Повідомлень : 801 Репутація : 22 Дата реєстрації : 10.11.2022 Звідки : Кривий Ріг
Тема: Удивительные картины художников. Пт 10 Лист 2023 - 17:08
Все в название темы. Начну с милой картины.
"Кошки и цветы"
Художник / Карл Райхерт (1836-1918)
Событие, актуальное и 100 лет назад и сегодня.. и эмоции, я уверен, это произведение оказывает одинаковые, вне зависимости от времени... просто умиление.
Ruslan, Koi, Андроний, Акулов, ARTURIUS, Kitten911 та Yura_ Поставили вподобайку
Caonima Постоялець
Повідомлень : 572 Репутація : 15 Дата реєстрації : 31.07.2022 Вік : 44 Звідки : Київ
«Запорожці пишуть листа турецькому султанові» — Відома картина українського художника Іллі Рєпіна, Яку він створив у чотирьох екземплярах. Роботу над величезним панно (2,03×3,58 м) він почав 1880 року і закінчив лише 1891-го.
trimmer, q7819, ARTURIUS, Yura_, Windigo, mad_fish та lightheadedness Поставили вподобайку
Windigo Постоялець
Повідомлень : 801 Репутація : 22 Дата реєстрації : 10.11.2022 Звідки : Кривий Ріг
Мені чомусь Ієронім Босх більше з своєю творчістю імпонує. 507 років пройшло з того дня як він перестав брати фарби і пензлики до рук. Проте зміст його сюжетів нікуди не зник і не зникне доки живе людство.
Windigo Постоялець
«Анатолій Криволап вважається найуспішнішим сучасним художником України. Про нього сьогодні говорять чи не найбільше. Він — найдорожчий серед представників сучасного українського мистецтва на міжнародному арт-ринку. У жовтні 2013 року на торгах аукціону “Phillips de Pury & Со” в Лондоні роботу “Кінь. Вечір” було продано за $186 тис. Рекордну суму ще ніхто з інших митців не зміг перевершити. Вартість його картин б’є національні рекорди: у середньому полотна продаються по $70 тис. В основному художник малює пейзажі та експериментує з кольором. Статус “найдорожчого” перетворив роботи Криволапа на обов’язковий предмет декору приймалень, кабінетів і віталень багатьох успішних співвітчизників, а його ім’я — бренд.»
Я розумію, що гра чорного та червоного кольорів це завжди цікаво, але ж не так дорого!)))
«Анатолій Криволап вважається найуспішнішим сучасним художником України. Про нього сьогодні говорять чи не найбільше. Він — найдорожчий серед представників сучасного українського мистецтва на міжнародному арт-ринку. У жовтні 2013 року на торгах аукціону “Phillips de Pury & Со” в Лондоні роботу “Кінь. Вечір” було продано за $186 тис. Рекордну суму ще ніхто з інших митців не зміг перевершити. Вартість його картин б’є національні рекорди: у середньому полотна продаються по $70 тис. В основному художник малює пейзажі та експериментує з кольором. Статус “найдорожчого” перетворив роботи Криволапа на обов’язковий предмет декору приймалень, кабінетів і віталень багатьох успішних співвітчизників, а його ім’я — бренд.»
Я розумію, що гра чорного та червоного кольорів це завжди цікаво, але ж не так дорого!)))
Криволапа нужно вживую смотреть. он очень хороший колорист. По поводу стоимости - это он ещё живой) Долгих лет здравия, конечно. На Киев арт фэир его "пейзажем с месяцем" проникся.
2hcom Частий гість