Пан Філфазер звернув мою увагу на безпомазковий гель, який я одразу ж взяв в «роботу». Чудова річ! Намазюкав на обличчя й голишся без якихось проблем. Якщо, щось не так, то «просто добав води». Класний аромат пачулі та ментолу, відмінне ковзання, гарний захист шкіри і відсутність піни приносять справжнє задоволення. Рекомендую!
Костя прислав якось на пробу лезо Фізер SE Pro Guard з сіточкою, за що велика дяка. Це тільки но взяв в використання. Класне мʼягке не травматичне лезо. Голить добре, та мені потрібно трохи більше ефективності. Тонік після гоління більше підійде для літа, а доглядовий крем Ренью це саме те, що потрібно на цю пору року.🥶
Гоління в 2 проходи, заріст - 36 год. до - тепла вода гель - Mr.SCRUBBER Shaving Gel Deep Ocean бритва – Консул (2-2) лезо - Treet Platinum (3) після - Old Spice Whitewater
Приємне, гладке гоління. Правда, забув змінити налаштування на бритві, на другому проході, як не забуду, то піднімаю на одну поділку агресивність.
Хенсон + Татра. И вот такой то ли крем, то ли гель для бритья от Пино. На самом деле это почти не пенный гель. Отличные уходовые свойства, после бритья можно ничем не пользоваться, да и смывается с трудом и тёплой водой. По скользящим тоже все хорошо, главное - не забывать при растирании на лице добавить воды.
Акулов, stanislav-q, Віталіk, _yk_, ARTURIUS, Kitten911, ditrih_ і Поставили вподобайку
Polosatiy Бувалий
Повідомлень : 291 Репутація : 3 Дата реєстрації : 25.12.2023 Звідки : Винница
Wolfskin, это "классический крем" который пенится и взбивается помазком. По крайней мере позиционируется производителем так. Хотя никто не запрещает его и без взбивания использовать, хорошенько взбодрив на лице рукой. Не пенящийся (безпомазковый) у них называется Pinaud Clubman Shave Butter.
И есть у меня такое подозрение, что работает Shave Lather +- так же, как их мыло, но идет в другом формате для более удобного использования. Тоже заказывал его на на тест, но тогда его не оказалось в наличии...
WetShaver та Wolfskin Поставили вподобайку
Wolfskin Постоялець
Повідомлень : 594 Репутація : 10 Дата реєстрації : 05.07.2018 Вік : 44
Wolfskin, это "классический крем" который пенится и взбивается помазком. По крайней мере позиционируется производителем так. Хотя никто не запрещает его и без взбивания использовать, хорошенько взбодрив на лице рукой. Не пенящийся (безпомазковый) у них называется Pinaud Clubman Shave Butter.
И есть у меня такое подозрение, что работает Shave Lather +- так же, как их мыло, но идет в другом формате для более удобного использования. Тоже заказывал его на на тест, но тогда его не оказалось в наличии...
Станислав, попробую помазком в чашке. Но на лице практически не взбивался))) Shave Leather и гель для бритья от Пино я тоже взял. Буду пробовать.
WetShaver та stanislav-q Поставили вподобайку
Kitten911 Живе тут
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 3597 Репутація : 112 Дата реєстрації : 08.06.2021 Вік : 94 Звідки : Одесса
Близько року тому придбав бритву Бік Метал з перспективою порівняти її з Вектором. Ось і прийшов цей час. Бритва ніжна в голінні, дуже тендітна до шкіри, маневрена і легенька. Поголився в три проходи, результатом є комфортне, справді безпечне гоління. Якість гоління помірна, я б сказав соціально прийнятна. Цікаво, на скільки голінь мені її хватить.
Ruslan, Wolfskin, Акулов, q7819, 2046, stanislav-q, _yk_ і Поставили вподобайку
mad_fish Бувалий
Повідомлень : 192 Репутація : 10 Дата реєстрації : 24.11.2022 Звідки : Запоріжжя
Зроблено з березового дьогтю, каду, лабдануму, ванілі та великої порції техаського кедра . Судя по описанию, должен превалировать техасский кедр, но по факту больше дегтя У меня ассоциация с палеными шпалами в горячий летний день
В принципе нормально, уже даже нравится, как минимум не вызывает отторжения.
Wolfskin та Kitten911 Поставили вподобайку
Kitten911 Живе тут
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 3597 Репутація : 112 Дата реєстрації : 08.06.2021 Вік : 94 Звідки : Одесса