Мабуть усе почалося для мене із засобів куплених на notino. Нотіно, як і мейкап, приваблюють покупців оригінальним товаром з Європи за неймовірно низьку ціну: набагато нижчу, за вказану виробником чи по якій продають інші магазини такий же товар, а також безкоштовною доставкою понад якусь суму, навіть з-закордону ( може зараз щось змінилось, коли я користувався було саме так).
Не виніть мене, я був студентом, грошей було обмаль, хотілось гарно жити як і всім. Замовляв не багато, засоби були непогані. Так тривало якийсь час, було декілька разів, що повертав товар, бо той мав неприємний запах і мав зовсім не однорідну консистенцію, повертали кошти без проблем, а я думав брак та й брак, з ким не буває.
На нотіно я купував
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання], він мені сподобався, не сушив шкіру. Використав я одну банку, замовив другу користуватися і вона знову була з неприємним запахом і мала зовсім інший ефект на шкіру. Я поспілкувався з підтримкою, мені нічого не повернули, запевнили що вони звірилися десь там і товар якісний. Я подумав, може це мені щось вже думається, по пам яті ж порівнював, а пам ять річ ненадійна. Підходила до закінчення вже і ця банка, треба було нову замовляти, а я якраз хотів перевірити вживу, чи то мені відчувається, чи насправді щось не так із банкою з нотіно. Замовив напряму із сайту, переплатив купу грошей, бо кілограм доставки + посередник. Прийшла, порівняв - банка нотіно відрізнялася по всім параметрам в гіршу сторону - запах, консистенція, ефект на шкіру. Дружина сказала так само.
Я мав багато речей від нотіно/мейкап вже на той момент, наприклад
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]. Він був без проблем, закінчувався теж, я на амазоні замовляв щось і побачив, що там є те ж цей крем, докупив до посилки. І вони теж відрізняють, хоч і сильно, але з амазону густіший.
Вирішив я більше не користуватись цими двома магазинами.
Вже потроху я тусив в бритвеній тематиці, користувався зачасту кремами від TOBD або Truefit, купував в якихось магазинах по типу бритвамаг, грейс і тд, де була ціна краще. А потім в мене знайомий переїхав в Лондон, я гостював, закупився кремами тейлора і тобд (там магазини один навпроти іншого майже). Знову була різниця в кремах. Буквально тільки я заглянув в банку я побачив. Мило з їх магазину вогке, блистить, з нашого сухіше.
А надихнуло мене написати цей пост декілька людей, які писали мені за крема ТОБД, коли я їх продавав, і зараз за
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]. Сапоніфіціо передостанній із товарів, куплених В Україні який залишився у мене. Я купив свою версію в barbercompany, версія найновіша у виробника, всі мила на фото,в описі, і про які я пишу одної версії.
Протягом усього мила купленого в барберкомпані були частинки сміття, і їх було справді багато. Коли я користувався милом, я про це не думав, вони ні на що, по факту, не впливають. Мабуть такий виробничий процес..
І довелося мені восени поїхати у відрядження в Італію, saponificio varesino це італійський бренд. Я скористався такою можливістю, і купив там собі 3 мила на їхньому сайті. Вони всі були без цього сміття. В Україні я написав в барберкомпані, вияснити чому мені продали таке мило - вони відповіли, що у них усі мила з такими "включеннями". Тут на фото моє мило куплене в них
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]Ось що вони прислали (зверніть увагу на різницю в кольорі і всьому решта + якусь жовту бяку)
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання], як виглядає мило куплене у виробника, ось ще фото уже з початого
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]Зараз я уже все купую напряму у виробника, рідше в магазині за кордоном, деколи навіть з доволі великою переплатою, ніколи не буває проблем із якістю.
Думаю я не один, бо навіть деякі люди, які мені писали - а в чому різниця купувати тут і там, потім самі згадували, як перестали користуватися notino/makeup. Зате запевняли що інші магазині хороші. Може й хороші...
Тому пропоную ділитися схожим досвідом тут.
P.S. Я вже трохи часу як підсів на китайський чай, замовляв різними способами в різних магазинах. Спочатку в найпопулярніших (new tea чи the tea) - думав, ммм який добрий чай порівняно із ліптон. Потім спробував в іншому магазині, більш "сімейному", тепер чай із популярних був жахливим, за ті ж гроші я пив набагато кращий чай. А потім знайомий, який мене і підсадив надіслав з Китаю чай, який він сам відбирав -- тепер чай із сімейного магазину був поганим.
Через те, що ми не знаємо, як має виглядати хороший продукт, ми не можемо критично оцінити якість того, чим користуємось.