Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 1020 Репутація : 4 Дата реєстрації : 01.02.2022 Звідки : Київ
Тема: Re: Лезвия Shark Super Stainless Blades от Lord, Египет Ср 17 Січ 2024 - 21:05
Перейдіть на сторінку 2 у цій темі. Там фотки пачок. И виробники різні. Саме тому і зробив висновок, що це різні виробники. Але ж я не настільки в темі, щоб знати подробиці. Може то теж завод Lord, або Lord їх викупив і тепер це частина їх компанії. Тут он про "свою" радянських часів спадщину майже нічого не знаєш. Я про те, хто ті бритви виробляв, чому, їх відмінності тощо. Бо зазвичай фабрика виробляла які-небудь танки. А решта господарських товарів йшла по залишковому принципу. А тут інша країна, де місцевим не дуже цікава власна історія.
WetShaver Поставив вподобайку
WetShaver Бувалий
Повідомлень : 328 Репутація : 5 Дата реєстрації : 10.12.2017 Звідки : Чернигов
Тема: Re: Лезвия Shark Super Stainless Blades от Lord, Египет Ср 17 Січ 2024 - 21:16
Тема: Re: Лезвия Shark Super Stainless Blades от Lord, Египет Чт 18 Січ 2024 - 1:21
CNPOMAHELL пише:
Перейдіть на сторінку 2 у цій темі. Там фотки пачок. И виробники різні. Саме тому і зробив висновок, що це різні виробники. Але ж я не настільки в темі, щоб знати подробиці. Може то теж завод Lord, або Lord їх викупив і тепер це частина їх компанії. Тут он про "свою" радянських часів спадщину майже нічого не знаєш. Я про те, хто ті бритви виробляв, чому, їх відмінності тощо. Бо зазвичай фабрика виробляла які-небудь танки. А решта господарських товарів йшла по залишковому принципу. А тут інша країна, де місцевим не дуже цікава власна історія.
Тут не нужно быть сильно в теме, чтобы по запросу "Sotraco Egypt" и "Lord Egypt" на первых же страницах увидеть ссылки на сайты содержащие информацию по юрлицам, и что эти все юрлица относятся к Soliman Holding Group у которой чего только нет в активах. Более того на некоторых из этих сайтов Sotraco имеет второе название как LORD FOR IMPORT AND EXPORT S.A.E SOTRACO, а адресом указан склад в порту Порт-Саида как на фото на второй странице. Но разумеется строить теории веселее и интереснее.
WetShaver, vicbro, all75 та CNPOMAHELL Поставили вподобайку
CNPOMAHELL Живе тут
1000 повідомлень
Тема: Re: Лезвия Shark Super Stainless Blades от Lord, Египет Чт 18 Січ 2024 - 11:14
Изотовец пише:
Но разумеется строить теории веселее и интереснее.
Не всі вміють шукати інформацію в інтернеті. Також не всі вміють робити правильні висновки. З пошуком нема проблем. Частіше я щось знаходжу чим ні. А от з вірними висновками в мене гірше. Тому зостануся на "теоріях". Але було цікаво взнати, що то, мабуть, компанія, зав`язана на експорті лез від Lord за межі Єгипту.
WetShaver Бувалий
Повідомлень : 328 Репутація : 5 Дата реєстрації : 10.12.2017 Звідки : Чернигов
Тема: Re: Лезвия Shark Super Stainless Blades от Lord, Египет Чт 18 Січ 2024 - 13:53
CNPOMAHELL пише:
Але було цікаво взнати, що то, мабуть, компанія, зав`язана на експорті лез від Lord за межі Єгипту.
Ну от і добре що коллективним розумом і розібрались в цьому питанні. То якщо леза від Sotraco, це той же Лорд/Шарк, тільки на екпорт то можна сміливо їх тестити разом з Лордами. Може навіть порівнювати, нічого поганого в цьому не буде.) Якось буде у вас наснага, напишіть і про них теж!)
CNPOMAHELL Поставив вподобайку
CNPOMAHELL Живе тут
1000 повідомлень
Тема: Re: Лезвия Shark Super Stainless Blades от Lord, Египет Чт 18 Січ 2024 - 14:21
WetShaver пише:
Може навіть порівнювати, нічого поганого в цьому не буде.) Якось буде у вас наснага, напишіть і про них теж!)
Та я й так почуваюся дівчинкою, з анекдоту.
Дівчинка 5-6 рочків забігає до шоппінг молу. Радісно озирається навкруги і вимовляє: -Ще не знаю, чого я хочу, але мені два.
Стільки всього, чого немає. Досить багацько того, що вже є. І все хочеться спробувати одразу. Але пику голити частіше ніж раз на 3-4 дні, фізично не можу. :)
Хоча й хотів найближчим часом порівняти 2 хромованих Шарка. Але вже відчуваю, що відповідно настрою буде щось геть інше. І навіть не вирішив: буде це сьогодні ввечері, чи днями. Тому й не люблю планувати плани заздалегідь.
Лезвия Shark Super Stainless Blades от Lord, Египет