Приветствую! А этот китайский Тек трех дневную щетину берет? Ручка не сильно скользкая?
Мою взял. Не скажу, что сразу до идеального нуля, но сделал два прохода и только подбородок пришлось чуть добрить. При этом лезвие Фезер на лице вообще не ощутил. Грамотно в свое время Жилетт свой Tech сделали, ну а китайцы грамотно скопировали. Мне почему-то больше, чем 89 и её клоны понравился. Что касается ручки: она достаточно длинная, поэтому при промывке головы на ручку вода даже не попадала. Да и я вообще не ощутил, чтобы станок норовил выскользнуть.
WetShaver, CNPOMAHELL та ПВА Поставили вподобайку
2046 Постоялець
Повідомлень : 618 Репутація : 84 Дата реєстрації : 27.06.2020 Звідки : Kyiv
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] Мне тоже больше нравится когда нижняя гарда более обтекаемая и скругленная, не такая острая как у Р89! Иногда края реально шкрябают по коже, что не особо приятно. Об этом даже Стас когда-то говорил.) Поэтому я за скругленные края гарды, как в Тек, как у Фатип.)
Wolfskin, all75, CNPOMAHELL та Meo Поставили вподобайку
Wolfskin Постоялець
Повідомлень : 783 Репутація : 11 Дата реєстрації : 05.07.2018 Вік : 44 Звідки : Станіславщина
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] Мне тоже больше нравится когда нижняя гарда более обтекаемая и скругленная, не такая острая как у Р89! Иногда края реально шкрябают по коже, что не особо приятно. Об этом даже Стас когда-то говорил.) Поэтому я за скругленные края гарды, как в Тек, как у Фатип.)
WetShaver, 89-ую ещё и слишком часто копируют. Найти что-то новое с закрытой головой становится проблемой.
WetShaver, CNPOMAHELL та Meo Поставили вподобайку
ARTURIUS Admin
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 2934 Репутація : 165 Дата реєстрації : 21.04.2021 Вік : 48 Звідки : Ukraine, Dnipro
Вітаю! А Ви плануєте написати огляд на цей помазок???? Хоча б тут пару слів про нього напишіть якщо не складно, що воно таке. Дякую.
Вітаю. Дуже комфортний у використанні, в міру м'який, але не ганчірка, не колючий. Піну роблю виключно на обличчі, справляється з цим на 100%. В руці може здаватися заважким, але звикаєш. Комусь може бути завеликий вузол, я теж не фанат великих помазків, але для цього зробив виключення, комфортно. Якість виготовлення на високому рівні. Чи вартує він своїх грошей? Думаю більше так, чим ні. Чи радив би я його придбати «на останні гроші» — не думаю.
WetShaver, Wolfskin, Yura_, all75, CNPOMAHELL, ПВА, mad_fish і Поставили вподобайку
mad_fish Бувалий
Повідомлень : 206 Репутація : 10 Дата реєстрації : 24.11.2022 Звідки : Запоріжжя
Мені сподобалось ) Я зрозумів що леза Artist Club , це знахідка для мене . І шкодую що раніше ігнорував їх . Це на скільки я розумію звичайна Китайска шаветка … типу копія на Kai або Feather . Відчуваю що прикуплю собі оригінал , бо в цьому щось є. Також можу сказати , що шаветкою на цих лезах можна можно голитися щодня . Але сьогодні знову взяв vektor , і він все одно більш комфортніший і наче зовсім на трохи але гоління вдалось чистішим .
WetShaver та CNPOMAHELL Поставили вподобайку
Wolfskin Постоялець
Повідомлень : 783 Репутація : 11 Дата реєстрації : 05.07.2018 Вік : 44 Звідки : Станіславщина
Мені сподобалось ) Я зрозумів що леза Artist Club , це знахідка для мене . І шкодую що раніше ігнорував їх . Це на скільки я розумію звичайна Китайска шаветка … типу копія на Kai або Feather . Відчуваю що прикуплю собі оригінал , бо в цьому щось є. Також можу сказати , що шаветкою на цих лезах можна можно голитися щодня . Але сьогодні знову взяв vektor , і він все одно більш комфортніший і наче зовсім на трохи але гоління вдалось чистішим .
Так на фото шаветка не Feather Artist Club?
CNPOMAHELL Поставив вподобайку
ArtemSeaman Частий гість
Повідомлень : 51 Репутація : 2 Дата реєстрації : 03.01.2021 Вік : 31 Звідки : Украина , г.Винница ; Польша , Краков