Повідомлень : 391 Репутація : 12 Дата реєстрації : 29.06.2020 Звідки : Украина, Днепр
Тема: Re: Бортжурнал новачка або мій досвід ВКБ Пт 6 Жовт 2023 - 13:49
Та кассетников разных видов у меня хватает, плюс ко всему, судя по внешнему виду, кассетники у них от других производителей, только брендированные под них. А вот крем интересно было попробовать и я остался полностью доволен им
CNPOMAHELL Поставив вподобайку
CNPOMAHELL Постоялець
Повідомлень : 995 Репутація : 4 Дата реєстрації : 01.02.2022 Звідки : Київ
Тема: Re: Бортжурнал новачка або мій досвід ВКБ Пт 6 Жовт 2023 - 20:15
stanislav-q пише:
Та кассетников разных видов у меня хватает, плюс ко всему, судя по внешнему виду, кассетники у них от других производителей, только брендированные под них. А вот крем интересно было попробовать и я остался полностью доволен им
Скоріш за все це ребрендінг. Мені лезо їхнє дуже сподобалося. І бальзям після гоління. Але в моєму бортовому журналі бальзам закидали шапками більш досвідчені форумчани.
No name Бувалий
Повідомлень : 149 Репутація : 1 Дата реєстрації : 14.08.2023 Вік : 42
Тема: Re: Бортжурнал новачка або мій досвід ВКБ Сб 7 Жовт 2023 - 12:39
Чергове гоління Мило оріджінал, роквел 6s 4 плита та treet platinum Помазок від які синтетика для мене незрозумілий поки що, набирає довго , ввідає неохоче, грався і з кількістю води і різне мило, результата як на попередньому добитися не можу. Голився в три проходи, пам’ятаючи мудру думку, вичитану тут, що в погоні за ідеальним голінням роблятся проходи числені і травмують шкіру, тому неквапливо і взагалі без натиску, під вагою голови станка і зробив справу. Лишились пеньки на звичайних місцях, добривати не став. Жодного порізу чи цятки не отримав, лезу ставлю залік, голить комфортно та якісно. Станок на четвертій плиті вже на голову вищий та агресивніший ніж кінг с. Косметика оріджінал то окрема тема, аромат збиває з ніг і мене і навколо всіх) Якщо по помазку підскажете, буду вдячний за алгоритм праці з ним.
fill Живе тут
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 2609 Репутація : 531 Дата реєстрації : 12.02.2018 Вік : 55 Звідки : Київ
Тема: Re: Бортжурнал новачка або мій досвід ВКБ Сб 7 Жовт 2023 - 12:50
zuluz пише:
, набирає довго , ввідає неохоче
Якщо по помазку підскажете, буду вдячний за алгоритм праці з ним.
В синтетиці треба залишати трохи води, ви витрушувати "насухо", як натуралів. Тоді набір піде явно веселіше, швидше буде збиватися, і піни буде багато, буде ще віддавати
stanislav-q, Alfed, CNPOMAHELL та No name Поставили вподобайку
Гость Гість
Тема: Re: Бортжурнал новачка або мій досвід ВКБ Сб 7 Жовт 2023 - 14:00
zuluz пише:
Чергове гоління Мило оріджінал, роквел 6s 4 плита та treet platinum Помазок від які синтетика для мене незрозумілий поки що, набирає довго , ввідає неохоче, грався і з кількістю води і різне мило, результата як на попередньому добитися не можу. Голився в три проходи, пам’ятаючи мудру думку, вичитану тут, що в погоні за ідеальним голінням роблятся проходи числені і травмують шкіру, тому неквапливо і взагалі без натиску, під вагою голови станка і зробив справу. Лишились пеньки на звичайних місцях, добривати не став. Жодного порізу чи цятки не отримав, лезу ставлю залік, голить комфортно та якісно. Станок на четвертій плиті вже на голову вищий та агресивніший ніж кінг с. Косметика оріджінал то окрема тема, аромат збиває з ніг і мене і навколо всіх) Якщо по помазку підскажете, буду вдячний за алгоритм праці з ним.
Я все помазки струшиваю( в синтетике значительно меньше влаги остаётся чем в натуралах), мыло увлажняю на секунд 15-20, сливаю с него воду и потом начинаю забор до залипания помазка, если с мылом хорошо уже знаком то могу сразу на лице взбивать, если нет то только в чаше( взбиваю 2 раза первый експерементный до перепоя и неработоспособности чтобы найти максимально рабочие для меня характеристики мыла, иногда мыло раскрывается только в жидкой пене как Арко или Williams, второй уже точно зная где пик пены), самое важное это дозировать воду по паре капель иначе можно натворить неисправимой беды. Разницы во взбивании пены что синтетикой что барсуком не замечаю никакой, алгоритм один и тот же, струсил набрал и в работу
Гость Гість
Тема: Re: Бортжурнал новачка або мій досвід ВКБ Сб 7 Жовт 2023 - 14:01
А ориджинал что это за мыло?
No name Бувалий
Тема: Re: Бортжурнал новачка або мій досвід ВКБ Сб 7 Жовт 2023 - 15:19
Табак мав на увазі, чомусь я з самого початку почав називать його оріджінал
stanislav-q Поставив вподобайку
No name Бувалий
Тема: Re: Бортжурнал новачка або мій досвід ВКБ Ср 11 Жовт 2023 - 14:32
Вітаю спільноту.
Гоління стає рідшим але набагато цікавішим за своїм результатом.
Рухи бритви вже накатали свою "колію" випрацювався певний алгоритм проходів, який здаєтся не дає шансу лишитися окремому волоску чи пеньку, але ніт, хоча з кожним разом їх меншає прямо до нуля.
Станок роквел 6s, як казали всі користувачі його, всеядний до лез, по суті йому однаково чим голить, робить він то як термінатор, без ємоцій і лишніх балачок, стабільно виконує свою роботу, навіть очікувано, як я кажу про свою автівку - жрє і прє, так і роквел. Хоча все ж для мене найбільш комфортне та чисте гоління то джіллет сільвер блю.
Помазок нарешті дався до рук, синтетичний які, ми подружилися.
Із постулатів які вивів для себе, то голися без дурних думок в голові, не спіши ні в якому разі та не дави.
Поки що осилив тільки четверту плиту роквелу, решта вищих чекає на свій вихід. Табак продукція мило та лосьон , зайшло неймовірно, єдине після лосьону сушить шкіру, прохожу потім препом, результат гладенька та чиста шкіра, то радує.
Ruslan, Олександр Тернавский, fill, vicbro, 2046, stanislav-q, Kitten911 і Поставили вподобайку
Ruslan Admin
1000 повідомлень
Повідомлень : 7039 Репутація : 2761 Дата реєстрації : 06.11.2017 Вік : 52 Звідки : Ukraine, Kryvyi Rih
Тема: Re: Бортжурнал новачка або мій досвід ВКБ Ср 11 Жовт 2023 - 14:42
Гарний настрій дуже впливає на якість гоління.
stanislav-q, Kitten911, Yura_, alex-kin, CNPOMAHELL та No name Поставили вподобайку
CNPOMAHELL Постоялець
Повідомлень : 995 Репутація : 4 Дата реєстрації : 01.02.2022 Звідки : Київ
Тема: Re: Бортжурнал новачка або мій досвід ВКБ Ср 11 Жовт 2023 - 15:30
Ruslan пише:
Гарний настрій дуже впливає на якість гоління.
А уважнысть при процесі гоління (це я про себе, хаха) - ще й прийнятний результат дає. ;)
Yura_, all75 та No name Поставили вподобайку
Kitten911 Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 3592 Репутація : 112 Дата реєстрації : 08.06.2021 Вік : 93 Звідки : Одесса
Тема: Re: Бортжурнал новачка або мій досвід ВКБ Ср 11 Жовт 2023 - 22:09
Странно, даже мне мою сухую кожу табак не сушит, у вас точно лосьон, может Eau de Cologne!?
No name Бувалий
Тема: Re: Бортжурнал новачка або мій досвід ВКБ Ср 11 Жовт 2023 - 22:22
Повідомлень : 3592 Репутація : 112 Дата реєстрації : 08.06.2021 Вік : 93 Звідки : Одесса
Тема: Re: Бортжурнал новачка або мій досвід ВКБ Чт 12 Жовт 2023 - 7:02
Всякое бывает в ВКБ)))
No name Бувалий
Тема: Re: Бортжурнал новачка або мій досвід ВКБ Пн 20 Лист 2023 - 15:00
Вітання спільноті! Трошки було не до написання постів на форуміі але голитися не забував! Зайшов мені сет четвертої плити роквелу та джилет сильвер, а косметика тасувалась в залежності від настрою. І от в один прекрасний ранок я згадав, що в мене ще дві плити роквелу 5/6 лежать без уваги, оглянувши щетину, було прийнято рішення таки взяти плиту номер 5, та й по всьому, мило та лосьон червоний прорасо і вперед. Маю сказати наступне, що після четвертої плити пʼята справила враження неочікуване, на іі фоні плита 4 то іграшка, а 5 то справжня та небезпечна бритва, яка вкусить тільки ти прогавиш момент. Відчутно більший гап дав шалений прирост в агресіі станку, тобто до четвертої включно я не відчував такого в руці та на обличчі, а тут прямо чутно як лезо йде по шкірі і хрустить смачно волоссям. В цілому враження позитивне, на фоні четвертої гоління стало чистіше, без острівців да добривок, і саме головне без порізів! Від агресіі станку очікував шось на кшталт зносу епідермісу та скаженого відчуття на шкірі після лосьону але на диво все пройшло гладко, у всіх сенсах. Черговий раз визначу, для майбутніх поколінь, що тактика почергово тестувати пластини дали свій єфект, поступово піднімаючись вгору, отримуеш насолоду. Тому що зі старту зарядити останню плиту і сказати , шо ото всьо ваше вкг шляпа, бо морду всю подрав, не правильно, хоча допускаю що на шостій плити новачок наробить справ на обличчі, як пʼяний тракторист по полю на оре. Дякую, , що дочитали до кінця, буду писати по мірі можливості та нових вражень. Так гляди і до Роки дійду, адже агресивна бритва має буть в колекції)
Останній раз редагувалося: zuluz (Пн 20 Лист 2023 - 15:15), всього регувалося 1 раз(-и)
fill, Андроний, stanislav-q, ARTURIUS, Kitten911, Nils, Yura_ і Поставили вподобайку
No name Бувалий
Тема: Re: Бортжурнал новачка або мій досвід ВКБ Пн 20 Лист 2023 - 15:05
І до речі, ще одного чоловіка перевів на сторону світла, прорекламувавши йому всі переваги ВКГ він погодився та я йому замовив Кінг - С та з власного передав пару пачок лез, прорасо зелене мило нове та лосьон зелений, та і по мелочам там, помазок і трохи пробніків.
stanislav-q, ARTURIUS, Kitten911, Nils та alex-kin Поставили вподобайку
andreyv1979 Бувалий
Повідомлень : 470 Репутація : 14 Дата реєстрації : 18.05.2021 Вік : 45 Звідки : Полтава
Тема: Re: Бортжурнал новачка або мій досвід ВКБ Пн 20 Лист 2023 - 15:19
Деякі пишуть, що їм шостою приємніше голитися ніж с 5ю
CNPOMAHELL та No name Поставили вподобайку
Kitten911 Живе тут
1000 повідомлень
Тема: Re: Бортжурнал новачка або мій досвід ВКБ Пн 20 Лист 2023 - 17:47
Однозначно, 5 плита у Роквелл самая злая и некомфортная, я ее Когда попробовал после четверки, то и думать о шестой плите перестал, но почитав отзывы таки рискнул и поставил шестерку и очень удивился, на самом деле шестая плита зметно мягче бреет чем пятерка, при этом еще и эффективней, короче в итоге брился только 4 и 6 плитами. Шестерка очень классная, чуть агрессивнее чем 4 но эффективность заметно выше!
andreyv1979, Nils, CNPOMAHELL та No name Поставили вподобайку
No name Бувалий
Тема: Re: Бортжурнал новачка або мій досвід ВКБ Пн 20 Лист 2023 - 20:55
Ок, завтра спробую шосту позицію.
Nils та CNPOMAHELL Поставили вподобайку
Nils Бувалий
Повідомлень : 324 Репутація : 18 Дата реєстрації : 26.06.2021 Вік : 39 Звідки : Одеса
Тема: Re: Бортжурнал новачка або мій досвід ВКБ Пн 20 Лист 2023 - 20:58
Мне тоже больше всех шестая плита зашла. Четверка тоже норм, пятая - ни рыба ни мясо)))
Nils Бувалий
Повідомлень : 324 Репутація : 18 Дата реєстрації : 26.06.2021 Вік : 39 Звідки : Одеса
Тема: Re: Бортжурнал новачка або мій досвід ВКБ Пн 20 Лист 2023 - 20:59
zuluz пише:
Ок, завтра спробую шосту позицію.
Расскажи потом как она тебе...
No name Бувалий
Тема: Re: Бортжурнал новачка або мій досвід ВКБ Вт 21 Лист 2023 - 19:39
Спробував шосту плиту роквелу, голить чисто але отримав легку сип на обличчі в районі підборіддя, мабуть шось не зайшло, буду міркувати. Або просто треба було звикнути до пʼятої, а потім вже вирішувати по шостій. Можливо справа в адаптації шкіри до агресивної бритви або ж на цю агресію треба мʼякішу косметику, бо я брав табак.
stanislav-q, Nils та CNPOMAHELL Поставили вподобайку
Kitten911 Живе тут
1000 повідомлень
Тема: Re: Бортжурнал новачка або мій досвід ВКБ Вт 21 Лист 2023 - 19:44
А лезвие какое было?
No name Бувалий
Тема: Re: Бортжурнал новачка або мій досвід ВКБ Вт 21 Лист 2023 - 23:32
Kitten911 пише:
А лезвие какое было?
Як завжди, джилет сільвер
Kitten911 Живе тут
1000 повідомлень
Тема: Re: Бортжурнал новачка або мій досвід ВКБ Ср 22 Лист 2023 - 8:59
zuluz пише:
Як завжди, джилет сільвер
Не самые мягкие и комфортные лезвия, я бы что-то другое ещё попробовал.
AMAROK Бувалий
Повідомлень : 288 Репутація : 25 Дата реєстрації : 24.10.2020 Вік : 45 Звідки : УКРАЇНА
Тема: Re: Бортжурнал новачка або мій досвід ВКБ Чт 23 Лист 2023 - 2:19
Бреюсь каждый день на второй пите. Три прохода... Шестую использую по росту волос, если небритость более трёх дней... Потом остальные два прохода на второй. Тоже все плиты заходят на ура, кроме первой и пятой. Да и первую пробовал всего один раз
Kitten911, Yura_, CNPOMAHELL та No name Поставили вподобайку