Повідомлень : 338 Репутація : 3 Дата реєстрації : 25.12.2023 Звідки : Винница
Тема: Re: Только Yaqi Ср 10 Квіт 2024 - 20:55
Добавил Yaqi Tile 316 Stainless Steel(SRH043)
fill та Stormfild Поставили вподобайку
mad_fish Бувалий
Повідомлень : 205 Репутація : 10 Дата реєстрації : 24.11.2022 Звідки : Запоріжжя
Тема: Re: Только Yaqi Ср 10 Квіт 2024 - 21:08
Polosatiy пише:
Yaqi Tile 316 Stainless Steel(SRH043) Минусов я в ней не нашел для себя,лезвие прячется полностью,подгонка без вопросов,есть следы от ЧПУ на внутренних поверхностях,но в собранном виде все отлично.
На фото весьма острые углы, точно не мешает в бритье?
Polosatiy Бувалий
Тема: Re: Только Yaqi Ср 10 Квіт 2024 - 21:15
mad_fish пише:
На фото весьма острые углы, точно не мешает в бритье?
Совсем нет,скользит отлично.В комбо с ручкой из нержавейки получился довольно весомый станок,который надо только направлять.
WetShaver Поставив вподобайку
mad_fish Бувалий
Повідомлень : 205 Репутація : 10 Дата реєстрації : 24.11.2022 Звідки : Запоріжжя
Тема: Re: Только Yaqi Ср 10 Квіт 2024 - 21:17
Форма головы похожа на хэнсон, эффекта залипания нет? Теоретически должен присасываться к коже из-за большой плоскости контакта.
Polosatiy Бувалий
Тема: Re: Только Yaqi Ср 10 Квіт 2024 - 21:23
mad_fish пише:
Форма головы похожа на хэнсон, эффекта залипания нет? Теоретически должен присасываться к коже из-за большой плоскости контакта.
Я не заметил,конечно это первое бритье,рано категорически что то заявлять,но это мое самое комфортное бритье,одно из них.Мне нужно еще 2-3 раза побриться с разной щетиной и попробовать более острые лезвия,тогда я вынесу окончательный вердикт.Но она точно не присасывается.
WetShaver, mad_fish та blind_d Поставили вподобайку
Polosatiy Бувалий
Тема: Re: Только Yaqi Чт 11 Квіт 2024 - 23:05
Добавил чашу YAQI High Quality Dark Blue Color Ceramic Shaving Bowl(CB010):
fill, Yura_ та Stormfild Поставили вподобайку
blind_d Бувалий
Тема: Re: Только Yaqi Сб 13 Квіт 2024 - 23:01
Сьогодні забрав на Укрпошті голову Yaqi Mercury. Рівно 14 днів пройшло з моменту покупки (що досить швидко я вважаю). В понеділок вранці буду її тестити з Астрою зеленою.
ARTURIUS Admin
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 2927 Репутація : 165 Дата реєстрації : 21.04.2021 Вік : 48 Звідки : Ukraine, Dnipro
Тема: Re: Только Yaqi Нд 14 Квіт 2024 - 11:04
Polosatiy пише:
Добавил чашу YAQI High Quality Dark Blue Color Ceramic Shaving Bowl(CB010):
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] у вас чудові описи! Сформуйте, будь ласка, окрему тему в відповідному розділі для її тематичного обговорення. Дякую за розуміння!
_________________ Через терни до зірок!
WetShaver, Yura_ та Polosatiy Поставили вподобайку
Polosatiy Бувалий
Тема: Re: Только Yaqi Нд 14 Квіт 2024 - 14:14
Добавил YAQI Zephyr(SRH048)
Yura_ та blind_d Поставили вподобайку
blind_d Бувалий
Тема: Re: Только Yaqi Нд 14 Квіт 2024 - 17:29
Тільки що поголився Yaqi Mercuri з ручкою від King C+нове лезо Astra green+мило Табак. Ось ця голова дійско круто збриває. Тут навіть після першого проходу за ростом майже ББС. Дійсно ефективнішою буде за Кінга, але маневреність у неї гірша. Сама голова тяжча + ручка також важка = танк) Але якщо звикнути до такого, то можна буде махати як і Кінгом! Із мінусів лише те, шо лезо поганг діставати за рахунок тих поямокутних фіксаторів кришки. Я реально трохи помучився поки дістав те лезо (воно ще плюс на клею приклеїлось). А так за 7,5$ дійсно крута голова. P.S. В деяких місцях є недобриви, але то вже скоріше до моєї техніки питання)
WetShaver, Stormfild та Polosatiy Поставили вподобайку
Polosatiy Бувалий
Тема: Re: Только Yaqi Пн 15 Квіт 2024 - 0:29
blind_d пише:
Тільки що поголився Yaqi Mercuri з ручкою від King C+нове лезо Astra green+мило Табак. Ось ця голова дійско круто збриває. Тут навіть після першого проходу за ростом майже ББС. Дійсно ефективнішою буде за Кінга, але маневреність у неї гірша. Сама голова тяжча + ручка також важка = танк) Але якщо звикнути до такого, то можна буде махати як і Кінгом! Із мінусів лише те, шо лезо поганг діставати за рахунок тих поямокутних фіксаторів кришки. Я реально трохи помучився поки дістав те лезо (воно ще плюс на клею приклеїлось). А так за 7,5$ дійсно крута голова. P.S. В деяких місцях є недобриви, але то вже скоріше до моєї техніки питання)
Я бы попробовал другое лезвие,зеленая астра явно не лучший выбор для этой головы.Ей нужно что то острое или выше средне-острого.Персона,Физер,а в моем случае Дерби премиум,но Дерби заходят не всем.
WetShaver та blind_d Поставили вподобайку
blind_d Бувалий
Тема: Re: Только Yaqi Пн 15 Квіт 2024 - 1:57
Polosatiy пише:
Я бы попробовал другое лезвие,зеленая астра явно не лучший выбор для этой головы.Ей нужно что то острое или выше средне-острого.Персона,Физер,а в моем случае Дерби премиум,но Дерби заходят не всем.
Можливо. Але новим лезом Астра вибриває гарно. В любому випадку, різницю між Кінгом я відчув. Леза Bic помаранчеві відносяться до категорії "гострих лез"? Просто воно в мене є в наявності і з ним можу потестити цю голову. В моєму місті ніде не можу знайти Дербі Преміум (у нас на базарі бачив лише GSB, Bic і якісь Lion). Усі магазини обходив і шось взагалі ніяких лез там не знайшов, а замовляти в інтернеті одну пачку 5шт і платити за доставку в 3 раза дорожче самих лез - якось не дуже хочеться)) це хіба що набрати усі види, які є на сайті, і потім тестити вже кожне лезо...
Polosatiy Бувалий
Тема: Re: Только Yaqi Ср 17 Квіт 2024 - 18:04
Добавил YAQI Top Aggressive Slant(CPX030)
fill, Yura_ та blind_d Поставили вподобайку
vicbro Живе тут
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 1206 Репутація : 140 Дата реєстрації : 17.07.2019 Вік : 62 Звідки : Одеса
Тема: Re: Только Yaqi Чт 18 Квіт 2024 - 11:40
blind_d пише:
Можливо. Але новим лезом Астра вибриває гарно. В любому випадку, різницю між Кінгом я відчув. Леза Bic помаранчеві відносяться до категорії "гострих лез"? Просто воно в мене є в наявності і з ним можу потестити цю голову. В моєму місті ніде не можу знайти Дербі Преміум (у нас на базарі бачив лише GSB, Bic і якісь Lion). Усі магазини обходив і шось взагалі ніяких лез там не знайшов, а замовляти в інтернеті одну пачку 5шт і платити за доставку в 3 раза дорожче самих лез - якось не дуже хочеться)) це хіба що набрати усі види, які є на сайті, і потім тестити вже кожне лезо...
Если Астрой по росту почти в ББС выбривает, то я бы не советовал что-то острее... BIC очень острые лезвия, они с Feather занимают первые места по остроте и агрессивности.
blind_d Бувалий
Тема: Re: Только Yaqi Чт 18 Квіт 2024 - 12:06
Голився вранці Які Меркурі + ручка від Baili 176+ лезо Astra (2). З цією ручкою маневреність покращилась, ніж з ручеой від Кінга - це однозначно! Я там почав махати тим станком як шашкою (швидкість рухів прискорив - відчув себе суперменом) і тим самим поставив собі пару коцок на підборідді)) Але то все фігня, головне що я зрозумів причину тієї коцки - коли вже мила не було в тому місці (а я ж знаю що у Табака постковзання круте) і як зарядив тим станком якраз у тому місці, де щелепа))) наступного разу більшеттак робити не буду))
WetShaver Бувалий
Повідомлень : 438 Репутація : 5 Дата реєстрації : 10.12.2017 Звідки : Чернигов
Тема: Re: Только Yaqi Чт 18 Квіт 2024 - 12:56
blind_d пише:
Голився вранці Які Меркурі + ручка від Baili 176+ лезо Astra (2). З цією ручкою маневреність покращилась, ніж з ручеой від Кінга - це однозначно! Я там почав махати тим станком як шашкою (швидкість рухів прискорив - відчув себе суперменом) і тим самим поставив собі пару коцок на підборідді)) Але то все фігня, головне що я зрозумів причину тієї коцки - коли вже мила не було в тому місці (а я ж знаю що у Табака постковзання круте) і як зарядив тим станком якраз у тому місці, де щелепа))) наступного разу більшеттак робити не буду))
Вітаю! А у вас Табак ще жировий чи вже веганська версія?) Леза Lion я так розумію такі: Леза Lion китайский китай!)
blind_d Бувалий
Тема: Re: Только Yaqi Чт 18 Квіт 2024 - 13:16
WetShaver пише:
Вітаю! А у вас Табак ще жировий чи вже веганська версія?) Леза Lion я так розумію такі Леза Lion китайский китай!
Навіть не знаю жирове воно чи ні. Брав недавно на Нотіно по знижці. А леза Lion такі)
WetShaver Бувалий
Тема: Re: Только Yaqi Чт 18 Квіт 2024 - 13:21
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]Думаю на Нотіно вже веганська версія, я так розумію, що ви окремо запаску брали? Якщо залишилася упаковка, можете для інтересу подивитися.) Якщо немає слова, TALLOW_ed то значить рослинна формула. Цікаво було б дізнатися, що за леза, вони взагалі голять? Але ціна вражає!
blind_d Поставив вподобайку
blind_d Бувалий
Тема: Re: Только Yaqi Чт 18 Квіт 2024 - 13:39
WetShaver пише:
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]Думаю на Нотіно вже веганська версія, я так розумію, що ви окремо запаску брали? Якщо залишилася упаковка, можете для інтересу подивитися.) Якщо немає слова, TALLOW_ed то значить рослинна формула. Цікаво було б дізнатися, що за леза, вони взагалі голять? Але ціна вражає!
Ні, брав разом із чашою. Там ціна була щось 400 чи 485грн + доставка 65грн. Короче, за таку ціну гріх було не взяти))) А ці леза Lion я навіть і не купляв. Треба буде якось взяти спробувати.
WetShaver Бувалий
Тема: Re: Только Yaqi Чт 18 Квіт 2024 - 13:47
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]У чаші може ще й старі запаси жирового. Леза пробуйте обов'язково, адже на ринку повно китайських лез МенКей, Лезо та ін. які на порядок дорожчі. Якщо голять, можна буде взяти трохи в запас. Хоч і не дуже хочеться підтримувати китайських виробників, але у нас стільки китайських товарів, що леза – крапля у морі.)
Polosatiy Бувалий
Тема: Re: Только Yaqi Чт 18 Квіт 2024 - 14:15
Якщо з нотино, то вже веганське... Я теж там брав у чаші місяці 3 назад.
blind_d Бувалий
Тема: Re: Только Yaqi Чт 18 Квіт 2024 - 14:51
Є і коробка і чаша і там такого слова ніде не знайшов. До речі, ось зважив мило і від попереднього гоління сьогодні я змилив цього мила аж цілих 0,1г)))) А піна вийшла крута і вистачило на три проходи + в кінці видавив пальцами з помазкк і в якості АШ наніс)) Ось це я розумію економія))) Все, тепер тільки цим милом буду користуватись. Мені запах навпаки зайшов - я навіть буваю просто так виймаю його, щоб нюхнути, як той наркоман))) Воно мені якимось апельсином віддає, коли відразу відкриваю його (запах дуже насищенний в цей момент) і я кайфую...
WetShaver та Polosatiy Поставили вподобайку
Polosatiy Бувалий
Тема: Re: Только Yaqi Чт 18 Квіт 2024 - 15:10
Я завжди роблю трохи більше мила, після гоління їм мию бритву, а потім вмиваю лице.А на рахунок мила я би не зарікався, є набагато дешевші і не гірші варіанти.
WetShaver та blind_d Поставили вподобайку
blind_d Бувалий
Тема: Re: Только Yaqi Чт 18 Квіт 2024 - 15:22
Я десь разів 5-7 голився цим милом і в мене лише зараз почав стиратись той напис на милі, але ще видно його) зараз видно всією площиною шайба торкається шкіри + я його два раза вмокаю у воду. Зрозумів також що суть мила не в самій піні (бо дехто думає що чим крутіша на вигляд піна, тим кращим буде ефект). Насправді воно не так. Важливо до якої консистенції ти доведеш це мило з його твердого стану! Плотність тут усе вирішує! Який сенс робити шапку діда мороза товщиною в сантиметр, наприклад?) головне, щоб шкіру покрило невеликим шаром да і все) Та і взагалі збивати піну в чаші, потім мити ще її))) на лиці все добре взбивається + масаж шкіри...два зайця прибиваєш))))
Polosatiy Бувалий
Тема: Re: Только Yaqi Чт 18 Квіт 2024 - 15:41
Я не сперечатимусь, мило табак класне, я сам ним користуюсь, але є другі мила, не гірші за табак, а наприклад арко нокаутує табак своєю ціною 80-100гр і особисто мені аромат арко більше подобаеться. Я іх постійно чередую, щоб кожне гоління було унікальне, а завдяки великій кількості голів от які в мене не буває ніколи однакових голінь.