Разговаривал с Алексей, порекомендовала оставить мыло на 2 мес отстояться, открытым. Запах может изменится и отдушка с нового мыла стать менее резкой. Мыло и правда 28 апреля создания. Перетапливать не буду, уверен что испорчу скорее
creativeresponse Бувалий
На мою думку, тверде мило потрібно натерти, або мілко подрібнити. Цілий шматок не розплавиться. В мене попадались кубики десь 1 см, то по ходу вже давив їх виделкою, самі по собі вони б не розплавились. Інтервалами в 10 хвилин потрібно перемішувати суміш, яка утворюється.
Ну і я не знаю скільки потрібно часу, щоб тверде мило знову стало твердим після переплавки. День, тиждень, місяць чи пів року? Потрібно пробувати.)
Ну насколько я вычитывал triple mill в домашних условиях не сделать, там спец оборудование нужно, потому артизвны кроме mdc, делают мягкие мыла, они высушиваются от 3х месяцев до полугода
ARTURIUS Поставив вподобайку
creativeresponse Бувалий
Разговаривал с Алексей, порекомендовала оставить мыло на 2 мес отстояться, открытым. Запах может изменится и отдушка с нового мыла стать менее резкой. Мыло и правда 28 апреля создания. Перетапливать не буду, уверен что испорчу скорее
А по поводу переплавки вы у нее случаем не спрашивали? Будет интересно ее мнение как мыловара узнать можно ли повторно процесс повторять
ARTURIUS Admin
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 2121 Репутація : 149 Дата реєстрації : 21.04.2021 Вік : 47 Звідки : Ukraine, Dnipro
Ну насколько я вычитывал triple mill в домашних условиях не сделать, там спец оборудование нужно, потому артизвны кроме mdc, делают мягкие мыла, они высушиваются от 3х месяцев до полугода
Олеся працювала над твердим милом, були у спільноти пробники, але я не пробував його в голінні. Олеся казала, що для затвердіння потрібно не менше пів року. Мило, яке я перетопив рік тому залишилось таким, як і було напів твердим, напів мʼягким. Аромат не змінився, хоча банка була добре закрита.
Stas3415 Бувалий
Повідомлень : 116 Репутація : 0 Дата реєстрації : 19.12.2022 Звідки : Украина, Одесская обл. С.Орехово