Дякую, приємна річ за трьома параметрами відразу: ціна/стиль/якість. Як кому треба куплю в Англії. Тільки будь ласка як приїде оплатіть бо в мене вже досить різного так лежить часом на Віоліті потім продаю.
Ruslan, Wolfskin та stanislav-q Поставили вподобайку
Kitten911 Живе тут
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 3597 Репутація : 112 Дата реєстрації : 08.06.2021 Вік : 93 Звідки : Одесса
Крем d'amaris и аш Don Carlos 1972 Крем не понравился, а вот аш очень даже! Крем вроде и пена хорошая, но ухода и защиты 0 и подсушил, постскольжение очень слабое.
WetShaver, Wolfskin та Акулов Поставили вподобайку
andreyv1979 Бувалий
Повідомлень : 473 Репутація : 14 Дата реєстрації : 18.05.2021 Вік : 45 Звідки : Полтава
Согласен, у него и аромат классный и уходовые отличные и никаких плёнок и т.д. Мне вообще мирсолы заходят, кожа их хорошо принимает.
Вообще Мирсол (лосьоны после бритья), при их минималистичном составе, для меня одни из лучших лосьонов, если надо быстро снять раздражение, покраснение, затянуть порезы (Metilsol cодержит квасцы)). То есть по данным свойствам конкурентов у них мало. А вот в плане увлажнения кожи есть средства и лучше. Но то уже такое. После Мирсола можно всегда бальзам нанести.
andreyv1979 та Kitten911 Поставили вподобайку
citrus48 Частий гість
Повідомлень : 89 Репутація : 1 Дата реєстрації : 05.02.2023 Вік : 40 Звідки : Запоріжжя
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення] Бритва Muhle Rocca Лезо Personna blue new Мило Roman by Denisius Масло до голння A.Simpson Bay Rum Бальзам після гоління A.Simpson Bay Rum Помазок Omega кабан
Wolfskin, Акулов, q7819, 2046, _yk_, ARTURIUS, andreyv1979 і Поставили вподобайку
Wolfskin Постоялець
Повідомлень : 594 Репутація : 10 Дата реєстрації : 05.07.2018 Вік : 44
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення] Бритва Muhle Rocca Лезо Personna blue new Мило Roman by Denisius Масло до голння A.Simpson Bay Rum Бальзам після гоління A.Simpson Bay Rum Помазок Omega кабан
Давненько не было слышно Denisiusa. Вы не знаете, он мыловарением и сейчас занимается?
citrus48 Частий гість
Повідомлень : 89 Репутація : 1 Дата реєстрації : 05.02.2023 Вік : 40 Звідки : Запоріжжя
Давненько не было слышно Denisiusa. Вы не знаете, он мыловарением и сейчас занимается?
Вітаю. Я й гадки не маю. Купляв це мило тут на форумі у старожилів) Дивився тему з Денісом, там записів давненько не було. Я б сам ще взяв пару банок такого мила, мені заходе гарно для моєї шкіри таке жирне.
Wolfskin, stanislav-q, ARTURIUS та Kitten911 Поставили вподобайку
Caonima Постоялець
Повідомлень : 571 Репутація : 15 Дата реєстрації : 31.07.2022 Вік : 44 Звідки : Київ
Крем d'amaris и аш Don Carlos 1972 Крем не понравился, а вот аш очень даже! Крем вроде и пена хорошая, но ухода и защиты 0 и подсушил, постскольжение очень слабое.
)может в крем сорбита добавить, чтобы не сушил. [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]
razorblade1989 Поставив вподобайку
Kitten911 Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 3597 Репутація : 112 Дата реєстрації : 08.06.2021 Вік : 93 Звідки : Одесса
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]Сперва я так и подумал. Но увидел, что пробник, думаю туда и добавлять не жалко.) А сорбитом крем не испортить. Тем более он даже в состав Варса входит.) Там ничего сложного, добавить по вкусу, щепотку.) (змей-искуситель.)
razorblade1989 та Kitten911 Поставили вподобайку
Kitten911 Живе тут
1000 повідомлень
Я полагаюсь на то, что производители косметики в этом плане чуть больше понимают чем я и абсолютно не вижу смысла что-то куда-то добавлять. Если косметика требует доработки, то я её просто не покупаю или если и купил без теста и мне не подошло, всегда найдётся тот, кому подойдёт))
WetShaver, Wolfskin, Nils та Batman Поставили вподобайку
2046 Постоялець
Повідомлень : 616 Репутація : 84 Дата реєстрації : 27.06.2020 Звідки : Kyiv
Перші враження від помазка — лише позитивні. Дуже м‘який, але не сопля, приємний, вузол добре збитий, навіть на суху взагалі не колиться. Поки трішки линяє, але це перше гоління після банних процедур, тому ок.
Думав ручка буде менш зручніша, але ні, порядок, через те, що вона сама по собі товща ніж у Дюка 3, хоч і менша, може тому і більш зручнішою видалась.
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення] Какой же классный этот суперслант! 2 прохода и не нужно никаких добривок, мягкий и эффективный, лицо в идеале, вот думаю какой разорок следующий на полку станет)))
Ruslan, fill, Юрий, Wolfskin, Акулов, q7819, 2046 і Поставили вподобайку
ARTURIUS Admin
1000 повідомлень
Повідомлень : 2912 Репутація : 165 Дата реєстрації : 21.04.2021 Вік : 48 Звідки : Ukraine, Dnipro