Повідомлень : 205 Репутація : 10 Дата реєстрації : 24.11.2022 Звідки : Запоріжжя
Тема: Dscosmetic Legend SE Пн 11 Бер 2024 - 14:54
Name: DS-Legend SE safety razor head Cap:Smooth Surface: polished Blade Gap: 0.68mm Weight : 31g Blade Exposure: About 0~0.2 mm Material: 316L Stainless Steel Processing technology: CNC
Вітаю, шановні! Зустрічайте "Легенду" Бритва розрахована на використання лез формату Artist Club, таких як: Feather Professional, Schick P-30 Proline, Kai Captain Titan і т.д. Що стосується якості виконання, то на мій погляд воно дуже непогане зовні, якість поліровки взагалі чудова. З середини вже не так :) Китайці не стали заморочуватись з поліровкою внутрішньої сторони кришки, на фото видно сліди від фрези. Що стосується копіювання, то на мій погляд, китайці надихались Alpha Shaving Works Claymore Evolution. Що до гоління, з переважною більшістю, лез виліт леза нульовий, та лезо майже не відчувається на шкірі. Зворотній зв'язок є у вигляді звуку, бритва виявилась доволі співучою. Кут нахилу ловиться інтуітивно, в першу чергу завдяки звуковому супроводженню. Підвищити ефективність та агресивність можна завдяки використанню більш ширших лез, таких як Feather Professional Super. Тоді вже виліт буде 0.2 мм, що досить не мало. В цілому мені бритва дуже сподобалась з першого разу, баланс м'якості та ефективності чудовий, на мій погляд. [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]
Ruslan, trimmer, Wolfskin, Sauvage, 2046, stanislav-q, Александр 7676 і Поставили вподобайку
Ruslan Admin
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 7079 Репутація : 2761 Дата реєстрації : 06.11.2017 Вік : 52 Звідки : Ukraine, Kyiv
Маю в користуванні від DS COSMETIC голову MARS, під половинки звичайного леза. Також чудова голова з мінімальним вильотом леза, але китайці вже довгенько не виставляють її у продаж. З'явилося відчуття, що вони хочуть перевести поціновувачів MARS на Legend.
mad_fish Бувалий
Повідомлень : 205 Репутація : 10 Дата реєстрації : 24.11.2022 Звідки : Запоріжжя
Трішки доповню, бо я не дуже вмію писати огляди ) Стосовно ручки, вона купувалась окремо, на мій погляд досить гармонійно виглядає в поєднанні з головою. Ручка титанова теж Dscosmetic, вагою 38 гр, була вибрана свідомо, щоб змістити баланс в сторону голови. Загальна вага з лезом виходить приблизно 70 гр, що на мій погляд достатньо для того щоб бритва голила сама без зайвого тиску. А ще забув додати, невеличкий відео огляд від Артура. Дякую Артуре за огляд та власну думку
ARTURIUS, Yura_, serg та citrus48 Поставили вподобайку
mad_fish Бувалий