Так, я читав на B&B. Тому і мені здається що Арко може скласти конкуренцію певному сегменту іменитих брендів. Ароматика це все дуже суб'єктивна річ Ттх гарні
Сергій Акулов, ARTURIUS та Bonbon Поставили вподобайку
ARTURIUS Admin
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 2056 Репутація : 146 Дата реєстрації : 21.04.2021 Вік : 47 Звідки : Ukraine, Dnipro
Арко круте мило! Шо воно не круте може казати тільки той, хто тиждень з ним не голився.)) Аромат своєрідний, але й ціна не космічна. А з ттх у мила все досить пристойно.
_________________ Через терни до зірок!
Останній раз редагувалося: ARTURIUS (Пн 17 Квіт 2023 - 14:50), всього регувалося 2 раз(-и)
Сергій Акулов та egoist Поставили вподобайку
egoist Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 2544 Репутація : 173 Дата реєстрації : 21.02.2021 Вік : 35 Звідки : Днепр
Арко круте мило! Шо воно не круте може казати тільки той, хто тиждень з ним не голився.)) Аромат своєрідний, але й ціна не космічна. А з ттх у мила все досить пристойно.
Так, Артур! Ароматику взагалі не треба обговорювати. Комусь Флойд пахне прям офігеть як, а комусь обісцяним диваном старої жінки. І обидва будуть праві. Я ж кажу, головне у ВКГ, - поважати думку іншого.
Сергій Акулов, ARTURIUS та Bonbon Поставили вподобайку
creativeresponse Бувалий
Так, я читав на B&B. Тому і мені здається що Арко може скласти конкуренцію певному сегменту іменитих брендів. Ароматика це все дуже суб'єктивна річ Ттх гарні
Конкуренцию вряд-ли всё-таки разный таргет маркет у них. Учитывая что Williams больше нет Арко стал королем своего сегмента
Сергій Акулов та Bonbon Поставили вподобайку
egoist Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 2544 Репутація : 173 Дата реєстрації : 21.02.2021 Вік : 35 Звідки : Днепр