Он уже устал повторять что сделал выводы и про станки и про фирмы в целом. Джаггер это солидный бренд, с богатой историей, который делает даже Мак3 лучше чем другие, и бреют они лучше чем другие. А Джилет китайская дешевка, недостойная внимания, без роду и племени... Массмаркет и не более.
Нє, друже, це вже трошки жорсткувато.
Хлопець недавно доєднався до ВКГ, йому все нове, все цікаве, кожен новий крок - це вау! Це ж нормально. Всі ми в тій чи іншій мірі проходили подібне. Дамо хлопцеві насолодитися, на ламаймо кайф.
Можливо, якось згодом, спробувавши інше, дізнавшись про інше, хлопець заговорить теж по-іншому. Але ж ми знаємо: в нашому ділі це норма. І ми теж були надто самовпевнені на самому початку. Поки не зрозуміли, наскільки широкий світ нашого захоплення, і наскільки все тут не просто і не однозначно.
Хай це звучить цинічно, але мені зараз значно цікавіше поспостерігати за прогресом людини, ніж душити "души прекрасные порывы" :-)
Хлопець недавно доєднався до ВКГ, йому все нове, все цікаве, кожен новий крок - це вау! Це ж нормально. Всі ми в тій чи іншій мірі проходили подібне. Дамо хлопцеві насолодитися, на ламаймо кайф.
Можливо, якось згодом, спробувавши інше, дізнавшись про інше, хлопець заговорить теж по-іншому. Але ж ми знаємо: в нашому ділі це норма. І ми теж були надто самовпевнені на самому початку. Поки не зрозуміли, наскільки широкий світ нашого захоплення, і наскільки все тут не просто і не однозначно.
Хай це звучить цинічно, але мені зараз значно цікавіше поспостерігати за прогресом людини, ніж душити "души прекрасные порывы" :-)
Панове, я вам не якийсь сектант ВКГ))) цього, що в мене вже є, вистачить з головою на все життя)) ну, хіба що пару видів лез можна буде затестити і все! Навіть мило біле Прорасо сподобалось настільки, що зараз почав лише ним голитись. Глибоко залазити у цей світ я не збираюсь, як інші)))
Kitten911 Живе тут
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 3592 Репутація : 112 Дата реєстрації : 08.06.2021 Вік : 93 Звідки : Одесса
Панове, я вам не якийсь сектант ВКГ))) цього, що в мене вже є, вистачить з головою на все життя)) ну, хіба що пару видів лез можна буде затестити і все! Навіть мило біле Прорасо сподобалось настільки, що зараз почав лише ним голитись. Глибоко залазити у цей світ я не збираюсь, як інші)))
Три года назад я точно так же говорил, когда купил свой роквелл и прорасо)))
fill, stanislav-q, Meo та blind_d Поставили вподобайку
fill Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 2609 Репутація : 531 Дата реєстрації : 12.02.2018 Вік : 55 Звідки : Київ
Я теж так думав :-)))))))))))
Насправді, немає нічого поганого залізти у ВКГ глибше. Так само, немає нічого поганого в тому, щоб з нього зіскочити... Якщо вдасться :-))))
В будь-якому випадку, ти зробиш так, як вважатимеш за потрібне
stanislav-q, ARTURIUS, Kitten911, Meo та blind_d Поставили вподобайку
blind_d Бувалий
Насправді, немає нічого поганого залізти у ВКГ глибше. Так само, немає нічого поганого в тому, щоб з нього зіскочити... Якщо вдасться :-))))
В будь-якому випадку, ти зробиш так, як вважатимеш за потрібне
Мене якось знайомі з родичами привели в секту (вони називають це церквою), то яким я не був віруючим, але зіскочив з цього всього)))) так само і буде і тут!!!))))
Kitten911 Поставив вподобайку
fill Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 2609 Репутація : 531 Дата реєстрації : 12.02.2018 Вік : 55 Звідки : Київ
Мене якось знайомі з родичами привели в секту (вони називають це церквою), то яким я не був віруючим, але зіскочив з цього всього)))) так само і буде і тут!!!))))
Як скажеш :-))) Я й сперечатися не буду, життя покаже. І той, і інший варіанти - хороші. А що ти вибереш, з яких мотивів - то вже таке. На відміну від секти, у ВКГ вільний вхід і вільний вихід :-)
Kitten911 та blind_d Поставили вподобайку
stanislav-q Бувалий
Повідомлень : 391 Репутація : 12 Дата реєстрації : 29.06.2020 Звідки : Украина, Днепр
Странно, что у вас такое резко-негативное и настороженное отношение к этому, будто это наркозависимость или алкоголизм. Это ж просто один из способов сделать часть жизнь получше и веселее. Бреешься в любом случае (если хочется конечно) - почему бы не получать от этого удовольствие и новые эмоции на длительной основе? Если сравнивать с любыми другими хобби - то оно не особо затратное. Особенно если соблюдать определенные рамки и держать себя в руках, пуская на это дело несущественную часть дохода. Покупать мыло за 2к имея ЗП в 8-10к это уже очень расточительно...
Многие другие увлечения вытянут куда больше денег, разве что кроме прогулок по улицам и парку, это пока бесплатно. Но даже там придется раскошелиться, купив пиво, кока-колу или мороженко какое-то [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]
fill, Kitten911, Yura_, mad_fish, Meo та Polosatiy Поставили вподобайку
Kitten911 Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 3592 Репутація : 112 Дата реєстрації : 08.06.2021 Вік : 93 Звідки : Одесса
Странно, что у вас такое резко-негативное и настороженное отношение к этому, будто это наркозависимость или алкоголизм. Это ж просто один из способов сделать часть жизнь получше и веселее. Бреешься в любом случае (если хочется конечно) - почему бы не получать от этого удовольствие и новые эмоции на длительной основе? Если сравнивать с любыми другими хобби - то оно не особо затратное. Особенно если соблюдать определенные рамки и держать себя в руках, пуская на это дело несущественную часть дохода. Покупать мыло за 2к имея ЗП в 8-10к это уже очень расточительно...
Многие другие увлечения вытянут куда больше денег, разве что кроме прогулок по улицам и парку, это пока бесплатно. Но даже там придется раскошелиться, купив пиво, кока-колу или мороженко какое-то [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]
Я с аудиофилии спрыгнул благодаря вкб, рад бесконечно, особенно с нынешними доходами))) Экономия нереальная, хотя я тоже себе не покупаю особо дорогих вкб-шных штук))
stanislav-q, Meo та blind_d Поставили вподобайку
blind_d Бувалий
Я с аудиофилии спрыгнул благодаря вкб, рад бесконечно, особенно с нынешними доходами))) Экономия нереальная, хотя я тоже себе не покупаю особо дорогих вкб-шных штук))
У мене товариш пару років став займатись музикою)) Витрачав (мабудь, і зараз витрачає) величезні кошти. Точно знаю, що вже витратив 200к грн (навіть більше). Але якщо є можливість і це приносить задоволення - то чого і б не витрачати?))) Особисто для себе я купив колонки Monkey Banana Gibbon Air і мені цього з головою вистачає)
stanislav-q Поставив вподобайку
all75 Бувалий
Повідомлень : 290 Репутація : 3 Дата реєстрації : 26.10.2021 Вік : 49 Звідки : г. Кропивницкий
Ну, як я пригадую, це сімейна компанія, яка почалася з продажу якісних інструментів і засобів для гоління. По твоїм посиланням мова йде пор Мюле, але, гадаю, в Джаґґера приблизно така сама історія - продавали ОЕМ. Принаймні, я ніде ніколи не читав, що перед 89-ою вони мали щось інше своє.
Зараз посилання на їхню історію не дам, але якщо щось нарию найближчим часом, радо поділюся.
Щиро дякую, але вже не треба. )))))) Сподіваюсь, тобі і про них буде цікаво прочитати. У Edwin Jagger все просто і зрозуміло з історією. Вони її чудово розписали на своєму сайті: історія Кому нема часу читати оригінал, стислий переказ... Виявляється що всю свою історію вони виробляли і виробляють ручки для .... барабанний дріб,... багатолезвійних касет Джилет! Так, саме для багатолезвійних касет і саме Джилет. Першу ручку в 1988 році Едвін Джаггер виготовив в підвалі свого будинку з латуні для Gillette G11: [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення] Так до 2008 року вони розробляли різні ручки для найбільш популярних касет Джилет. І тільки в 2008 році команда дизайнерів Джаггера випустила бритву під звичайне двостороннє лезо (це була DE89), також випускали її з різними з ручками, які до цього були придумані для кассет Джилет. Далі (по теперішній час) компанія продовжує випускати ручки під найпопулярніші касети Джилет.
Закінчується історія ось таким текстом: С момента создания бритвы Edwin Jagger всегда разрабатывались для работы с самыми лучшими лезвиями, в первую очередь с революционной системой лезвий Gillette. Поэтому для меня было огромной честью, когда Эдвин Джаггер был назначен «Надежным партнером Gillette» в 2017 году, подтвердив, что производимые нами бритвы Gillette Mach3 и Gillette Fusion содержат оригинальные детали Gillette Parts. Являясь одним из трех доверенных партнеров Gillette в мире, мы исключительно гордимся множеством уникальных бритв, созданных в результате нашего партнерства с Gillette. Все три ранее упомянутые коллекции премиум-класса доступны с системами лезвий Mach3 и Fusion, а также с более умеренными моделями, такими как эта сдержанная бритва Light Blue Mach3.
Про партнерство з Мюле у розробці 89 голови а ні слова... Натомість, дуже пишаються партнерством з Джилет, та використанням їхніх революційних комплектуючих. От молодці хлопці. Придумали кращий варіант а ніж Мюле. Закуповуватись не в Фатіп, а в Джилет. Мабуть Фатіп нічого нового не міг запропонувати, а Джилет он регулярно придумує щось нове. Випустив Джилет нову касетну бритву - закупили комплектуючі, посадили на свої старі ручки - і ось нова лінійка бритв від Едвіна Джаггера. Виходить, допоки Джилет буде випускати касетні станки (та розробляти нові), відповідно, Edwin Jagger будуть випускати нові бритви. А якщо без сарказму... шкода що вони нові голови не розробляють, а штампують касетники.
Останній раз редагувалося: all75 (Чт 2 Травень 2024 - 23:44), всього регувалося 3 раз(-и)
fill Поставив вподобайку
Wolfskin Постоялець
Повідомлень : 592 Репутація : 10 Дата реєстрації : 05.07.2018 Вік : 44
Щиро дякую, але вже не треба. )))))) Сподіваюсь, тобі і про них буде цікаво прочитати. У Edwin Jagger все просто і зрозуміло з історією. Вони її чудово розписали на своєму сайті: історія
Дякую! Саме це і хотів знайти :-)
all75 Бувалий
Повідомлень : 290 Репутація : 3 Дата реєстрації : 26.10.2021 Вік : 49 Звідки : г. Кропивницкий
Цікаво, невже такий великий попит на ці дизайнерські ручки до Мак 3?
Незнаю. Самому цікаво як в них розподіленний прибуток від продажів касетників і від продажів Т-шек. Але, судячи з того що багато хто "випускає касетники" (ручки з головами/касетами Джилет): Mühle, Captain Fawcett's, Parker, Truefitt & Hill, та інші ... то тема дуже популярна і має чималий попит. Мабуть ніхто не хоче відставати від Джилет.
І судячи з того яки бритви виробляє Edwin Jagger і як вони позиціонують себе в кінці статті: "С момента создания бритвы Edwin Jagger всегда разрабатывались для работы с самыми лучшими лезвиями, в первую очередь с революционной системой лезвий Gillette ..." виходить що Edwin Jagger то більше про ручки до кассет/голів Джилет а ніж про Т-шки. Скільки вони випустили видів Т-голів за всю свою історію? Наскільки я знаю - дві. 89-у і ось, нещодавно, 3ONE6 (різні різновиди їхніх станків: DE86, DE86811, DE87, DE87811, DE88, DE89, DE8911, DE89811, DE89ba11, DE89l, Chatsworth Barley, Chatsworth Bulbous, Chatsworth Ebony, Chatsworth Ivory, Chatsworth polished chrome, Imitation Black Marble, Imitation Ebony, Imitation Horn, Imitation Ivory - це одна й та сама голова, 89-а на різних ручках). Касетників вони вже випустили мінімум три види (Gillette G11, Mach3 і Fusion) а може й більше. Сподіваюсь, вони і далі будуть продовжувати розробку і випуск Т-шек, і не перейдуть виключно на виробництво касетників, бо 89-а чудова бритва...
fill, Wolfskin та Meo Поставили вподобайку
all75 Бувалий
Я так розумію, що питання поставлене в контексті нашої дискусії відносно DE89/Кінг С.... Я за аргументовані дискусії, тому надам аргументовану відповідь...
Ні, я не пробував DE89, як і багато інших чудових бритв. Тому я не можу сказати як вона голить відносно Кінг С, в моїх умовах (шкіра, волосся, підготовка, техніка гоління, частота гоління та інше). Скажу більше, і не планую пробувати, як і багато інших чудових бритв. І на це є кілька причин, чому я обрав свої бритви (дуже поважних для мене, але я розумію що у інших користувачів, в тому числі у тебе, є свої поважні причини спробувати/обрати інші бритви ніж обрав я): 1. Я обрав більш класичного виробника бритв, з більш давньою історією ніж Джагер. Бритви, відомі нам як Фатіп, виробляються з 1950 року (і, принаймні з 1980 року, бритва не сильно змінювалась). Джагер виробляє Т-шки з 2008 року. 2. Я обрав більш класичний матеріал з якого купую бритви - латунь. Адже перші Т-шки виготовлялись з латуні. І набагато пізніше бритви почали робити з замаку та інших матеріалів. Замак мені не подобається як матеріал для виготовленни бритв і тому я не купую бритви з замаку. 3. Я обрав більш класичний дизайн бритв. Дизайн Фатіпа, не ідентичний, але дуже схожий на дизайн Gillette 102. Gillette 102 - одна із перших в світі Т-шек під двосторонні леза (і двосторонні леза і бритву під них винайшов, розробив і запатентував Кинг Кэмп Жиллетт, і почав випускати з 1903 року). 4. Я з тих, хто: раціонально витрачає кошти, навіщо постійно купувати і пробувати нові станки, якщо вже знайшов свій дзен... В мене вдосталь бритв: під різний настрій, під різний рівень бажаної агресії, під різне... Тому я не бачу сенсу пробувати/купувати ще щось новеньке. 5. Я отримую ББС (без всіляких пошкоджень) зі своїми улюбленими бритвами (Кинг С, Фатіп і FOCS). Це одна із причин, чому вони улюблені, тому що дають мені легко і без проблем отримати саме ББС (не ДФС+). А загалом у мене шість бритв. 6. Бритва Кінг С мені дісталась майже безкоштовно, я б сказав задарма... 7. Мені дуже подобається дизайн і ттх Кінг С (дизайн подобається більше, ніж дизайн DE89). Особливо ручка. Це просто неймовірно гарна і зручна ручка. Вона не слизька, красива і маневренна. Нічого подібного я не бачив. Тому я вирішив залишити собі бритву і голитись нею. 8. Ще є кілька незначних причин, але то таке... Але це все поважні причини для мене. І так, Кінг С м’яка бритва. Коли я починав голитись з нею, щоб отримати ББС мені потрібні були 4 проходи і добривки. Зараз я вийшов на єффективність три проходи без добривок і маю той самий ББС. Але ще є куди рости, Фатіп дає ББС за 2-2,5 проходи без добривок (як зірки ляжуть).
І я розумію, що ніші користувачі обрали інші бритви, накшталт DE89, Blackland Blackbird, Wolfman razor ... зі своїх поважних причин. І у кожного своя/свої улюблені бритви, які з часом можуть змінитись, а можуть залишитись.
Тому, я не пробував DE89 (як і багато інших чудових бритв), і не знаю як вона поведе себе на моїй шкірі/щетині, сподобається чи ні..., але знаю що це чудова бритва. Бритви Фатіп: [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]