Вітаю, шановне панство. Так вийшло, що на форумі [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] оглядів на мила досить відомої амеріканської компанії Stirling. Проте мила дуже непогані й багато хто ними користується. Тож я і вирішив започаткувати тему з оглядами на різноманітні мила цього бренду. Чому все в одному місці? Тому що склад у мил практично ідентичний, за рідким виключенням, відрізняються лише аромати. Тож приєднуйтеся, будемо наповнювати нашу базу знань.
Останній раз редагувалося: Ruslan (Чт 22 Груд 2022 - 11:48), всього регувалося 1 раз(-и)
Oleksii, fill, ARTURIUS, ditrih_, Alfed, Юрий_М та Cawa Поставили вподобайку
Ruslan Admin
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 6166 Репутація : 2735 Дата реєстрації : 06.11.2017 Вік : 50 Звідки : Ukraine, Kryvyi Rih
Опис аромата від виробника дуже лаконічний: Це наша найкраща спроба відтворити класичний аромат Old Spice. Наш аромат не пов'язаний з Old Spice, Shulton, Proctor and Gamble, or Major League Baseball.
Не дивуйтесь, це я накрутив ці кульки . І для чого ж це я так заморочився? А для того, щоб при кожному голінні не лазити за милом шпателем. Узяв з банки відкалібровану кульку, розім'яв у чаші для збиття піни й калапуцяй.Шляхом проб та помилок з'ясував, що для отримання достатнього об'єму піни потрібно дозувати мило приблизно по 2 грами. На 2 грами мила в мене йде 10-15 мл води, коли як. Люблю більш рідку піну, але збиваю її довго, щоб вийшла потрібна мені консистенція. Ось така:
Проте піна має добру покривну здатність, легко наноситься на шкіру. Не сохне на протязі усього проходу. Вона дуже жирна, з чудовим ковзанням. Можна зробити з неї " Бороду діда Мороза" якщо в когось виникне таке бажання.
Щодо складу аромату: Кориця, гвоздика, мускатний горіх, ваніль, аніс, апельсин, лимон, мускус, жасмін.
Аромат доволі приємний. Звісно я не відчув усіх складових, але ваніль, аніс, апельсин, корицю, гвоздику можна розрізнити, якщо постаратися. З приводу присутності кориці можу зазначити, що вона не головна у цьому ансамблі й на шкірі ніяк не відчувається. Аромат мила середньої інтенсивності, як я люблю. Однаково "звучить" і з банки і в наведеній піні.
Але на данний момент придбати це мило не можливо. Ось що з цього приводу написав власник компанії Stirling Roderick Lovan: "На жаль на сьогодні мило з ароматом Spice тимчасово не виробляється. Постачальник цієї ароматичної олії підняв ціну на нєї до такого рівня, що я просто не можу дозволити собі виробляти це мило. Я сподіваюсь знайти компанію, яка зможе відтворити цей аромат для мене." Й хоча мила немає в наявності, я пишу цей огляд задля ознайомлення форумчан з виробником й з бажанням поділитися своїми враженням від продукту, який дуже сподобався. Ну і взагалі позагалях: У цьому милі, верніше буде сказати в багатьох милах Stirling, особисто для мене, все зійшлось так, як треба. Й аромати (спойлер: будуть ще огляди, бо в мене в наявності кілька мил виробника), й інтенсивність аромату, й якість піни й зручність її отримання. Особливо добре, що мило жирове, бо з "веганськими" милами в мене не склалися відносини. Тож мила Stirling є моїми улюбленними, мушу це визнати. Звичайно ж є мила набагато кращі (для когось), й напевно дешевше... Але. Як то кажуть, він знайшов свій Дзен :cheers: .
Ще не пробував мило Stirling (але би хотів), зараз у Barbercompany є у продажі:
Barbershop Sharp Dressed Man Margaritas In The Arctic Ozark Mountain Sandalwood British Leather Bay Rum Texas On Fire Arkadia Executive Man Baker Street
Хочу купити в Barbercompany (живу у Львові, то можу підійти та забрати замовлення, та й для форумчан є знижка :) ), щось для проби. Що би товариство порадило із того придбати. Наперед – дякую за поради. Маю бажання на Bay Rum, чому – сам не знаю (напевно цікаво, як із запахом лаврового листка голитися :) ).
Віталіk та ARTURIUS Поставили вподобайку
Сэм Постоялець
Повідомлень : 850 Репутація : 392 Дата реєстрації : 06.11.2017 Вік : 41 Звідки : Киев
Ще не пробував мило Stirling (але би хотів), зараз у Barbercompany є у продажі:
Barbershop Sharp Dressed Man Margaritas In The Arctic Ozark Mountain Sandalwood British Leather Bay Rum Texas On Fire Arkadia Executive Man Baker Street
Хочу купити в Barbercompany (живу у Львові, то можу підійти та забрати замовлення, та й для форумчан є знижка :) ), щось для проби. Що би товариство порадило із того придбати. Наперед – дякую за поради. Маю бажання на Bay Rum, чому – сам не знаю (напевно цікаво, як із запахом лаврового листка голитися :) ).
у всех предпочтение запахов разные, мне к примеру бай рум запах не нравится, а другой от него кайфует, у вас есть хорошая возможность на месте понюхать все банки и определиться
Ruslan, stanislav-q, Віталіk, Shave Master та ditrih_ Поставили вподобайку
ARTURIUS Admin
1000 повідомлень
Повідомлень : 1708 Репутація : 127 Дата реєстрації : 21.04.2021 Вік : 46 Звідки : Ukraine, Dnipro
Першим милом від Стірлінгів у мене було Executive Man, отримав його на пробу від пана Віталія. От саме цей аромат мені запам‘ятався і сподобався більш за все, а було в мене їх 6 різних. База у всіх була одна. Хороше мило, достойне уваги.
Ruslan, stanislav-q, ditrih_ та Yura_ Поставили вподобайку
Alfed Частий гість
Повідомлень : 53 Репутація : 0 Дата реєстрації : 20.09.2021 Звідки : Ужгород
Першим милом від Стірлінгів у мене було Executive Man, отримав його на пробу від пана Віталія. От саме цей аромат мені запам‘ятався і сподобався більш за все, а було в мене їх 6 різних. База у всіх була одна. Хороше мило, достойне уваги.
Які саме були?
2hcom Новачок
Со Stirling познакомил Стас (за что ему большая благодарность!): закинул мне пробник. При моей нелюбви к мягкому мылу, ароматика зашла. Патчулиево-бергамотный с можжевеловой ягодой. Формулу аромата отдушки выкупали после закрытия Строп Шоппа (оригинал лично не пробовал). По ттх нареканий нет: генерация пены без особого фанатизма, скольжения мне хватает.
Из минусов есть момент, но не могу судить на 100%, т.к. нужно чистый эксперимент проводить. А именно, на шеффилдской бритве потемнения идут, на остальных такого замечено не было. Я этой англичанкой несколько побривок делал и со Стирлингом и с Эсопом, кто каку оставил пока непонятно.
Ruslan та Янеж Поставили вподобайку
ARTURIUS Admin
1000 повідомлень
Повідомлень : 1708 Репутація : 127 Дата реєстрації : 21.04.2021 Вік : 46 Звідки : Ukraine, Dnipro
я "скурил" Margaritas in the Arctic (не glacial версия, но и там ментола было довольно много, чему я был очень даже рад). Запах холодный, какие-то цитрусовые ноты, наверное, как-то так и должна пахнуть маргарита. Классная штука, по возможности попробую что-то из серии glacial, интересен зашкаливающий уровень ментола
Oleksii, Shave Master та ditrih_ Поставили вподобайку
Oleksii Постоялець
Повідомлень : 556 Репутація : 505 Дата реєстрації : 10.12.2017 Звідки : Київ
Глибоко свіжий аромат з нотами меліси, ледь цитрусів і квітів, а також лохини чи інших ягід. Запах гармонує з щедрим ментолом у складі. На літо - саме те.
Ruslan, Віталіk, egoist та Shave Master Поставили вподобайку
Ruslan Admin
1000 повідомлень
Повідомлень : 6166 Репутація : 2735 Дата реєстрації : 06.11.2017 Вік : 50 Звідки : Ukraine, Kryvyi Rih
Опис аромата від виробника: Цей аромат названий на честь одного з наших улюблених персонажів Parks and Rec, та натхненний Tobacco Vanille від Tom Ford. Тепла ваніль оточує квіткову табачну базу в цій сексуальній чоловічій комбінації. І це обов'язково поверне вас у ванну кімнату щоб ще вдихати цей запах на протязі дня.
Попередження: Через високий вміст ваніліну, є вирогідність, що на деяких помазках мило може залишити плями.
Склад: Яловичий жир, стеаринова кислота, дистильована вода, касторова олія, гидроксид калія, рослинний гліцерин, ароматична олія, миндальна олія, олія ши, кокосове молоко, ланолін, гидроксид натрія, лактат натрія. (Як ви помітили, склад ідентичний до мила Stirling Spice, про яке я писав вище).
Одразу повернусь до аромату. Якщо порівнювати його з парфумом Tobacco Vanille від Tom Ford, він дійсно дуже на нього схожий. По насиченості середній й у банці й у піні. Як на мене, мило краще підійде до використання у осінньо-зимовий період.
Тепер щодо піни. Мило трошки твердіше, ніж Stirling Spice. Проте піна генерується так само легко. Але за таких же умов вона чомусь виходить більш щільною та маслянистою зі світло-коричневим кольором.
До шкіри піна дуже доброзичлива, наноситься без проміжків, не сохне до кінця проходу. До ковзання/післяковзання в мене немає жодних зауважень. Також, у моєму випадку, ніяких слідів на пензлику чи чаші мило по собі не залишило. Тож рекомендую мило до придбання, звісно, якщо подобається цей аромат. [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]
STEEL, Oleksii, Янеж, stanislav-q, Armadilla, Александр 7676, ARTURIUS і Поставили вподобайку
Ruslan Admin
1000 повідомлень
Склад такий самий, як і у мил, про які я писав вище. Опис аромату лаконічний: Оригінальна композиція British Leather передає традиційний запах англійської шкіри. Аромат не різкий, помірний. При збитті піни посилюється.