А що ми сюди пишемо - свої найкращі пари "станок-лезо"? Якщо так, то варто також вказувати хоча би приблизно жорсткість щетини і частоту гоління. Наскільки я зрозумів, результатом такої теми повинні бути рекомендації новачкам. Чи узагальнення нашого досвіду?
egoist, ARTURIUS та alex-kin Поставили вподобайку
Roman313 Живе тут
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 1326 Репутація : 939 Дата реєстрації : 20.11.2017 Звідки : Львів
Just a Hobby, можливо паралельно створити антизвязка станок/лезо, чи в тій темі все в купу писати? Бо дійсно, якось не зрозуміло буде, це добра чи погана звязка? Oleksi по бажанню звичайно, буде вітатися думаю опис жорсткості щитини та частота гоління :D
Maxim Mariupol Частий гість
Повідомлень : 87 Репутація : 60 Дата реєстрації : 07.12.2017 Вік : 33 Звідки : Мариуполь
тема отличная, так что и я отпишусь станок Rockwell 6c работает отлично с такими лезвиями на 5-й плите: 1.Derby Extra. 2. Feather станок Rockwell 6c работает отлично с такими лезвиями на 4-й плите: 1. Rapira Platinum Lux 2. Sputnik Teflon.
Кстати не плохо добавлять номер регулировки/плиты если это регулируемые станки
madgray60 Поставив вподобайку
Roman313 Живе тут
1000 повідомлень
Ребята, если вы не против, предлагаю ограничиться тремя лезвиями. В противном случае мы запутаемся в длинных списках. Также кроме хорошей связки можно отметить три лезвия, которые категорически не зашли. Начну с себя. Станок Muhle R89Muhle R41
Прекрасно:Прекрасно: Persona Platinum Gillette Silver Blue Gillette Silver Blue Persona Platinum Derby Premium Derby Premium
Отвратительно:Отвратительно: Rockwell Double Edge Blue Bird Gillette Rubie Plus Topaz Platinum BIC chrome platinum Dorco Titan
Останній раз редагувалося: Ruslan (Пн 30 Лип 2018 - 15:46), всього регувалося 6 раз(-и)
Roman313 Живе тут
1000 повідомлень
Отлично Merkur Futur + Personna USA Хорошо Merkur Futur + SHARK Плохо Merkur Futur+Muhle (Даже не знаю как и что этими лезвиями можно брить, разве что двойки в дневнике выводить)
BPK Поставив вподобайку
Ruslan Admin
1000 повідомлень
Повідомлень : 6170 Репутація : 2735 Дата реєстрації : 06.11.2017 Вік : 50 Звідки : Ukraine, Kryvyi Rih
Roman313, я смотрю Polsilver у тебя в любимчиках. Практически во всех станках на высоте.
Так дійсно Polsilver та Personna Super USA вже довгий час незмінні фоворити в мене, ну ще Feather в парі з 89 для відряджень, хоч визнаю після того як спробував порядка тридцяти марок лез пошуки припинив. Єдине виключення їдуть до мене [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання], але вони думаю продублюють роботу Personna Super USA хоч за відгуками більш витривалі, до 5 голінь працюють на відмінно.
Ruslan Admin
1000 повідомлень
Повідомлень : 6170 Репутація : 2735 Дата реєстрації : 06.11.2017 Вік : 50 Звідки : Ukraine, Kryvyi Rih
Єдине виключення їдуть до мене PERSONNA DOUBLE EDGE PREP BLADES, але вони думаю продублюють роботу Personna Super USA хоч за відгуками більш витривалі, до 5 голінь працюють на відмінно.
Это лезвия для госпиталей. Когда нужно перед операцией пах побрить, или еще что, чтоб волосы не дай бог не занесли микробов в рану. (Я не доктор, я так предпоолагаю).
BPK Поставив вподобайку
Roman313 Живе тут
1000 повідомлень
Єдине виключення їдуть до мене PERSONNA DOUBLE EDGE PREP BLADES, але вони думаю продублюють роботу Personna Super USA хоч за відгуками більш витривалі, до 5 голінь працюють на відмінно.
Это лезвия для госпиталей. Когда нужно перед операцией пах побрить, или еще что, чтоб волосы не дай бог не занесли микробов в рану. (Я не доктор, я так предпоолагаю).
Саме так це PERSONNA робить для лікарень по всій країні, на них є напис "for hospital use", продукція відрізняється підвищеною якістю та відсутністю дефектів, леза запаковані стерильно, ну так декларують принаймні :D Ну а на рахунок пах побрити перед операцією ну думаю для цього їх теж використовують :roll:
РейзорД Новачок
Повідомлень : 19 Репутація : 3 Дата реєстрації : 22.02.2018 Звідки : Днепр
Саме так це PERSONNA робить для лікарень по всій країні, на них є напис "for hospital use", продукція відрізняється підвищеною якістю та відсутністю дефектів, леза запаковані стерильно, ну так декларують принаймні :D Ну а на рахунок пах побрити перед операцією ну думаю для цього їх теж використовують :roll:
Роман, как приедет, сможете пару-тройку штучек продать? На Badger&Blade на эту тему целый холивар....
РейзорД Новачок
Повідомлень : 19 Репутація : 3 Дата реєстрації : 22.02.2018 Звідки : Днепр
Ну а на рахунок пах побрити перед операцією ну думаю для цього їх теж використовують :roll:
Ещё читал, что разных поставщиков медицинских лезвий Personna for hospital only. Есть обработка дополнительной стерилизацией и без обработки дополнительной стерилизации...На свойства лезвия (острота, долговечность и т.д) это не влияет, тем не менее имеет место на существование.
BPK Поставив вподобайку
Roman313 Живе тут
1000 повідомлень
Роман, как приедет, сможете пару-тройку штучек продать? На Badger&Blade на эту тему целый холивар....
Звичайно, хай доїдуть, порахую суму в яку вони мені обійдуться, я 250 шт в упаковці заказав, і думаю 50 штук готовий розпродати на затест камрадам, як бажаючі будуть :D Хоч я пропонував вже купити на пару з кимось ( [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] ), нікого тоді не зацікавило :( Можливо і добре бо мені вдалося з того часу доставку здешевити в 10 разів, але не будемо загадувати :bounce:
РейзорД пише:
Ещё читал, что разных поставщиков медицинских лезвий Personna for hospital only.
Я на стільки не заморочувався. По відгуках магазин [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] один з найкращих там і заказав.
bt Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 1029 Репутація : 312 Дата реєстрації : 04.02.2018 Звідки : Киев