Имел возможность протестировать Роквелл в шаветке. Абсолютно нормальное лезвие.
Згоден! А от Руслан у відповідній темі написав, що йому це лезо в шаветці не зайшло зовсім, навіть не зміг доголитися. Я вже думав, це особливість інструменту, а виходить, щось індивідуальне
Ruslan Поставив вподобайку
fill Живе тут
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 1358 Репутація : 518 Дата реєстрації : 12.02.2018 Вік : 54 Звідки : Київ
Razor: Edwin Jagger DE89 Blade: Rockwell Swedish Steel Brush: RazoRock Big Bruce Pre-Shave: Bond Sensitive Oil Lather: SV Manna di Sicilia Aftershave: Aqua di Parma Colonia Additional Care: ARKO Sensitive Cream
Сьогодні все те саме, тому коротко :-)
Другий сеанс для леза Rockwell зі шведської сталі - дуже непогано. Лезо так само трохи грубувате, але працює добре. Так само можна і треба тиснути, але все це без наслідків для епідерміса. Люблю таке. Важко оцінити падіння гостроти, але здається що не сильно впала, відчуття в гоління подібні до першого сеансу.
До мила SV Manna di Sicilia прислухався вже уважніше. Мило без надмірних зусиль збилося в густу щільну піну. В роботі показало хороші ковзання і післяковзання. Єдине що - варто було додати ще трохи води. Бо на добривках, коли тупо втикав у дзеркало і ганявся за окремими пеньочками, відчув, що піна трохи підсохла. Виправлю наступного разу.
Лосьйон Aqua di Parma Colonia знову порадував - приємний аромат, хороші ТТХ. Секунд 5-10 лип, але попустився. Увібрався шкірою дуже швидко. Стан шкіри - супер! Шкода, що закінчився. Але в пам’яті осів - може бути згодом кандидатом на придбання.
Ну а ARKO Sensitive Cream - то вже, як годиться. Похолодало, тож був не зайвим. Цікаво, доб’ю його до весни? :-)
От така історія :-)))
Ruslan, Сергій Акулов, Qwertyus, Alfed та Yura_ Поставили вподобайку
fill Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 1358 Репутація : 518 Дата реєстрації : 12.02.2018 Вік : 54 Звідки : Київ
Razor: Edwin Jagger DE89 Blade: Rockwell Swedish Steel Brush: Omega Roma Colosseo Pre-Shave: Bond Sensitive Oil Lather: SV Manna di Sicilia Aftershave: Areffa Soap Black XS L'Exces Additional Care: ARKO Sensitive Cream
Спробую коротко :-)
Сьогодні встиг поголитися перед самим оголошенням тривоги. І це добре, бо нервував би і міг би погано поголитися. А так все встиг вчасно, і все вийшло гут.
Лезо Rockwell відпрацювало третій сеанс, і мені здалося, це його межа. Вже довелося сильніше підтискати і частіше шовгати де-не-де по одному місцю. Це все так само без наслідків для шкіри, та тим не менш. Я все ж таки залишив лезо на ще один сеанс, просто перевірити цю гіпотезу. Може не все так погано, і то просто сьогодні якось зорі не так стали. Ну а якщо я правий, то все одно нічого не станеться, трохи більше зусиль докладу і поголюся.
Мило SV Manna di Sicilia - класна штука, дуже приємна. Сьогодні додав трохи більше води, і вже нічого не підсихало, все ок. Щоправда, в кінці трохи не вистачило післяковзання, але то інша проблема - передав трохи прешейву, а він має властивість "під’їдати" післяковзання. Я вже звик до цього і зазвичай не звертаю на таке уваги. Сьогодні чогось звернув, буває :-)
А ще сьогодні запустив в роботу пробник нового-старого лосьйону. Старий, бо це від Areffa Soap - перевірений вже роками класний засіб після гоління. А новий, бо новий аромат - Black XS L'Exces від Paco Rabanne. І це дуже класне поєднання!
Лосьйон в міру припік, в міру полип, добре доглянув шкіру - все те, що робить зазвичай Олесин лосьйон, без питань! А аромат мені дуже сподобався. Він солодкуватий, можливо трохи квітковий, лагідний. Мені він видався схожим на аромат лосьйона STR8 Red Code, але в ніжнішій версії. Враховуючи, що банку STR8 Red Code я вжив майже всю в одне лице, то це дуже хороше попадання в приємні для мене аромати :-) Можна брати товарну партію :-)
Після гоління часу було повно, тож кремчик ARKO Sensitive Cream наніс згодом, щоб вже все було красіво :-)
Останній раз редагувалося: fill (Сб 28 Січ 2023 - 13:05), всього регувалося 1 раз(-и)
Qwertyus, Kozachok, Yura_, ПВА та Cawa Поставили вподобайку
fill Живе тут
1000 повідомлень
Razor: Edwin Jagger DE89 Blade: Rockwell Swedish Steel Brush: RazoRock Big Bruce Pre-Shave: Bond Sensitive Oil Lather: Saponificio Varesino Mirto di Sardegna Aftershave: Saponificio Varesino Stella Alpina Additional Care: Bubble Bar Butter Balm
Про коротко нічого не обіцяю :-)
Запустив на четвертий сеанс лезо Rockwell Swedish Steel і пречудово ним поголився. Після минулого разу думав вже, що лезо сконає, але ні - живе живісіньке. Лезо від початку не було взірцем комфорту, таким і лишилося. Певно, трохи підсіло, але лиш трохи - шведська сталь все ж таки тверда. А от чого точно не віднімеш від цього леза, так це дбайливого ставлення до шкіри. От і тиснеш на нього, і по стрьомним місцям з тиском проходиш - ніякої шкоди: ні коцок, ні подразнень, ні навть просто неприємних відчуттів. Я певний час вагався, але таки вирішив запустити лезо на п’ятий раз. Зазвичай я такого не роблю, чотири рази - і досить. А тут аж захотілося ще одного приємного для шкіри гоління :-)
Мило сьогодні - ще один подарунок від Віктора з Києва: Varesino Mirto di Sardegna. Вікторе, дякую! :-) Мило виявилося ще твердіше, ніж попереднє - ледь увім’яв у чашу :-) Коли вминав, оцінив аромат. Він дуже класний. Як на мене, трав’яний, досить свіжий - шикардос! В описі пишуть, що аромат деревний. Але я той ще нюхач, тож мені трав’яний, і не гребе :-) Я, коли його унюхав, зразу збагнув, що Олесин лосьйон трохи почекає, бо в мене в пару цьому милу є класний лосьйон - Varesino Stella Alpina. Аромати там хоч і не ідентичні, але дуже в тон.
По характеристикам це мило таке саме, як і попередній пробник. Зрештою, обидва ж Varesino :-) Мило без проблем збилося в густу щільну піну, яка чудово вкрила обличчя і так само чудово на ньому відпрацювала. Трохи, як і минулого разу, не вистачило післяковзання, але я про причину вже говорив - олійка.
Лосьйоном освіжився по-багатому, ледь втер залишки в шкіру. Потім ще руки ледь відмив. Зате тепер сиджу і благоухаю едельвейсом :-)
На закуску вирішив узяти замість ARKO Олесин масляний бальзам. Його лишилося ще на 3-4 рази, треба вже покінчити з ним. До того ж трохи похолодало сьогодні, він як раз в тему прийшовся :-)
Ruslan, Сергій Акулов, vicbro та alex-kin Поставили вподобайку
fill Живе тут
1000 повідомлень
Razor: Edwin Jagger DE89 Blade: Rockwell Swedish Steel Brush: Omega Roma Colosseo Pre-Shave: Bond Sensitive Oil Lather: SV Mirto di Sardegna Aftershave: Saponificio Varesino Stella Alpina Additional Care: Bubble Bar Butter Balm
Спробую коротко, але як вийде :-)
Дивнії дива творяться в нашому королівстві! :-) Лезо Rockwell відпрацювало свій п'ятий сеанс, і відпрацювало - як для себе - просто бездоганно. Вже вп'яте не перестаю дивуватися, як же воно добре ставиться до шкіри.
Звичайно, свою роль грають і підготовка, і прешейв, і хороша піна з хорошого мила. Та все ж заслуга леза тут однозначна.
А ще дивує, що воно не сильно втрачає гостроту. Так, стартова позиція там не найвища, але за п'ять сеансів воно не стало сильно гіршим - гостроти все ще цілком достатньо для чистого гоління.
Скажу неймовірну річ: лезо Rockwell йде на шостий сеанс :-)
Про мило Varesino Mirto di Sardegna вже побіжно згадав. Як і минулі рази отримав чудову піну з чудовими ТТХ. На післяковзання я сьогодні навіть не звернув уваги, певно все було ок. Мило радує своєю стабільністю. Без особливих заморочок щоразу отримуєш класну і плюс/мінус однакову піну. Це дуже добре.
З лосьйоном Varesino Stella Alpina сьогодні не видєлувався. Взяв стільки, скільки беру зазвичай, і отримав чудовий результат. Все швидко увібралося, не довелося робити зайвих рухів.
На завершення добув з банки передостанню дозу Олесиного бальзама Bubble Bar Butter Balm. Хороша штука, треба подумати на майбутнє :-)
Сергій Акулов та Yura_ Поставили вподобайку
fill Живе тут
1000 повідомлень
Тема: Re: Хатинка Старого fill-а Вчора в 13:33
01-02-2023
Rating: 5 / 5
Razor: Edwin Jagger DE89 Blade: Rockwell Swedish Steel Brush: Yaqi Heavy Metal Pre-Shave: Bond Sensitive Oil Lather: SV Mirto di Sardegna Aftershave: Saponificio Varesino Stella Alpina Additional Care: Bubble Bar Butter Balm
Спробую коротко :-)
Думав, що сьогодні не голитимусь - прихворів. Але все ж підняв себе з ліжка і поплентався у ванну. Боявся тільки одного: коли піднімається температура, шкіра стає чутливішою, можна травмуватися. Але нічого, обійшлося.
Ніс не закладений, тож міг в повній мірі насолодитися ароматом мила Varesino Mirto di Sardegna. А згодом - ароматом лосьйона Varesino Stella Alpina. Таки є в них схожість, хто б що не казав. І вони класні :-)
Залишку пробника мила цілком вистачило, щоб маленькою синтетикою зробити класну піну. Вже писав, що мило Varesino є досить стабільним, сьогодні отримав ще одне тому підтвердження.
Лосьйон також не підвів - трохи припік і добре доглянув шкіру.
Лезо Rockwell без особливого напрягу відпрацювало свій шостий сеанс. Попри дещо більш чутливу шкіри сьогодні, воно не нанесло їй жодних пошкоджень і якісно поголило. Одне що - все ж відчувався менший комфорт. Але, зважаючи на обставини, це було передбачувано.
На сьомий сеанс лезо вже не йде, гадаю, з нього і так досить :-) Лезо йде на утилізацію.
Як і баночка з-під Олесиного масляного бальзама - сьогодні скористався останньою дозою :-)
Ruslan, Романюк, Сергій Акулов, Qwertyus, Alfed, Yura_ та all75 Поставили вподобайку
Ruslan Admin
1000 повідомлень
Повідомлень : 6063 Репутація : 2731 Дата реєстрації : 06.11.2017 Вік : 50 Звідки : Ukraine, Kryvyi Rih
Тема: Re: Хатинка Старого fill-а Сьогодні в 12:05
Сергію, щось цього разу в тебе все позакінчувалось
fill Живе тут
1000 повідомлень
Тема: Re: Хатинка Старого fill-а Сьогодні в 17:29
Ruslan пише:
Сергію, щось цього разу в тебе все позакінчувалось
Так в тому ж вся ідея і мета: добити пробники і залишки :-)