В каком году была бракованная партия? И как надолго вам хватает одного мыл
В каком не помню. Эта была куплена в 2019, но выпускалась несколькими годами ранее. Обычно продавцы заклеивают состав своим стикером. В неудачной партии первый ингредиент sodium palmate. Внутри упаковки мыло было завернуто в бумагу и скреплено ленточкой. Два последних года бумагу скрепляют бумажной печатью, поэтому свежесть легко определить не только по маркировке. Одного хватает где-то на полгода. Но мне, к примеру MdC, на полгода хватало две трети банки, которая в два раза больше , не 100 а 200 гр..
Kitten911 Живе тут
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 3683 Репутація : 112 Дата реєстрації : 08.06.2021 Вік : 94 Звідки : Одесса
Взагалі не бачу в тих милах нічого крутого.)) Мила, як мила і чого про них спорити?! Класичні мила апріорі зло для шкіри зі своїм високим рН. Але якщо порівнювати, то мені Стірлінг приємніші за МДС, але це мені, комусь може бути навпаки. МДС, на скільки я памʼятаю теж артизани, тільки французські.)
stanislav-q та egoist Поставили вподобайку
Alex Постоялець
Повідомлень : 553 Репутація : 193 Дата реєстрації : 09.02.2018 Звідки : Киев
Взагалі не бачу в тих милах нічого крутого.)) Мила, як мила і чого про них спорити?! Класичні мила апріорі зло для шкіри зі своїм високим рН. Але якщо порівнювати, то мені Стірлінг приємніші за МДС, але це мені, комусь може бути навпаки. МДС, на скільки я памʼятаю теж артизани, тільки французські.)
Производство MdC назвать кустарным сложно, объемы почти такие же как SV. Мыло производит превосходное первое впечатление, только позже находишь недостатки. Мне нравится аромат MdC Vetyver, напоминает французский крем для бритья OUI ( был в продаже в 90х годах с одноименной зубной пастой и туалетной водой. Сейчас почему то выпускает косметику только для женщин и самые дорогие лезвия, которые встречал, Otp, произведенные в Германии с криозакалкой 15$ за упаковку 10шт, тоже предназначенных женщинам). Но больше покупать его не стану. Особенно заметно агрессивное влияние на кожу зимой.
egoist Поставив вподобайку
Stas3415 Бувалий
Повідомлень : 204 Репутація : 0 Дата реєстрації : 19.12.2022 Звідки : Украина, Одесская обл. С.Орехово
То есть каждый ищет ровно то что ему по душе, и не всегда стоимость релевантна вашим ожиданиям и ощущениям. Я вообще уже давно думаю перейти на касетники пару раз хотя бы. Понять и вспомнить чего я собственно подался в т бритвы
stanislav-q, Kitten911 та ditrih_ Поставили вподобайку
Kitten911 Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 3683 Репутація : 112 Дата реєстрації : 08.06.2021 Вік : 94 Звідки : Одесса
Я вообще уже давно думаю перейти на касетники пару раз хотя бы. Понять и вспомнить чего я собственно подался в т бритвы
Вангую быстрое возвращение обратно на тешки с кассетников, я как-то помню взял свой станок старый, зарядил новую кассету иииииии ужасссс)) трехдневную щетину, которую станок и не чувствует кассетник так тянет что просто кошмар, под носом вообще руки забыли как этой пластмасской работать))) короче только для подмышек использую))))
Alex, egoist, ditrih_, Nils, Yura_ та Stas3415 Поставили вподобайку
Олександр Тернавский Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 1987 Репутація : 1379 Дата реєстрації : 09.02.2018 Вік : 63 Звідки : планета Земля - Мир
Если мы говорим про просто побриться то скорее даже хуже, ибо времени больше занимают, если же брать весь процесс как удовольствие а не рутину, то мыло даёт возможность насладиться помазком и уходовые, безпомазковых гель ничего хуже коже не делает так же как и лучше, просто работяга и все, если выбираете этот путь то посмотрите на гели для бритья специализированных брендов для барбершопов, стоят примерно $15-20 за толи полтора толи три литра, тобеж в разы дешевле чем гель bulldog или dollar shave club, ну или любой другой который доступен у вас неподалеку
Времени у меня меньше уходит, удовольствия тоже меньше. А по такой цене, как говорите, то не найдёте уходовых. Уходовые - редко такие в мылах встретить, а иные вообще вышка. Только это не про гели, про крема бес пенные. Не все, но несколько уделывают все из моих 200+ мыл из заначки. Самое старое моё мыло - подаренный Олд. 1956. Работает. Только аромат исчез полностью. Когда дойду до него - придётся растапливать и ароматизировать.
Ruslan Admin
1000 повідомлень
Повідомлень : 7087 Репутація : 2761 Дата реєстрації : 06.11.2017 Вік : 52 Звідки : Ukraine, Kyiv
Від виробника: Натхненний ароматом Spicebomb від Viktor&Rolf. Пряний аромат та трохи солодкий з нотами перцю, шафрану, тютюну, шкіри, чилі, ветівера та бергамоту.
Від себе: Кажу відразу Spice Bomb я бачив тільки в інтернеті. Мило, як на мене, має посередній запах штучного меду, схожий на запах крему для рук, або якийсь скраб для обличчя який ніби то містить натуральний мед. Ніякого натяку на парфум, напевно ближче до солодощів. Притарно солодкий штучний мед та трошки незрозумiлих спецій на фоні. Аромат приємний, але нічого особливого. Інтенсивність аромату вище середнього 7/10. Сто вiдсоткiв на холодну пору року, у літку аромат задушить вас.
По ТТХ: Stirling як Stirling. Без великих зусиль чудова кремова емульсія в чашi як з синтетикою, так і з кабаном. Шкіра абсолютно ніяк на мило не реагує і це великий плюс, трошки стягує шкіру після гоління, але aftershave все вирішує. Ковзання бездоганне.
Зацініть каламбур: Вісім це eight на англ., тобто: Deton-8 = Deton-eight чується: Detonate, напевне це натяк на Spice Bomb.
Ruslan, WetShaver, Олександр Тернавский, stanislav-q, Александр 7676, egoist, andreyv1979 і Поставили вподобайку
alex-kin Бувалий
Повідомлень : 308 Репутація : 50 Дата реєстрації : 31.12.2021 Вік : 46
Шановні друзі, невеличке спостереження: в мене чотири мила Stirling, і в кожному з них після набору помазком з барсуку (саме з барсуку! в мене інших немає) залишається одна або навіть дві волосини! Шок-контент! Причому волосина не суцільна, а частина. Тобто мило якимось чином "ламає" волосину або впечатує в себе барсучий ворс і вириває.
trimmer та Акулов Поставили вподобайку
Batman Частий гість
Повідомлень : 96 Репутація : 2 Дата реєстрації : 28.11.2022 Звідки : Україна
Шановні друзі, невеличке спостереження: в мене чотири мила Stirling, і в кожному з них після набору помазком з барсуку (саме з барсуку! в мене інших немає) залишається одна або навіть дві волосини! Шок-контент! Причому волосина не суцільна, а частина. Тобто мило якимось чином "ламає" волосину або впечатує в себе барсучий ворс і вириває.
Нужно мыло замачивать, мне так думается.
Wolfskin та alex-kin Поставили вподобайку
Kitten911 Живе тут
1000 повідомлень
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення] Вiдразу до цікавого, на сайті виробника є попередження: "Через високий вміст ваніліну в цьому милі існує ймовірність, що воно може забруднити деякі борсукові помазки". Борсука в мене досі не має, Trafalgard T2 (синтетика) не змінився, а от кабан Omega 10066 (висвітлений) потемнішав на пару тонів, не критично, але засмага помітна. Тобто мило дійсно фарбує натуральні помазки, тому майте це на увазі. До речі піна виходить не біла, а ніжно пастельного кольору, схожа на морозиво крем-брюле.
Від виробника: Натхненний ароматом Tom Ford Vanilla Tobacco. Тепла ваніль оточує квіткову тютюнову основу в цьому сексуальному чоловічому поєднанні.
Від себе: Це не парфум, це якийсь шоколадний торт з вишневою начинкою. Спочатку тхне хімозна вишня та какао шоколад, потім вишня та какао видихаються, аромат стає більш благородним, десь далеко відчуваються тютюн та ваніль і навіть білий перець. Аромат не задушливий, інтенсивність середня. На будь-яку пору року. Аромат не вразив та швидко набрид.
По ТТХ: Stirling є Stirling, якість стабільна. Мило не має видатних доглядових якостей, але до юзера не агресивне, добре захищає шкіру від леза, ковзання відмінне.
Ruslan, WetShaver, Wolfskin, Александр 7676, Kitten911, ditrih_, Alfed і Поставили вподобайку
vsx Бувалий
Повідомлень : 135 Репутація : 3 Дата реєстрації : 28.02.2021 Вік : 37 Звідки : Київ
Я бы отнес мыло стирлинг ближе к топовой продукции. Консистенция пены как у хороших артизанов. По скольжению и защите мыло тоже показывает себя с хорошей стороны. Если цены такие как на скриншоте выше, то можно смело брать.
WetShaver, stanislav-q та Cawa Поставили вподобайку
Vlad_Med Частий гість
Повідомлень : 58 Репутація : 11 Дата реєстрації : 29.02.2020 Вік : 36 Звідки : Кам'янське
Взагалі, я не любитель мил, особливо твердих, і надаю перевагу кремам, але дуже хотілося знайти щось з нотами банана, тому замовив за відгуками це мило. Банан тут дійсно є, але такий більше сушений ніби, а також інші "тропічні" ноти, спеції (напевне той самий bay leaf). В цілому запах досить насичено-важкий, а не легко-літній. Більше розкрився по мірі використання. Вистачило на 106 раз поголитися, потім довелося викинути.
Власне написати вирішил, бо бачу пишуть хлопці що роками користуються милами і нічого не псується. У мене воно прожило десь місяців 9. І так цікаво, поки жив в обмежених умовах і користувався за принципом "набрав вологим помазком, закрив кришку і в шафу", тобто не висушував мило, то воно не змінювалося. Коли ж змінив квартиру і почав його лишати на півдня або й на добу у відкритому стані, щоб дати просохнути (потім закривав на кілька днів), то десь буквально за 2-3 тижні приємний аромат вивітрився і у мила зʼявився неприємний запах, що нагадував оте господарське коричневе мило в дитинстві, яким мама прала білизну. ТТХ не змінилися особливо. Але мені було вже ним неприємно голитися і я викинув. Може хтось мав подібний досвід або має думки, чому так могло трапитись?
В цілому враження, що все ж таки мені набагато більше подобається колитися кремами TOBS, Bluebeards Revenge, Geo F Trumper і в плані якості аромату і в плані ТТХ мила, але з іншого боку може захочеться повернутися до Stirling і спробувати якісь більш літньо-свіжі аромати. Гадаю, що мені більше підійде набрати у них пробніків, а не купувати повнорозмірні банки.
Ruslan, fill, stanislav-q, Александр 7676, ditrih_, Alfed, Batman та Cawa Поставили вподобайку
Ruslan Admin
1000 повідомлень
Повідомлень : 7087 Репутація : 2761 Дата реєстрації : 06.11.2017 Вік : 52 Звідки : Ukraine, Kyiv
Спробуйте відбирати з банки шматочок м'якого мила (скільки вам потрібно для одного гоління) для збиття піни або на обличчі, або у чаші. У такому випадку мило не зволожується й не вивітрюється аромат.
Yura_, alex-kin та Batman Поставили вподобайку
Vlad_Med Частий гість
Повідомлень : 58 Репутація : 11 Дата реєстрації : 29.02.2020 Вік : 36 Звідки : Кам'янське
Спробуйте відбирати з банки шматочок м'якого мила (скільки вам потрібно для одного гоління) для збиття піни або на обличчі, або у чаші. У такому випадку мило не зволожується й не вивітрюється аромат.
Так воно ж тверде, не таке як Cella, це його треба колупати чимось і на обличчі таке не уявляю як збити
Ruslan Поставив вподобайку
Ruslan Admin
1000 повідомлень