Повідомлень : 615 Репутація : 103 Дата реєстрації : 14.12.2019 Вік : 51 Звідки : Луцьк
Тема: Новорічний конкурс з призом! Пт 27 Груд 2024 - 19:19
Я тут підрахував свої запаси лез нещодавно і вияснив що при нинішньому темпі гоління, цих лез мені вистачить більше ніж на 100 років. Тож один блок (100шт) лез Astra superior platinum хочу подарувати комусь з нашої компанії. (З переможця тільки оплата доставки). А щоб було веселіше, вирішив влаштувати новорічний конкурс на кращий анекдот чи цікаву історію з власного голільного досвіду). Переможець визначається просто- чия історія чи анекдот набере до нового року найбільше вподобайок- той і переміг. Якщо у переможця теж велика купа лез і він приймав участь у конкурсі лише заради розваги- то він може передати приз наступному по кількості вподобайок учаснику. Маю прохання невеличке на рахунок уникнення флуду і зайвих обговорень, щоб можна було легше акцентувати увагу лише на історіях- анекдотах. І ще- одни учасник- одна історія. Поїхали. Удачі). [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]
Oleksii, WetShaver, kruv, Віталіk, ARTURIUS, Kitten911, hlopets і Поставили вподобайку
Vlad_S Бувалий
Повідомлень : 116 Репутація : 1 Дата реєстрації : 15.02.2023 Звідки : Kyiv
Тема: Re: Новорічний конкурс з призом! Сб 28 Груд 2024 - 0:28
Анекдот, что я выставлял — удалили. Матов, либо же 18+ там не было. Расизма, сексизма, прочей дискриминации тоже. [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання], [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] , а о чем анекдоты у вас, о колобоке, что от бабушки ушёл? Или юмор ту мач плоский?
Автору спасибо за идею, всем удачи. Админам допобачення, кручу пальцем у виска
Kitten911 та Arty GNDN Поставили вподобайку
Batman Бувалий
Повідомлень : 102 Репутація : 2 Дата реєстрації : 28.11.2022 Звідки : Україна
Тема: Re: Новорічний конкурс з призом! Сб 28 Груд 2024 - 9:08
Я вважаю що анекдот має бути на тему гоління.
WetShaver та ARTURIUS Поставили вподобайку
Kitten911 Живе тут
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 3736 Репутація : 112 Дата реєстрації : 08.06.2021 Вік : 94 Звідки : Одесса
Тема: Re: Новорічний конкурс з призом! Сб 28 Груд 2024 - 20:45
Vlad_S пише:
Анекдот, что я выставлял — удалили. Матов, либо же 18+ там не было. Расизма, сексизма, прочей дискриминации тоже. [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання], [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] , а о чем анекдоты у вас, о колобоке, что от бабушки ушёл? Или юмор ту мач плоский?
Автору спасибо за идею, всем удачи. Админам допобачення, кручу пальцем у виска
Да, на форуме печаль полная с правилами... Нельзя даже то, что можно... Как форум не по интересам, а какой-то специфический секретный чат.
Stormfild та Vlad_S Поставили вподобайку
Batman Бувалий
Повідомлень : 102 Репутація : 2 Дата реєстрації : 28.11.2022 Звідки : Україна
Тема: Re: Новорічний конкурс з призом! Нд 29 Груд 2024 - 6:57
Доречі про цікаві історії, я чомусь несподівано згадав форумчанина, який відправляв своїх слуг по всьому світу щоб вони йому шукали клинкові бритви в стані NOS... Пам'ятаєте того ресторатара? Вот то був анекдот)))
kruv, Kitten911, hlopets, Yura_, Stormfild та KirasauSan Поставили вподобайку
Kitten911 Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 3736 Репутація : 112 Дата реєстрації : 08.06.2021 Вік : 94 Звідки : Одесса
Тема: Re: Новорічний конкурс з призом! Нд 29 Груд 2024 - 13:30
Batman пише:
Доречі про цікаві історії, я чомусь несподівано згадав форумчанина, який відправляв своїх слуг по всьому світу щоб вони йому шукали клинкові бритви в стані NOS... Пам'ятаєте того ресторатара? Вот то був анекдот)))
Оооо дааа, любил я того креативного любителя ламборгини почитать и повеселиться, даже жаль что он перестал свои басни тут выкладывать, хоть какое-то развлечение было)))
hlopets та Batman Поставили вподобайку
SurferUa Частий гість
Повідомлень : 70 Репутація : 0 Дата реєстрації : 28.09.2022 Звідки : Киев
Тема: Re: Новорічний конкурс з призом! Нд 29 Груд 2024 - 19:36
- Учитель, как ты стал мастером медитации? - Вначале я купил себе опасную бритву...
ARTURIUS, andreyv1979, hlopets, Yura_ та all75 Поставили вподобайку
Arty GNDN Новачок
Тема: Re: Новорічний конкурс з призом! Нд 29 Груд 2024 - 21:55
Гарний конкурс
hlopets Поставив вподобайку
Tarwood Новачок
Повідомлень : 38 Репутація : 1 Дата реєстрації : 03.10.2024 Вік : 43 Звідки : Київ
Тема: Re: Новорічний конкурс з призом! Нд 29 Груд 2024 - 22:09
Для меня анекдот про бритьё, на все времена:
- Это у вас одноразовые станки? - Одноразовые. - А сколько раз ими побриться можно?
hlopets, Владислав Саклаков та lightheadedness Поставили вподобайку
ARTURIUS Admin
1000 повідомлень
Повідомлень : 2934 Репутація : 165 Дата реєстрації : 21.04.2021 Вік : 48 Звідки : Ukraine, Dnipro
Тема: Re: Новорічний конкурс з призом! Вт 31 Груд 2024 - 11:36
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] Парни, отвечу вам на вашем родном: - Не гоните! Человек нормальным языком написал, что истории и анекдоты должны быть о бритье.
PS. Конкурс суперський! Автору респект!!
_________________ Через терни до зірок!
Kitten911 та hlopets Поставили вподобайку
Олександр Lutsk Постоялець
Повідомлень : 615 Репутація : 103 Дата реєстрації : 14.12.2019 Вік : 51 Звідки : Луцьк
Тема: Re: Новорічний конкурс з призом! Ср 1 Січ 2025 - 11:46
Вітаю всіх з Новим Роком! Конкурс завершено. Наш товариш [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] зі своїм анекдотом переміг. Прошу переможця надати контактну інформацію мені у приватному повідомленні, для оформлення відправки приза.
ARTURIUS, hlopets, SurferUa, Stormfild та tasogare Поставили вподобайку
Ruslan Admin
1000 повідомлень
Повідомлень : 7163 Репутація : 2762 Дата реєстрації : 06.11.2017 Вік : 52 Звідки : Ukraine, Kyiv
Тема: Re: Новорічний конкурс з призом! Пт 3 Січ 2025 - 16:13
Шкода, не бачив цю тему і все пропустив :(. Але звинувачення отримати встиг. Прикольно:) Переможця конкурсу вітаю! Олександр Lutsk, респект
kruv, ARTURIUS, hlopets, Yura_, all75 та SurferUa Поставили вподобайку