Ці леза мені на тестування дісталися у якості подарунка від добродія fill. Щиро дякую. Шукав інформацію у мережі про ці леза, але ніде у продажу немає, навіть на сайті виробника жодного згадування. Тож буду першим, хто про них напише на форумі.
Леза випускаються у картонній коробочці у кількості 10 штук. Кожне запаковане у два індивідуальних конвертика, внутрішній не вощений, простий папір. Типографія - так собі. На лезі можна побачити плямки клею, але коли розпаковував, не звернув увагу, чи воно було приклеєне до конвертика. Наче ні, конвертик був порізаний. Лезо мені у цілому сподобалось, але є не зовсім зрозуміле "але". При голінні за ростом волосся, та і проти росту також, Trig зрізає волос без перепон, тобто воно гостре. Але у ділянці під носом, де щетина жорсткіша, воно забуксувало при першому ж проході. Другий та третій прохід пройшли без зауважень. Впевнено й без подразнень. Коли голився другий раз ситуація повторилась. Тож і висновок такий собі, дещо неоднозначний. На моєму обличчі чудово працює, окрім ділянки під носом. Не розумію, що воно таке. Тестував у [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання].
Oleksii, razorblade1989, fill, Акулов, vicbro, wakidzasi, _yk_ і Поставили вподобайку
andreyv1979 Бувалий
Повідомлень : 476 Репутація : 14 Дата реєстрації : 18.05.2021 Вік : 45 Звідки : Полтава
Тема: Re: Trig Silver Edge Пн 20 Лист 2023 - 9:56
Було нещодавно це лезо, отримав також від Сергія, станок Дрізд, на першому проході трохи тягнуло щетину, далі більш менш краще, але в цілому гостроти не вистачило, для мене на один раз.
Ruslan та razorblade1989 Поставили вподобайку
Ruslan Admin
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 7046 Репутація : 2761 Дата реєстрації : 06.11.2017 Вік : 52 Звідки : Ukraine, Kyiv
Treet Classic, за свою ціну цілком нормальне, бюджетне лезо. Головне не залишати його вологим. Наскільки я зрозумів Treet Classic та Trig, обидва зроблені з вуглецевої сталі. Так само як і Treet Falcon, але, наскільки я знаю, Falcon їх краще. При цьому Classic і Falcon йдуть з простої вуглецевої сталі, а Trig та Dura Sharp, покриті тефлоном для покращення гладкості. Але мабуть перші, не такі гострі.) Інформацію взяв із цього джерела. razorbladesclub.com
Ruslan, andreyv1979 та hlopets Поставили вподобайку
fill Живе тут
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 2628 Репутація : 531 Дата реєстрації : 12.02.2018 Вік : 55 Звідки : Київ
Treet Classic, за свою ціну цілком нормальне, бюджетне лезо. Головне не залишати його вологим. Наскільки я зрозумів Treet Classic та Trig, обидва зроблені з вуглецевої сталі. Так само як і Treet Falcon, але, наскільки я знаю, Falcon їх краще. При цьому Classic і Falcon йдуть з простої вуглецевої сталі, а Trig та Dura Sharp, покриті тефлоном для покращення гладкості. Але мабуть перші, не такі гострі.) Інформацію взяв із цього джерела. razorbladesclub.com
Не схоже, щоб Trig були з вуглецевої сталі. Вони і на дотик інші, і поводять себе, як нержавійка.
Про Класік не згадаю точно, але теж не пригадую, щоб вони були схожі на вуглецеві.
Фалкон і Карбон - тут без питань.
razorblade1989 та hlopets Поставили вподобайку
razorblade1989 Бувалий
Повідомлень : 157 Репутація : 1 Дата реєстрації : 11.12.2017 Вік : 35 Звідки : Chernihiv
Trig на жаль, у мене не було. За що купив, за те й продаю.) А от Класик у мене добряче так іржавіли.) Хоча у Трита така нержавіюча сталь китайська, що запросто може іржавіти.) Але голять вони до речі непогано, мене Тріти в основному краще ніж ті ж Лорди голять. Чистіше і не так грубо. Ну крім хіба що Лорд Кул!)