Повідомлень : 2 Репутація : 0 Дата реєстрації : 13.05.2023 Звідки : Київ
Тема: Продам або поміняюсь Pearl SHD-27 Пн 30 Жовт 2023 - 11:03
Станок для гоління Т-подібний Pearl SHD-27 Antique Brass Closed Comb
У використанні був рази три. Стан - як новий. Коробка, станок - все є. Немає тільки лез, що були в комплекті, але пачку хороших лез покладу у коробку. Можна сміливо брати на подарунок. Класний станок, комфортне і безпечне гоління, ручка просто максимально крута! Але для мене зам'який + у мене вже є в колекції три м'яких станка )) Вигляд станок має дуже автентичний і незвичайний. Вартість - 450 грн
Деталі: Загальна довжина бритви: 105 мм. Довжина ручки: 95 мм. Тип бритви: Т-подібний станок із трьох частин. Тип голівки для гоління: Closed Comb. Матеріал: латунь і цинковий сплав. Колір: Antique Brass. Вага бритви: 95 гр.
razorblade1989, kardan50, Wolfskin, krikka та Владислав Саклаков Поставили вподобайку
krikka Бувалий
Повідомлень : 123 Репутація : 29 Дата реєстрації : 22.03.2020 Вік : 41 Звідки : Киев
Тема: Re: Продам або поміняюсь Pearl SHD-27 Вт 31 Жовт 2023 - 4:44
Круто выглядит. А по каким критериям оцениваете мягкость, с чем можно сравнить? Например, я бреюсь Muhle Rocca на постоянной основе. Для меня он среднеагрессивный. Благодарю!
KirasauSan Новачок
Повідомлень : 2 Репутація : 0 Дата реєстрації : 13.05.2023 Звідки : Київ
Тема: Re: Продам або поміняюсь Pearl SHD-27 Вт 31 Жовт 2023 - 11:26
Круто выглядит. А по каким критериям оцениваете мягкость, с чем можно сравнить? Например, я бреюсь Muhle Rocca на постоянной основе. Для меня он среднеагрессивный. Благодарю!
Через те, як він виглядає я його і купив ))) Реально дуже круто! У відгуках писали, що від дещо агресивніший за Muehle R89, але я різниці у агресії взагалі не помітив. Тож для мене він голить так само як і 89-та голова. Залишив би його для колекції, тим паче, що вартість дуже невелика, але вже нема куди складати станки )) Вирішив звільнити місце для чогось нового, що буде відрізнятись у голінні від того, що в мене вже є. Дуже хочеться розширити наявний асортимент станками від RazoRock ))
Wolfskin, stanislav-q та ditrih_ Поставили вподобайку
Ruslan Admin
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 6620 Репутація : 2752 Дата реєстрації : 06.11.2017 Вік : 51 Звідки : Ukraine, Kryvyi Rih
Тема: Re: Продам або поміняюсь Pearl SHD-27 Вт 31 Жовт 2023 - 18:45