Це добре, але на сайті на який Ви дали посилання є саме такий відгук коритувача, тому в мене склалось таке враження. [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]
_________________ Через терни до зірок!
fill Живе тут
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 1357 Репутація : 517 Дата реєстрації : 12.02.2018 Вік : 54 Звідки : Київ
Це добре, але на сайті на який Ви дали посилання є саме такий відгук коритувача, тому в мене склалось таке враження. [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]
Гадаю, тепер питання знято
egoist та ARTURIUS Поставили вподобайку
Изотовец Постоялець
Суть в том, что из этого контейнера потом все равно куда-то лезвия перекладывать нужно. Вот и получается что кроме эстетической стороны, польза от этих контейнеров сомнительна. А банку из-под пива\чая\и т.д. спрятал в шкаф и достаешь только когда лезвие выбросить нужно, а когда наполнилась, то выбросил ее и забыл.
Armadilla, egoist та Kitten911 Поставили вподобайку
fill Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 1357 Репутація : 517 Дата реєстрації : 12.02.2018 Вік : 54 Звідки : Київ
Суть в том, что из этого контейнера потом все равно куда-то лезвия перекладывать нужно. Вот и получается что кроме эстетической стороны, польза от этих контейнеров сомнительна. А банку из-под пива\чая\и т.д. спрятал в шкаф и достаешь только когда лезвие выбросить нужно, а когда наполнилась, то выбросил ее и забыл.
Абсолютно вірно! Суто естетична сторона. Мені якось не тойво тримати у ванній бляшанку з-під пива. А симпатичний банк для відпрацьованих лез сипатичненько стоїть на поличці поряд з іншим голільним реманентом.
Так, час від часу його треба спорожнювати. Але й час від часу я викидаю якісь баночки з закрутками. В певний момент ці два процеси просто треба звести в часі: леза перекинув у банку, закрутив і викинув.
Якщо в когось по-іншому організований простір у ванні, і він має можливість сховати бляшанку у закриту шафку - то може бути й бляшанка.
egoist та Kitten911 Поставили вподобайку
ARTURIUS Admin
1000 повідомлень
Повідомлень : 1630 Репутація : 121 Дата реєстрації : 21.04.2021 Вік : 46 Звідки : Ukraine, Dnipro
Гадаю, тепер питання знято
Так, звичайно.))
_________________ Через терни до зірок!
Ruslan Admin
1000 повідомлень
Повідомлень : 6058 Репутація : 2731 Дата реєстрації : 06.11.2017 Вік : 50 Звідки : Ukraine, Kryvyi Rih
Я даже не представляю, сколько лет пройдет пока пивная банка заполнится отработанными лезвиями. Поэтому лайфхак. Банку нужно выбирать красивую, т.к. стоять она будет долго .
fill, egoist та Kitten911 Поставили вподобайку
fill Живе тут
1000 повідомлень
Я даже не представляю, сколько лет пройдет пока пивная банка заполнится отработанными лезвиями. Поэтому лайфхак. Банку нужно выбирать красивую, т.к. стоять она будет долго .
... неодмінно з-під крафтового пива, по 50 євро за 0,33. Інакше незачот і анафема! :-)))
Ruslan, Armadilla, egoist та Kitten911 Поставили вподобайку
Изотовец Постоялець