Повідомлень : 51 Репутація : 10 Дата реєстрації : 29.02.2020 Вік : 35 Звідки : Кам'янське
Тема: Re: Бритвы Shlyuz -" Первый украинский бренд ?" Ср 19 Лип 2023 - 20:24
Товариство, а порадьте, SHLYUZ FLEXEDGE ADJUSTABLE від барберкомпані - нормальна якість? Немає різниці чи QShave китайський брати чи шлюз, чи може є нюанси? Хочу брата приобщити до секти любителів традиційного вологого гоління, йому конструкція "метелика" сподобалась, але немає бажання одразу щось дороге купляти. Особисто я зі звичайного Shlyuz classic (котрий копія Gillette Tech) починав і дуже був задоволений.
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 1441 Репутація : 272 Дата реєстрації : 02.12.2017 Звідки : Запорожье
Тема: Re: Бритвы Shlyuz -" Первый украинский бренд ?" Ср 19 Лип 2023 - 20:39
Я бы не посоветовал эту бритву. Дарить новичку регулируемый станок не совсем правильный вариант, да и происхождение какое-то непонятное, скорее всего на том же заводе что и кушейв клепают.
Олександр Тернавский, Сергій Акулов, Vlad_Med, bulldog38, ARTURIUS, andreyv1979 та Stormfild Поставили вподобайку
Ruslan Admin
1000 повідомлень
Повідомлень : 6405 Репутація : 2747 Дата реєстрації : 06.11.2017 Вік : 51 Звідки : Ukraine, Kryvyi Rih
Тема: Re: Бритвы Shlyuz -" Первый украинский бренд ?" Чт 20 Лип 2023 - 15:46
Якщо воно зроблено в Китаї, якість дуже змінюється залежно від партії. Це лотерея.
Vlad_Med та Stormfild Поставили вподобайку
BroGrimm Новачок
Повідомлень : 1 Репутація : 0 Дата реєстрації : 15.02.2023 Вік : 27 Звідки : Харків
Тема: Re: Бритвы Shlyuz -" Первый украинский бренд ?" Пн 24 Лип 2023 - 3:16
Так же не советую данную бритву новичку, брал себе от Qshave уже с мало мальским опытом от Baili BD 191( но как я понимаю клепаются все они на одном заводе ) так вот как по мне проще взять что то на подобие того же BD 191 и набить руку на станке по проще чем пытаться насиловать лицо регулируемой китайской бритвой) Первый опыт от Qshave/Shlyuz может сбить с толку и отпугнуть новичка и забросить это прекрасное дело.
Vlad_Med та stanislav-q Поставили вподобайку
ARTURIUS Admin
1000 повідомлень
Повідомлень : 2453 Репутація : 156 Дата реєстрації : 21.04.2021 Вік : 47 Звідки : Ukraine, Dnipro
Тема: Re: Бритвы Shlyuz -" Первый украинский бренд ?" Пн 24 Лип 2023 - 8:32
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] В цій ситуації кращим вибором для старту, більш за все буде King C Gillette. Бритва відносно не дорога, в комплекті є гель для гоління. Має достатню ефективність, щоб поголити навіть жорстку щетину і при цьому з достатнім комфортом. Лезами можна підібрати баланс ефективність-комфорт. Бритва відомого бренду, тож не соромно подарувати.)
Повідомлень : 40 Репутація : 1 Дата реєстрації : 30.04.2020 Звідки : Київ
Тема: Re: Бритвы Shlyuz -" Первый украинский бренд ?" Чт 27 Лип 2023 - 16:41
Підсадив співробітника на ВГ. Були у відрядженні в зайшли в магаз у Вікторії Гарденс. Він взяв собі Шлюз Бублос . Леза Дербі зелені були в комплекті. Я ази йому в усній формі дав. До того він користувався одноразовими Джилетами. То нормально, майже без порізів. Тобто якщо вдумливо, то нормальний станок, а якщо як Чапаєв то як піде :)
fill, Сергій Акулов, stanislav-q, m-2020, ARTURIUS, Nils та Yura_ Поставили вподобайку
Alfed Бувалий
Повідомлень : 118 Репутація : 0 Дата реєстрації : 20.09.2021 Звідки : Ужгород
Тема: Re: Бритвы Shlyuz -" Первый украинский бренд ?" Сб 16 Вер 2023 - 21:42
Результат падіння на кафельну підлогу shlyuz/baili bd 176. Будьте дуже обережні китайський сілумін дуже крихкий.
ditrih_ Поставив вподобайку
Alfed Бувалий
Повідомлень : 118 Репутація : 0 Дата реєстрації : 20.09.2021 Звідки : Ужгород
Тема: Re: Бритвы Shlyuz -" Первый украинский бренд ?" Сб 16 Вер 2023 - 21:56