Як рекомендує працювати з цим продуктом сам виробник?
«Ідеально голитися після душу, поки шкіра ще тепла. Змочіть пензель для гоління теплою водою і наберіть засіб, вмочивши пензель у крем для гоління American Crew Lather Shave Cream. Енергійно покрутіть пензлик у чаші для гоління, щоб створити густу, насичену піну. Нанесіть засіб на обличчя круговими рухами. Після гоління змийте прохолодною водою.»
Мої враження:
Продукт вартує уваги безперечно. Чомусь, не так багато саме кремів для гоління, мені доводилось пробувати, але і не скажу що дуже мало. Я не роблю піну в чаші, тому розповім як робив саме я з цим продуктом:
Забрав трішки крему спеціальною паличкою і вже руками розподілив по обличчю. Заздалегідь вижатим синтетичним помазком почав утворювати піну, потроху додаючи води, а саме кінчики помазка окунав у воду. (*проблем з піноутворенням помазком з натурального ворсу в мене також не було)
Піна виходить просто чудова, щільно покриває обличчя, не сохне, її виходить багато (хоч і крему я взяв 2-3гр максимум). Ковзання у цього продукту просто супер, а ось післяковзання ще в декілька разів краще. Що я маю на увазі? Якщо після першого проходу, просто вологою рукою "пройти" по обличчя, то можна зробити ще 2 прохода не додаючи крем взагалі, при цьому-всьому у крема дійсно гарний захист шкіри. Я голився бритвою [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання], та GEM Featherweight. Взагалі жодних проблем. Після гоління, шкіра відчуває себе настільки комфортно, що можна не використовувати бальзам (хоча я використав і також був здивований, це вже історія для іншої теми). Подразнення чи якогось дискомфорту в процесі гоління не відчув (як часто буває з артизанськими продуктами, особливо американськими, де від віддушки пощіпує обличчя).
Аромат у нього досить спокійний, я би назвав його складним-парфумованим, чоловічим, витриманим. Не можу виділити щось в ароматі, що має перевагу. Але точно аромат не набридне, якщо користуватись лише цим кремом. Аромат нагадав мені крем від англійскього виробника Taylor of Old Bond Street “[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]”.
В Україні можна придбати банку в 250!!мл крему до 600 грн, що вважаю супер демократичним цінником за цей продукт.
Пізніше придбаю і собі банкочку. Крем цього вартий.
Спасибо за обзор) Удручает только огромный объем (цена крайне адекватна при этом), но 250 мл. с моим расходом года на 4 хватит. И это не учитывая наличие кучи других мыл-кремов...