Стріми для артизанів, людей які роблять подібні бізнеси — важливі. Це викликає довіру до людини і спонукає (або навпаки) спробувати те, що ця людина пропонує, якщо до цього були сумніви.
Спасибо за ваш ответ. Насчёт большинства остались сомнения. Надо знать соотношение числа участников стрима и посмотревших видео а записи. Сейчас стоит число посмотревших 55. Не знаю, это зрители стрима или общее количество посмотревших. Я не смотрю эфирное ТВ с 2000 года, наверное, разучился смотреть прямые эфиры. И, конечно, не ясно КПД подобной активности. LTV, скорее, определяется качеством продукта и доступностью аналогов. Это все же продуктовый бизнес, а не сервисный.
Kozachok Поставив вподобайку
SurferUa Новачок
Повідомлень : 31 Репутація : 0 Дата реєстрації : 28.09.2022 Звідки : Киев
Про говорящую голову получилось немного грубовато) И сам вопрос выглядит так, как если бы обесценивался чужой труд, но в тоже время видно что это получилось не намеренно, без злого умысла)
"Говорящая голова" - это формат контента. Я не давал никому конкретно никаких определений и эпитетов.
Meo Бувалий
Щоб уникнути зайвої роботи, можна просто розбивати відео запис стріму по тайм кодам, дублювати посилання на стрім на форум, а там, бажаючому по таймкодам спокійно прослухати відповіді на питання, які його цікавлять.
Це і на майбутнє буде корисно і зручно.
SurferUa Поставив вподобайку
ARTURIUS Admin
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 2637 Репутація : 156 Дата реєстрації : 21.04.2021 Вік : 47 Звідки : Ukraine, Dnipro
Спасибо за ваш ответ. Насчёт большинства остались сомнения. Надо знать соотношение числа участников стрима и посмотревших видео а записи. Сейчас стоит число посмотревших 55. Не знаю, это зрители стрима или общее количество посмотревших. Я не смотрю эфирное ТВ с 2000 года, наверное, разучился смотреть прямые эфиры. И, конечно, не ясно КПД подобной активности. LTV, скорее, определяется качеством продукта и доступностью аналогов. Это все же продуктовый бизнес, а не сервисный.
55 — це кількість переглядів саме запису. Стосовно LTV — так, згоден. Але у випадку Олесі, стріми — це безкоштовний канал продажу+маркетинг (безкоштовний). І все це в купі і вплине на LTV, тому що продукти Олеся робить добрі! І люди які купують цю продукцію за кордоном – тому підтвердження. Сам спілкувався з одним італійцем, який користується досить дорогими речами, небезпечними бритвами, різною косметикою із люксових сегментів, і йому продукція Areffa довподоби. Тому, це комплексно все.
А стосовно ТВ — підтримую. Це шкідливо для мізків :)
Олеся та SurferUa Поставили вподобайку
Yura_ Бувалий
Повідомлень : 106 Репутація : 5 Дата реєстрації : 16.10.2021 Вік : 54 Звідки : Львів