Леза продаються у запаяному в целофан пластиковому футлярі по 5 шт. Конверти паперові, заклеєні краплею клею, лезо тримається на 3-х ледь помітних краплях клею, нанесених з однієї сторони. Із мінусів упаковки варто зауважити, що леза мають неприємний запах. Країна-виробник: Велика Британія (?)
Враження від гоління: Вже після першого гоління стало зрозуміло, що лезо мені не підходить. Для бритви Muhle R89 лезо має недостатню гостроту. Голитись не дуже приємно таким лезом, тому лезо пішло на утилізацію одразу після гоління. З іншими бритвами бажання тестувати немає. Виходячі із вартості за пачку (86 грн) та слабкого заточування - дані леза більше не куплятиму.
Ruslan, trimmer, Oleksii, WetShaver, m-2020, Александр 7676, ARTURIUS і Поставили вподобайку
ARTURIUS Admin
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 2914 Репутація : 165 Дата реєстрації : 21.04.2021 Вік : 48 Звідки : Ukraine, Dnipro
Тема: Re: Леза Men Rock Сб 20 Квіт 2024 - 22:44
По ціні в 86 грн за пачку лез на одне гоління, це справді дорого! Дякую за тему і власні враження.
Ruslan Поставив вподобайку
WetShaver Бувалий
Повідомлень : 332 Репутація : 5 Дата реєстрації : 10.12.2017 Звідки : Чернигов
Тема: Re: Леза Men Rock Нд 21 Квіт 2024 - 21:37
Судячи з якості нанесення принта, формування леза та самого виду металу, можу припустити, що англійці замовляють леза у того ж китаю або Індії. На вигляд вони мені нагадали одноразові леза Супермакс Платинум. Але вони й коштують 13-15 грн. за 5 шт. А за цю суму майже 90 грн. можна не те, що Вілкінсон, а навіть Персону купити. Якість буде незрівнянно вищою. Дякую за огляд я мабуть теж утримаюся.
Yura_, Vlad_S та Meo Поставили вподобайку
No name Бувалий
Повідомлень : 149 Репутація : 1 Дата реєстрації : 14.08.2023 Вік : 42
Тема: Re: Леза Men Rock Нд 21 Квіт 2024 - 23:20
Принт схожий на те, що на шкільному ластіку вирізали літери і вручну хтось наносив. Ну або ж репліка китайська, за таку ціну.