Повідомлень : 297 Репутація : 50 Дата реєстрації : 31.12.2021 Вік : 45
Тема: Re: Ценителям виски. Нд 2 Січ 2022 - 11:47
"Интересно, в Бакара Руж 540 тож бинты слышите или вату сладкую?)"
Ах, какая тонкая шутка, уважаемый ARTURIUS! Два мира - виски и нишевой парфюмерии - сталкиваются в ней и сливаются воедино! Браво!
Прошло много лет, как я увлекался дегустацией виски, сейчас не хочу распаляться - пережил это хобби. Но, уверяю вас, виски, предложенные уважаемым vates, - высококлассные и могут удовлетворить вкусы самых разных джентльменов: тех, кто любит нежность хереса, и тех, кто жить не может от креозота Айлы и островов.
Ruslan, romaan, vates та ARTURIUS Поставили вподобайку
vates Постоялець
Повідомлень : 862 Репутація : 328 Дата реєстрації : 02.04.2020 Звідки : Kyiv
Тема: Re: Ценителям виски. Пн 3 Січ 2022 - 23:44
Непоганий представник американських с-молтів (Каліфорнія). Не плутати з бурбоном. Типово-солоденький як для цього регіону, але післясмак приємний, як і аромат. Простенький, але п'ється легко та приємно.
Ruslan, razorsedge, Сергій, Peshek, Santa та Віталіk Поставили вподобайку
ARTURIUS Admin
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 2912 Репутація : 165 Дата реєстрації : 21.04.2021 Вік : 48 Звідки : Ukraine, Dnipro
Тема: Re: Ценителям виски. Пн 3 Січ 2022 - 23:58
Сегодня попробовали с супругой перейти с бренди и рома на виски, взяли на пробу и остались очень довольны. Рекомендую.. мягкий, но при этом насыщенный аромат и вкус.
_________________ Через терни до зірок!
Ruslan, razorsedge, Сергій, Peshek, Santa та vates Поставили вподобайку
vates Постоялець
Повідомлень : 862 Репутація : 328 Дата реєстрації : 02.04.2020 Звідки : Kyiv
Тема: Re: Ценителям виски. Вт 25 Січ 2022 - 23:54
На честь Burns Night відкоркував один з пробничків з першого релізу цієї молодої гуральні:
Легенький торф (на фініші навіть трохи медичний), житня діжка в ароматі. На смак дуже збалансований, не зважаючи на юність. Солодкувато-спецієвий. Дуже цікаво буде з часом спробувати 10 чи 12 літні релізи з цього острову.
razorsedge, Сергій, Peshek, stinger, romaan та andreyv1979 Поставили вподобайку
Santa Частий гість
Повідомлень : 83 Репутація : 28 Дата реєстрації : 08.10.2018 Звідки : Івано-Франківськ
Тема: Re: Ценителям виски. Нд 16 Жовт 2022 - 0:21
Новоприбулі.
Wild Turkey 101 - пристойний бурбон, коли мені хочеться вищої міцності. Карамель, ваніль, мед, дуб - все, як у людей. Трохи сухофруктів, а деколи навіть гіркий шоколад або тютюн (сигара) "пролітають".
Jack Daniel's Old No.7 - знайомий майже всім. Дюшес :), патока, трохи копчених фруктів. Ваніль та дуб слабо виражені. Дещо горіховий (арахісовий?), як на мене. Попри свою водявість, він таки особливий, не схожий на інших. Спеціальні випуски із 43% кращі, але цьому теж знайшлося місце в моєму барі.
Buffalo Trace 45% - дуже м'який, округлий бурбон. Карамель, мед та забродивші солодкі яблука. Дуб та ваніль на фініші краще відчутні. Збалансований смак, жодна нотка не випирає. Ніби й нічого особливого, а щось в ньому таки є. Просто потягую з насолодою, без вдумливості та зосередження на грі смаків. Рекомендую, але не версію 40%.
Jack Daniel's Tennessee Honey 35% - медовий лікер. Багато меду, влітку на нього бджоли злітаються. З усіх whiskey & honey - цей найкращий. Точно вам кажу :). Жіноцтво оцінило відразу, як бачите. Мені теж до вподоби.
Сергій, ARTURIUS, ditrih_ та Alejandro Поставили вподобайку
Kitten911 Живе тут
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 3603 Репутація : 112 Дата реєстрації : 08.06.2021 Вік : 94 Звідки : Одесса
Straight whiskey (straight bourbon whiskey) - натуральний продукт. Американським законодавством забороняється додавати в дистилят що-не-будь, крім води. Tennessee whiskey - той самий straight bourbon whiskey, плюс процес повільної крапельної фільтрації дистиляту через подрібнене вугілля цукрового клену перед розливом в бочки для витримки. Так званий процес округу Лінкольн. Теннессійські віскі можуть офіційно називатися straight bourbon whiskey, проте не хочуть :).
Але, я Вас розумію. Сам колись робив різні настоянки та наливки на спирті. До процесу дистиляції так і не дійшов, занадто лінивий :).