Повідомлень : 465 Репутація : 1 Дата реєстрації : 18.06.2023 Звідки : Харків
Тема: Re: Semogue чи Zenith, який кабанчик краще? Нд 5 Лист 2023 - 23:03
Caonima пише:
Всі що були роздав. Банально займали місце. І барсук від Які, і кабан Омега (самий недорогий), синтетика Фендріхан. Користуюсь виключно Зенітом. Сімсон для поїздок і коли мило в банці закінчується. Тоді кабаном вже нормально не набереш. І як написали вище - у Зеніта найбільш приваблива ціна за його якість.
А на обличчі Сімпсон добре збиває? Не експериментували?
Caonima Постоялець
Повідомлень : 575 Репутація : 15 Дата реєстрації : 31.07.2022 Вік : 45 Звідки : Київ
Тема: Re: Semogue чи Zenith, який кабанчик краще? Нд 5 Лист 2023 - 23:09
Arty пише:
А на обличчі Сімпсон добре збиває? Не експериментували?
Він колеться. Тому тільки в чаші. На лиці кабаном.
Arty Поставив вподобайку
Kitten911 Живе тут
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 3736 Репутація : 112 Дата реєстрації : 08.06.2021 Вік : 94 Звідки : Одесса
Тема: Re: Semogue чи Zenith, який кабанчик краще? Нд 5 Лист 2023 - 23:10
Как по мне в соотношении цена /качество лучше чем зенит пока ничего не придумали!
Nils, Caonima та Arty Поставили вподобайку
Arty Бувалий
Тема: Re: Semogue чи Zenith, який кабанчик краще? Нд 5 Лист 2023 - 23:12
Может немного не в тему поста, но вообще кто-то сталкивался с помазками от Muhle, в частности с синтетикой? Что скажете если были такие?
Kitten911 Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 3736 Репутація : 112 Дата реєстрації : 08.06.2021 Вік : 94 Звідки : Одесса
Тема: Re: Semogue чи Zenith, який кабанчик краще? Нд 5 Лист 2023 - 23:17
Arty пише:
Может немного не в тему поста, но вообще кто-то сталкивался с помазками от Muhle, в частности с синтетикой? Что скажете если были такие?
Пробовал барсука Мюле - хуже барсука не пробовал!
Caonima та Arty Поставили вподобайку
Arty Бувалий
Тема: Re: Semogue чи Zenith, який кабанчик краще? Нд 5 Лист 2023 - 23:27
Kitten911 пише:
Пробовал барсука Мюле - хуже барсука не пробовал!
Не знаю как в работе, но на вид он был, мягко говоря, не очень
Kitten911 Живе тут
1000 повідомлень
Тема: Re: Semogue чи Zenith, який кабанчик краще? Нд 5 Лист 2023 - 23:29
Arty пише:
Не знаю как в работе, но на вид он был, мягко говоря, не очень
Зенит если что могу отправить на пробу!
Arty Поставив вподобайку
Arty Бувалий
Тема: Re: Semogue чи Zenith, який кабанчик краще? Нд 5 Лист 2023 - 23:50
Kitten911 пише:
Зенит если что могу отправить на пробу!
Спасибо! Буду иметь ввиду!
ARTURIUS Admin
1000 повідомлень
Повідомлень : 2934 Репутація : 165 Дата реєстрації : 21.04.2021 Вік : 48 Звідки : Ukraine, Dnipro
Тема: Re: Semogue чи Zenith, який кабанчик краще? Пн 6 Лист 2023 - 0:17
Arty пише:
Відмінні помазки для справжніх гуру з чутливою шкірою.) Тобі з борсуків дуже підійшов би Зеніт манжурець. Реально класна річь.
Arty Поставив вподобайку
Arty Бувалий
Тема: Re: Semogue чи Zenith, який кабанчик краще? Пн 6 Лист 2023 - 0:24
ARTURIUS пише:
Відмінні помазки для справжніх гуру з чутливою шкірою.) Тобі з борсуків дуже підійшов би Зеніт манжурець. Реально класна річь.
Та поки в найближчих планах спробувати Сімогу С5 про який ти казав. Зацікавило те, що він універсальний для чаші і для обличчя. Також в іншій темі хлопці його часто згадували. Не знаю наскільки це буде правильне рішення, але треба спробувати
Caonima Постоялець
Повідомлень : 575 Репутація : 15 Дата реєстрації : 31.07.2022 Вік : 45 Звідки : Київ
Тема: Re: Semogue чи Zenith, який кабанчик краще? Пн 6 Лист 2023 - 0:32
Arty пише:
Я б застеріг від таких покупок. Щоб не було розчарування від потрачених грошей. Моя думка - пластмаса, вона і в Африці пластамаса. Ні душі, ні характеру. Хоча мені тут і розказували, що я нічого не розумію в "колбасных отрезках"))) Якщо хочеться синтетики - yaqi на алі. Ось така ручка у них дуже зручна. [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]
Kitten911 Поставив вподобайку
Arty Бувалий
Тема: Re: Semogue чи Zenith, який кабанчик краще? Пн 6 Лист 2023 - 0:35
Caonima пише:
Я б застеріг від таких покупок. Щоб не було розчарування від потрачених грошей. Моя думка - пластмаса, вона і в Африці пластамаса. Ні душі, ні характеру. Хоча мені тут і розказували, що я нічого не розумію в "колбасных отрезках"))) Якщо хочеться синтетики - yaqi на алі. Ось з така ручка у них дуже зручна.
Дякую за пораду, але в мене ось вже є подібний синтетичний Як. Роботу робить, але щось не те. Нема емоцій і Вау ефекту як то кажуть. А на рахунок Мюле, просто так запитав. Бо скільки вже бачив обговорень, а за ці помазки щось мало де говорилось
Гость Гість
Тема: Re: Semogue чи Zenith, який кабанчик краще? Пн 6 Лист 2023 - 2:14
Arty пише:
Дякую за пораду, але в мене ось вже є подібний синтетичний Як. Роботу робить, але щось не те. Нема емоцій і Вау ефекту як то кажуть. А на рахунок Мюле, просто так запитав. Бо скільки вже бачив обговорень, а за ці помазки щось мало де говорилось
Достаточно часто упоминался STF v2 (синтетика Muhle) даже на этом форуме, есть люди которые не любят пластик также как и те кто против натурального ворса по каким либо убеждениям, если говорить конкретно про STF v2 на сегодняшний день прямых конкурентов у него нет, максимально близким будет синтетика Evo v2 но учитывая что они плюс минус в одной ценовой категории покупать Evo только ради более интересных дизайнов ручки стоит, будет ли он работать лучше чем любая синтетика G4 или G5, нет но "Вау еффект" даст, так как максимально похож(мне по ощущениям нравиться больше) на барсуков от среднего уровня типа SV, Simpsons (manchurian), лучшие натуралы мне нравятся совсем немного больше но достаточно чтобы последних года пол может чуть больше выкинуть STF v2 из ротации, за кабанов ничего не скажу они попросту не мои
Windigo Постоялець
Повідомлень : 817 Репутація : 22 Дата реєстрації : 10.11.2022 Звідки : Кривий Ріг
Тема: Re: Semogue чи Zenith, який кабанчик краще? Вт 28 Лист 2023 - 17:42
Андроний пише:
А какими станками ты пользуешься, мягкими или агрессивными? Если Семоги мягче зенита, может они для тех хороши, кто мягкими станками пользуется, кожа лица более нежная? И наоборот с Зенитом - тем у кого кожа выдерживает агрессивные станки? Или эта не та теория? Завис на выборе или Зенит 506 или Семог
Могу лишь своем частое мнение высказать. Пробовал разные помазки. И с временем понял что самые смазливые которые многие посчитали бы просто сопливыми мое. А вот станки люблю агрессивные и жёсткие. Чтоб отлично лезвия чувствовала кожа. Упругие помазки и массаж ими лица не мое. Мне именно кисть надо. Пользовался лишь Зенитом. За Семог ничего сказать не могу, но читая тему так и не понял какой мне будет лучше если опять надумаю взять кабанчика... Понял что цена Зенита лишь ниже и всё. Но мы на этом форуме вряд-ли в большинстве на это будем внимание обращать ища свой дзен.