Давно пользуюсь расширением для Хрома ImTranslator очень удобный переводчик, выделяешь текст и появляется рядом кнопочка, нажимаешь и переводит на любой язык какой хочешь.
Спасибо за наводку! В "центральный" Хром установил, но, к сожалению, данная фича не работает в режиме инкогнито.
alexgrin7 Бувалий
Повідомлень : 210 Репутація : 161 Дата реєстрації : 31.01.2018 Звідки : Мелітополь
-Чи можна прикрутити кнопку, щоб переходити на повідомлення, яке цитують? - Чи можна зробити так, що коли натискаєш на тему, то попадаєш зразу на перше непрочитане повідомлення?
creativeresponse Поставив вподобайку
ARTURIUS Admin
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 2507 Репутація : 156 Дата реєстрації : 21.04.2021 Вік : 47 Звідки : Ukraine, Dnipro
-Чи можна прикрутити кнопку, щоб переходити на повідомлення, яке цитують? - Чи можна зробити так, що коли натискаєш на тему, то попадаєш зразу на перше непрочитане повідомлення?
- Ні. - Потрібно подивитись, але скоріш за все теж ні.
Дякую за цікаві пропозиції.)
Bonbon МЕЦЕНАТ
Повідомлень : 209 Репутація : 14 Дата реєстрації : 24.02.2023 Звідки : Київ
Спитаю і я:) Можливо не знайшов, чи є функція підписатись на тему? Наприклад мені цікаво відстежувати якусь тему, але я там ще нічого не писав і хотів би щоб мені приходили сповіщення на форумі або на пошту про нові повідомлення.
vicbro Постоялець
Повідомлень : 906 Репутація : 140 Дата реєстрації : 17.07.2019 Вік : 61 Звідки : Одеса
Спитаю і я:) Можливо не знайшов, чи є функція підписатись на тему? Наприклад мені цікаво відстежувати якусь тему, але я там ще нічого не писав і хотів би щоб мені приходили сповіщення на форумі або на пошту про нові повідомлення.
Это случайно не это (Следить за ответами в теме)?
Ruslan та Bonbon Поставили вподобайку
Bonbon МЕЦЕНАТ
Только сейчас, совершенно случайно, заметил, какая чехарда в заголовке форума творится :D "Перший Украинский Бритвений Форум" "Перший" - вроде все ясно, на украинском. Дальше идет "Украинский" - написано на русском. "Бритвений" на суржике. Должно быть как-то так по идее: "перший український форум про гоління" или "перший український форум про класичне гоління".
Ruslan, creativeresponse, Kitten911 та Bonbon Поставили вподобайку
creativeresponse Живе тут
1000 повідомлень
Только сейчас, совершенно случайно, заметил, какая чехарда в заголовке форума творится :D "Перший Украинский Бритвений Форум" "Перший" - вроде все ясно, на украинском. Дальше идет "Украинский" - написано на русском. "Бритвений" на суржике. Должно быть как-то так по идее: "перший український форум про гоління" или "перший український форум про класичне гоління".
Перший голярскiй форум укрiни тоже вариант, (буквы йи украинской нет у меня)
stanislav-q Поставив вподобайку
Bonbon МЕЦЕНАТ
Вопрос/предложение к администрации, нельзя ли добавить вместо пальца вверх и вниз смайлики, мне кажется иногда они очень уместны и лично мне их тут очень не хватает!?
trimmer, Сергій Акулов, ARTURIUS та Bonbon Поставили вподобайку
ARTURIUS Admin
1000 повідомлень
Повідомлень : 2507 Репутація : 156 Дата реєстрації : 21.04.2021 Вік : 47 Звідки : Ukraine, Dnipro