наступний раз буде замінено - чи то бритва, чи то лезо. Побачимо, на що буде натхнення.
Освіжився після гоління тоніком Ogallala Bay Rum, Sage & Cedar. Потроху вже добиваю його, хоча й шкода, бо хороша річ. Поки що є цей і пара інших видів Ogallala, але на майбутнє треба вже щось думати - не можна лишати себе без бей руму. Але чи буде це повноцінна пляшка Ogallala, чи щось інше, поки важко сказати. А може буде і те, і інше - побачимо :-)
Ну а насамкінець в діло пішло молочко Areffa Soap Summertime. І як завжди більше для порядку, ніж за потреби - гоління пройшло без жодних ушкоджень, а тонік цілком пристойно освіжив і наживив шкіру :-)
Ruslan, STEEL, WetShaver, Олександр Тернавский, Wolfskin, Акулов, vicbro і Поставили вподобайку
Олександр Тернавский Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 1987 Репутація : 1379 Дата реєстрації : 09.02.2018 Вік : 63 Звідки : планета Земля - Мир
Рік щойно розпочався, і я вирішив поділитися з вами своїми голільними планами на найближче майбутнє, десь приблизно до початку літа. Це не те, щоб чіткий і незламний план, затверджений у високих кабінетах. Але це рамка, в якій я хочу просуватися найближчим часом.
Отже, по категоріях:
Мило/креми: - за зиму маю обов’язково добити мило Extro Tobacco і пробник від Олесі. Ще, якщо встигатиму, доб’ю крем Proraso Wood&Spice. І знову ж, якщо встигатиму, спробую один чи обидва нових креми, куплені наприкінці 2023 року. А ні, то й ні. - весною візьму в роботу один зі стіків RazoRock і добиватиму його до кінця. Скоріше за все це буде Green Label. Я його вже почав, поголився з ним 8 разів. Тож трохи зчітерю, візьму його, щоб встигнути за весну. - після 11 червня, можливо, дещо зміню підходи до використання мил і кремів. Саме в цей день виповниться 2 роки, як я втягнувся у челендж по знищенню спершу пробників, далі залишків, і, зрештою, запасів. Як воно буде, я ще точно не знаю. Насправді, за цей час я вже дуже звик використовувати мила і креми системно, і я не знаю, чи захочу пускатися у "вільне плавання", вибираючи засіб "під настрій". Я вже й забув, що таке настрій! А системність вже стала звичкою і, очевидно, тим самим настроєм :-) Словом, побачимо чи припиню я челендж чи продовжу його в якомусь іншому вигляді. А може й не мінятиму нічого - запасів багато, знищувати є що :-)
Леза: - челендж по лезах буде йти паралельно. В мене є ще що пробувати нове. Є ще дещо старе, чим давно не користувався, і відчуття від чого цікаво було б відновити. Всі новинки і "старинки" обов’язково пройдуть через 89-ту і - ймовірно і по можливості - через інші бритви. Якихось обмежень ні по часу, ні по методиці я собі не ставлю. Крім вже згаданого "права першої ночі" у 89-ої. Тобто, все буде йти своїм робом, як піде. - ще маю два з половиною незакритих гештальти по лезах - теж хочу їх закрити. Думаю, відтягну їх на весну.
Афтершейви: - першим ділом закінчу Ogallala Bay Rum, Sage & Cedar. Не встиг до Нового Року, тож продовжую. - десь попутно приб’ю дрібку модифікованого одеколону після гоління Pierre Cardin. Він був у мене у великій пляшці з-під Альпи. Днями перелив його у меншу тару, але він весь не вліз. Тож дрібочку, що залишилась, доб’ю - там на 2-3 рази. - згодом можливо прикінчу ще щось з Ogallala. - ну й далі пройдуся по залишках - Depot 407, Farmacista від Роми Захарова, 4711, ще щось, що сходу не згадаю, але воно, певно, є і давно проситься, щоб його прикінчили. - якось в проміжках спробую новий лосьйон від Helan, який купив на хвилі хайпу на форумі. Вже й тема відповідна про нього є, а я там ще не відписався - непорядок! :-)
Пре-шейви: - тут без челенджів. Буду з якоюсь періодичністю міксувати наявні в мене олійки. Наразі їх в мене чотири, три з яких в достатніх об’ємах і одна - ледь початий пробник. - є ще масло моної - як буде настрій, його теж візьму. Але поки що настрою нема. - коли дійду до стіка, можливо частіше буду використовувати гліцеринове мило. Якщо взагалі буду щось з пре-шейвів використовувати, бо ж зі стіками трохи інша технологія. Ймовірно ще перевірю, як в якості своєрідного пре-шейва буде працювати умивалка для обличчя. Але це так, навіть в статистику не потраплятиме. - на свої олійки планів поки що немає. Є багато фабричних, надовго ще вистачить. Тож нема чого захаращувати поличку.
Додатковий догляд: - потроху буду прикінчувати гель Barberia Bolognini Fluido Dopobarba. Хотілося б розібратися з ним за зиму і початок весни, але не впевнений, що вийде. Як не вийде, залишу на осінь. - ще один кандидат на відхід з колекції - бальзам Noxema. Його вже десь третина пляшки лишилося, тож як потепліє, він буде основним. - всі інші засоби - під настрій і як піде. - окремо стоїть бальзам Proraso Blue. Писав, що він мені підпікає. Перевірю його в теплу пору року. Якщо не попустить, буду оптимізовувати. Але якщо все буде гаразд - буде періодично в роботі.
Бритви: - оскільки буде тест лез, то основною в роботі буде 89-та. Всі інші - по мірі додаткового тестування лез. - по закінченні тестів зосереджуся на EJ 3ONE6, але не виключно - братиму в роботу й інші під настрій. - щодо шаветок ще не знаю. Інколи хочеться взяти якусь з них в руки, але поки тестуватиму леза, навряд чи буду ними користуватися. - планів на придбання чогось нового не маю - все є, все влаштовує, всі хотєлки закриті повністю.
Помазки: - теж запакований повністю, тож нічого нового не планую. Але у випадку з помазками рука може й здригнутися - може якусь синтетику прикуплю, якщо щось цікаве попадеться. - взимку основним інструментом буде Sfumato, але час від часу чимось його "розбавлятиму". Скоріше за все теж синтетикою, на натуралів зараз чогось не тягне. - але коли прийде час стіка, ситуація зміниться, бо спеціально для такого мила маю зручного двосмугового борсучка на короткій ручці. А ще цікаво буде прогнати зі стіком деякі інші свої помазки, які з ним ще не працювали або працювали зовсім мало.
Нематеріальне: - підготую і викладу у відповідному розділі форуму статистику за 2023 рік. - оскільки програма ShavingBuddy вже не підтримується розробником, шукатиму альтернативи. Подумаю, можливо зробити щось своє. Але тут поки що більше питань ніж відповідей: екселівські таблиці мене не дуже влаштовують (принаймні ті, які я пробував зробити), а написати базу даних я сам не вмію. Особливо таку, щоб працювала і на мобільному пристрої, і на ПК. - від нових покупок косметики постарюсь поки що утриматися. Принаймні, до 11 червня, якщо прийму рішення припинити челендж. А якщо такого рішення не прийму, то буду й далі кремень :-)
Ось десь такі плани поки собі малюю. Сподіваюсь, їх вдасться втілити в життя :-)
Останній раз редагувалося: fill (Чт 4 Січ 2024 - 11:31), всього регувалося 2 раз(-и)
Ruslan, WetShaver, Олександр Тернавский, Акулов, vicbro, stanislav-q, _yk_ і Поставили вподобайку
WetShaver Бувалий
Повідомлень : 336 Репутація : 5 Дата реєстрації : 10.12.2017 Звідки : Чернигов
Перш за все хочу всіх вас, друзі, привітати з Новим Роком! Нехай цей рік буде кращим, ніж попередній. Нехай він зробить нас ще сильнішими, ще мудрішими, ще згуртованішими. І нехай він наблизить нас до нашої Перемоги, до миру і спокою в нашій прекрасній і неймовірній Ненці!
Ну а далі вже, власне, про гоління - перше гоління 2024-ого року :-)
Голився своєю улюбленою EJ DE89 з лезом Shark Platinum. Це четвертий сеанс для леза. Перший прохід був дивний. Лезо трохи смикало щетину, чого вже давно не відчував при голінні. Але слід все ж згадати, що щетина була триденною, тож цей перший прохід треба було просто спокійно і без паніки пережити :-) А далі вже все пішло, як слід - м’яко і комфортно. Під кінець вже з’явилося відчуття, що лезо підсіло, але все ще прийнятно працювало.
Це не страшно, адже в будь-якому випадку після цього гоління лезо йшло б у смітник. І в загальному підсумку можна сказати, що свої чотири сеанси Shark Platinum відпрацьовує в мене впевнено і без нарікань. Вже казав, що воно подібне до інших шарків-лордів. Трохи відрізняється від чистих нержавійок, і більше схоже, мабуть, на хромовану версію. Але ця різниця незначна, фактично гомеопатична.
Ще до кінця не вирішив, що саме, але щось одне на наступний раз буде замінено - чи то бритва, чи то лезо. Побачимо, на що буде натхнення.
З Новим Роком Сергію! Здоров'я та Мирного Неба! І, звичайно ж, комфортного гоління! З цікавістю стежу за серією твоїх оглядів на леза! Помітив цікавий момент, що майже всі леза від Лорда пропрацювали чотири рази. Крім Шарк Стейнлес – три рази.) Сподіваюся в Новому Році ти коли-небудь порівняєш леза Дербі Екстра у зеленій та блакитній пачці.) А може бути, я теж їх прикуплю і порівняю на собі!) До речі, з деякими лезами вдало я познайомився саме з твого прикладу. Той же Тріт Фалкон наприклад!
ARTURIUS, Yura_ та CNPOMAHELL Поставили вподобайку
fill Живе тут
1000 повідомлень
З Новим Роком Сергію! Здоров'я та Мирного Неба! І, звичайно ж, комфортного гоління! З цікавістю стежу за серією твоїх оглядів на леза! Помітив цікавий момент, що майже всі леза від Лорда пропрацювали чотири рази. Крім Шарк Стейнлес – три рази.) Сподіваюся в Новому Році ти коли-небудь порівняєш леза Дербі Екстра у зеленій та блакитній пачці.) А може бути, я теж їх прикуплю і порівняю на собі!) До речі, з деякими лезами вдало я познайомився саме з твого прикладу. Той же Тріт Фалкон наприклад!
Дякую, друже! Тобі теж найкращі побажання!
І дякую за добрі слова. Приємно, що мої оповідки є не лише розвагою, а й приносять користь, спонукають пробувати і знаходити для себе щось цікаве і корисне. Це неймовірно тішить!
Ти правий, Shark Super Stainless дійсно відпрацювало всього три рази, замість стандартних чотирьох. Важко сказати, чому? Може дійсно лезо таке, а може просто так склалося саме в той час - тоді у мене були якісь проблеми з залипанням бритви, це могло якось повпливати на відчуття леза при голінні. Але, зрештою, і трьох разів для такого леза цілком достатньо :-)
Тест Derby - це цікаво. Пишуть, що нові зелені і сині - то одне й те саме, тільки упаковані по 5 і 10 штук відповідно. Але варто й самому перевірити. Зараз в мене зелених нема, та їх не важко купити. Проте є якесь "незадеклароване" Derby, навіть не знаю, що воно таке. Припускаю, це стара версія для внутрішнього ринку. Тут цікаво було б ще роздобути зелену версію до 2016 року. А якщо ще десь взяти Derby Blue Bird, то взагалі б вийшов шикарнючий тест!
Як би там не було, можу спробувати весною протестувати всі, що є і що добуду до того часу. Дякую за ідею! :-)
попробовал вчера 4 "пшика" масла Перл, а сегодня снова вернулся на 3. Есть ощущения, что "самое оно" - это 2,5 или что то такое :D Но 4 - это явно перебор. Так что пока продолжаю работу с 3
WetShaver, fill, Yura_, all75 та CNPOMAHELL Поставили вподобайку