ПЕРШИЙ УКРАЇНСЬКИЙ ФОРУМ КЛАСИЧНОГО ГОЛІННЯ
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.

ПЕРШИЙ УКРАЇНСЬКИЙ ФОРУМ КЛАСИЧНОГО ГОЛІННЯ

ОРКИ, ЙДІТЬ СЛІДОМ ЗА СВОЇМ РОСІЙСЬКИМ КОРАБЛЕМ! ФОРУМ ДЛЯ ШАНУВАЛЬНИКІВ КЛАСИЧНОГО ВОЛОГОГО ГОЛІННЯ

ФорумФорум  ПорталПортал  Останні зображенняОстанні зображення  ЗареєструватисьЗареєструватись  Вхід  

Лінійка мил Stirling

Перейти донизу 
+4
Yura_
Сэм
Alfed
Ruslan
8 користувачів
АвторПовідомлення
Ruslan
Admin
Ruslan

1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.

Репутація : 2735
Дата реєстрації : 06.11.2017
Вік : 50

Лінійка мил Stirling Empty
ПовідомленняТема: Лінійка мил Stirling   Лінійка мил Stirling EmptyСр 21 Груд 2022 - 12:23

Вітаю, шановне панство.
Так вийшло, що на форумі [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] оглядів на мила досить відомої амеріканської компанії Stirling.
Проте мила дуже непогані й багато хто ними користується. Тож я і вирішив започаткувати  тему з оглядами на різноманітні мила цього бренду. Чому все в одному місці? Тому що склад у мил практично ідентичний, за рідким виключенням, відрізняються лише аромати.
Тож приєднуйтеся, будемо наповнювати нашу базу знань.

Останній раз редагувалося: Ruslan (Чт 22 Груд 2022 - 11:48), всього регувалося 1 раз(-и)

Oleksii, fill, ARTURIUS, ditrih_, Alfed, Юрий_М та Cawa Поставили вподобайку

Повернутися до початку Перейти донизу
Ruslan
Admin
Ruslan

1000 повідомлень

ПовідомленняТема: Re: Лінійка мил Stirling   Лінійка мил Stirling EmptyЧт 22 Груд 2022 - 9:53

Мило для гоління Stirling Spice.
Випускається у пластиковій банці зеленого кольору (фішка компанії), об'ємом десь 170 мл.
Мило доволі м'яке.
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]

Опис аромата від виробника дуже лаконічний:
Це наша найкраща спроба відтворити класичний аромат Old Spice. Наш аромат не пов'язаний з Old Spice, Shulton, Proctor and Gamble, or Major League Baseball.

Склад:
Яловичий жир, стеаринова кислота, дистильована вода, касторова олія, гидроксид калія, рослинний гліцерин, ароматична олія, миндальна олія, олія ши, кокосове молоко, ланолін, гидроксид натрія, лактат натрія.

Не дивуйтесь, це я накрутив ці кульки  lol . І для чого ж це я так заморочився? А для того, щоб при кожному голінні не лазити за милом шпателем. Узяв з банки відкалібровану кульку, розім'яв у чаші для збиття піни й калапуцяй.Шляхом проб та помилок з'ясував, що для отримання достатнього об'єму піни потрібно дозувати мило приблизно по 2 грами.  
На 2 грами мила в мене йде 10-15 мл води, коли як. Люблю більш рідку піну, але збиваю її довго, щоб вийшла потрібна мені консистенція.
Ось така:

Проте піна має добру покривну здатність, легко наноситься на шкіру. Не сохне на протязі усього проходу. Вона дуже жирна, з чудовим ковзанням. Можна зробити з неї " Бороду діда Мороза" якщо в когось виникне таке бажання.

Щодо складу аромату:
Кориця, гвоздика, мускатний горіх, ваніль, аніс, апельсин, лимон, мускус, жасмін.

Аромат доволі приємний. Звісно я не відчув усіх складових, але ваніль, аніс, апельсин, корицю, гвоздику можна розрізнити, якщо постаратися. З приводу присутності кориці можу зазначити, що вона не головна у цьому ансамблі й на шкірі ніяк не відчувається.
Аромат мила середньої інтенсивності, як я люблю. Однаково "звучить" і з банки і в наведеній піні.

Але на данний момент придбати це мило не можливо.
Ось що з цього приводу написав власник компанії Stirling Roderick Lovan:
"На жаль на сьогодні мило з ароматом Spice тимчасово не виробляється. Постачальник цієї ароматичної олії підняв ціну на нєї до такого рівня, що я просто не можу дозволити собі виробляти це мило. Я сподіваюсь знайти компанію, яка зможе відтворити цей аромат для мене."
Й хоча мила немає в наявності, я пишу цей огляд задля ознайомлення форумчан з виробником й з бажанням поділитися своїми враженням від продукту, який дуже сподобався.
Ну і взагалі позагалях:
У цьому милі, верніше буде сказати в багатьох милах Stirling, особисто для мене, все зійшлось так, як треба. Й аромати (спойлер: будуть ще огляди, бо в мене в наявності кілька мил виробника), й інтенсивність аромату, й якість піни й зручність її отримання. Особливо добре, що мило жирове, бо з "веганськими" милами в мене не склалися відносини.
Тож мила Stirling є моїми улюбленними, мушу це визнати.
Звичайно ж є мила набагато кращі (для когось), й напевно дешевше... Але.
Як то кажуть, він знайшов свій Дзен  :cheers: .

Останній раз редагувалося: Ruslan (Чт 29 Груд 2022 - 19:31), всього регувалося 2 раз(-и)

Oleksii, fill, Wolfskin, Oleksandr UA, vicbro, stanislav-q, dr_vorushylo і Поставили вподобайку

Alfed
Частий гість
Частий гість
Alfed

Репутація : 0
Дата реєстрації : 20.09.2021

ПовідомленняТема: Re: Лінійка мил Stirling   Лінійка мил Stirling EmptyЧт 22 Груд 2022 - 10:31

Які в наявності?
Сэм
Постоялець
Постоялець
Сэм

Репутація : 392
Вік : 41

ПовідомленняТема: Re: Лінійка мил Stirling   Лінійка мил Stirling EmptyЧт 22 Груд 2022 - 10:38

сравнивали мыло от стирлингов и баристеров?
Ruslan
Admin
Ruslan

1000 повідомлень

ПовідомленняТема: Re: Лінійка мил Stirling   Лінійка мил Stirling EmptyЧт 22 Груд 2022 - 11:14

Alfed пише:
Які в наявності?
Bergamot Lavender
Sandal Wood
Texas of Fair
Bay Rum
British Leather
Haverford
Campania
Triumph

Останній раз редагувалося: Ruslan (Чт 22 Груд 2022 - 11:18), всього регувалося 1 раз(-и)

fill, ditrih_ та Alfed Поставили вподобайку

Ruslan
Admin
Ruslan

1000 повідомлень

ПовідомленняТема: Re: Лінійка мил Stirling   Лінійка мил Stirling EmptyЧт 22 Груд 2022 - 11:17

Сэм пише:
сравнивали мыло от стирлингов и баристеров?
Порівнював. Барістери дуже гарні мила з такими ж виразними ароматами, проте останнім часом мені  до вподоби м'які мила, Барістери більш щільні.
Yura_
Частий гість
Частий гість
Yura_

Репутація : 4
Дата реєстрації : 16.10.2021
Вік : 53

ПовідомленняТема: Re: Лінійка мил Stirling   Лінійка мил Stirling EmptyЧт 22 Груд 2022 - 12:28

Ще не пробував мило Stirling (але би хотів), зараз у Barbercompany є у продажі:

Barbershop
Sharp Dressed Man
Margaritas In The Arctic
Ozark Mountain
Sandalwood
British Leather
Bay Rum
Texas On Fire
Arkadia
Executive Man
Baker Street

Хочу купити в Barbercompany (живу у Львові, то можу підійти та забрати замовлення, та й для форумчан є знижка :) ), щось для проби.
Що би товариство порадило із того придбати. Наперед – дякую за поради.
Маю бажання на Bay Rum, чому – сам не знаю (напевно цікаво, як із запахом лаврового листка голитися :) ).

Віталіk та ARTURIUS Поставили вподобайку

Сэм
Постоялець
Постоялець
Сэм

Репутація : 392
Вік : 41

ПовідомленняТема: Re: Лінійка мил Stirling   Лінійка мил Stirling EmptyЧт 22 Груд 2022 - 12:34

Yura_ пише:
Ще не пробував мило Stirling (але би хотів), зараз у Barbercompany є у продажі:

Barbershop
Sharp Dressed Man
Margaritas In The Arctic
Ozark Mountain
Sandalwood
British Leather
Bay Rum
Texas On Fire
Arkadia
Executive Man
Baker Street

Хочу купити в Barbercompany (живу у Львові, то можу підійти та забрати замовлення, та й для форумчан є знижка :) ), щось для проби.
Що би товариство порадило із того придбати. Наперед – дякую за поради.
Маю бажання на Bay Rum, чому – сам не знаю (напевно цікаво, як із запахом лаврового листка голитися :) ).
у всех предпочтение запахов разные, мне к примеру бай рум запах не нравится, а другой от него кайфует, у вас есть хорошая возможность на месте понюхать все банки и определиться

Ruslan, stanislav-q, Віталіk, Shave Master та ditrih_ Поставили вподобайку

ARTURIUS
Admin
ARTURIUS

1000 повідомлень

Репутація : 127
Дата реєстрації : 21.04.2021
Вік : 46

ПовідомленняТема: Re: Лінійка мил Stirling   Лінійка мил Stirling EmptyСб 24 Груд 2022 - 0:48

Першим милом від Стірлінгів у мене було Executive Man, отримав його на пробу від пана Віталія. От саме цей аромат мені запам‘ятався і  сподобався більш за все, а було в мене їх 6 різних. База у всіх була одна. Хороше мило, достойне уваги.

Ruslan, stanislav-q, ditrih_ та Yura_ Поставили вподобайку

Alfed
Частий гість
Частий гість
Alfed

Дата реєстрації : 20.09.2021

ПовідомленняТема: Re: Лінійка мил Stirling   Лінійка мил Stirling EmptyСб 24 Груд 2022 - 13:45

ARTURIUS пише:
Першим милом від Стірлінгів у мене було Executive Man, отримав його на пробу від пана Віталія. От саме цей аромат мені запам‘ятався і  сподобався більш за все, а було в мене їх 6 різних. База у всіх була одна. Хороше мило, достойне уваги.
Які саме були?
2hcom
Новачок
Новачок
2hcom

Дата реєстрації : 26.01.2022

ПовідомленняТема: Re: Лінійка мил Stirling   Лінійка мил Stirling EmptyНд 1 Січ 2023 - 18:56

Со Stirling познакомил Стас (за что ему большая благодарность!): закинул мне пробник. При моей нелюбви к мягкому мылу, ароматика зашла. Патчулиево-бергамотный с можжевеловой ягодой. Формулу аромата отдушки выкупали после закрытия Строп Шоппа (оригинал лично не пробовал).
По ттх нареканий нет: генерация пены без особого фанатизма, скольжения мне хватает.

Из минусов есть момент, но не могу судить на 100%, т.к. нужно чистый эксперимент проводить. А именно, на шеффилдской бритве потемнения идут, на остальных такого замечено не было. Я этой англичанкой несколько побривок делал и со Стирлингом и с Эсопом, кто каку оставил пока непонятно.

Ruslan та Янеж Поставили вподобайку

ARTURIUS
Admin
ARTURIUS

1000 повідомлень

Репутація : 127
Дата реєстрації : 21.04.2021
Вік : 46

ПовідомленняТема: Re: Лінійка мил Stirling   Лінійка мил Stirling EmptyНд 1 Січ 2023 - 23:57

Alfed пише:
Які саме були?

Executive Man
Bergamot Lavender
Sandal Wood
Texas of Fair
Bay Rum

Mountain Man

Янеж та Alfed Поставили вподобайку

Oleksii
Постоялець
Постоялець
Oleksii

Репутація : 505
Дата реєстрації : 10.12.2017

ПовідомленняТема: Re: Лінійка мил Stirling   Лінійка мил Stirling EmptyПн 2 Січ 2023 - 9:28

Autumn Glory
Campania
D-503
Margaritas in the Arctic
Mountain Man

Враження тільки позитивні. Margaritas in the Arctic - в топі.

Ruslan та Янеж Поставили вподобайку

Ruslan
Admin
Ruslan

1000 повідомлень

ПовідомленняТема: Re: Лінійка мил Stirling   Лінійка мил Stirling EmptyПн 2 Січ 2023 - 9:53

Oleksii пише:
Margaritas in the Arctic - в топі.
На що схожий аромат?
STEEL
Постоялець
Постоялець
STEEL

Репутація : 452
Дата реєстрації : 22.11.2017
Вік : 32

ПовідомленняТема: Re: Лінійка мил Stirling   Лінійка мил Stirling EmptyПн 2 Січ 2023 - 12:18

я "скурил" Margaritas in the Arctic (не glacial версия, но и там ментола было довольно много, чему я был очень даже рад). Запах холодный, какие-то цитрусовые ноты, наверное, как-то так и должна пахнуть маргарита. Классная штука, по возможности попробую что-то из серии glacial, интересен зашкаливающий уровень ментола

Oleksii, Shave Master та ditrih_ Поставили вподобайку

Oleksii
Постоялець
Постоялець
Oleksii

Репутація : 505
Дата реєстрації : 10.12.2017

ПовідомленняТема: Re: Лінійка мил Stirling   Лінійка мил Stirling EmptyПн 2 Січ 2023 - 17:54

Ruslan пише:
Oleksii пише:
Margaritas in the Arctic - в топі.
На що схожий аромат?
Глибоко свіжий аромат з нотами меліси, ледь цитрусів і квітів, а також лохини чи інших ягід.
Запах гармонує з щедрим ментолом у складі. На літо - саме те.

Ruslan, Віталіk, egoist та Shave Master Поставили вподобайку

Ruslan
Admin
Ruslan

1000 повідомлень

ПовідомленняТема: Re: Лінійка мил Stirling   Лінійка мил Stirling EmptyПт 6 Січ 2023 - 16:39

Мило для гоління Stirling Haverford.
Випускається у пластиковій банці зеленого кольору об'ємом десь 170 мл.

До мене мило потрапило у меншому об'ємі й за наявності вільного часу та працьовитих рук  :roll: перетворилось на таке:

Опис аромата від виробника:
Цей аромат названий на честь одного з наших улюблених персонажів Parks and Rec, та натхненний Tobacco Vanille від Tom Ford.
Тепла ваніль оточує квіткову табачну базу в цій сексуальній чоловічій комбінації. І це обов'язково поверне вас у ванну кімнату щоб ще вдихати цей запах на протязі дня.

Попередження:
Через високий вміст ваніліну, є вирогідність, що на деяких помазках мило може залишити плями.

Склад:
Яловичий жир, стеаринова кислота, дистильована вода, касторова олія, гидроксид калія, рослинний гліцерин, ароматична олія, миндальна олія, олія ши, кокосове молоко, ланолін, гидроксид натрія, лактат натрія. (Як ви помітили, склад ідентичний до мила Stirling Spice, про яке я писав вище).

Одразу повернусь до аромату. Якщо порівнювати його з парфумом Tobacco Vanille від Tom Ford, він дійсно дуже на нього схожий. По насиченості середній й у банці й у піні. Як на мене, мило краще підійде до використання у осінньо-зимовий період.

Тепер щодо піни.
Мило трошки твердіше, ніж Stirling Spice. Проте піна генерується так само легко. Але за таких же умов вона чомусь виходить більш щільною та маслянистою зі світло-коричневим кольором.

До шкіри піна дуже доброзичлива, наноситься без проміжків, не сохне до кінця проходу. До ковзання/післяковзання в мене немає жодних зауважень. Також, у моєму випадку, ніяких слідів на пензлику чи чаші мило по собі не залишило.
Тож рекомендую мило до придбання, звісно, якщо подобається цей аромат.

STEEL, Oleksii, Янеж, stanislav-q, Armadilla, Александр 7676, ARTURIUS і Поставили вподобайку

Ruslan
Admin
Ruslan

1000 повідомлень

ПовідомленняТема: Re: Лінійка мил Stirling   Лінійка мил Stirling EmptyСб 25 Лют 2023 - 12:00

Мило для гоління British Leather

Склад такий самий, як і у мил, про які я писав вище.
Опис аромату лаконічний: Оригінальна композиція British Leather передає традиційний запах англійської шкіри.
Аромат не різкий, помірний. При збитті піни посилюється.

Ще одне класне мило з гарною піною та приємним ароматом.
Я б його використовував у період осінь/зима.

stanislav-q, Armadilla, egoist та ditrih_ Поставили вподобайку

Лінійка мил Stirling
Повернутися до початку 
Сторінка 1 з 1
 Схожі теми
-
» Лінійка мыл Martin de Candre
» Мило для гоління Piacenza від Stirling
» Мыло бритвенное STIRLING AGAR.
» Stirling soap stainless razor
» Мыло Stirling Soap Co Texas on Fire

Права доступу до цього форумуВи не можете відповідати на теми у цьому форумі
ПЕРШИЙ УКРАЇНСЬКИЙ ФОРУМ КЛАСИЧНОГО ГОЛІННЯ :: НАВКОЛО-ГОЛЯРСЬКА КОСМЕТИКА :: Засоби для гоління-
Перейти до: