День добрий панове. Куплю ручку джилет сенсор ексель залізну у доброму стані, по адеквптній ціні. . Батько попросив знайти таку, пластмасова йому не подобається, бо багато років голився залізною оригінальною. Фото як виглядає скину для приклада. Номер для звязку 0660963192 Евгений. Або напишіть в Л.С [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]
Wolfskin Поставив вподобайку
Денис К. Бувалий
Такой не Ибее нынче страшных денег стоит...от 200у.е...
Серьёзно? ( А в чем их ценность? Лет 8 назад помню у тестя где-то валялся. Только все же с пластиковой ручкой. Я ещё и думал про себя - бритва какая-то несолидная.
stanislav-q Бувалий
Повідомлень : 278 Репутація : 9 Дата реєстрації : 29.06.2020 Звідки : Украина, Днепр
Ценности их я и сам не понимаю, друг также просил найти, нашел в Киеве на Дарницком базаре за 110грн., но цены на них повергают в шок на Ибее видел максимальную цену 989у.е.
Wolfskin Поставив вподобайку
Денис К. Бувалий
Ценности их я и сам не понимаю, друг также просил найти, нашел в Киеве на Дарницком базаре за 110грн., но цены на них повергают в шок на Ибее видел максимальную цену 989у.е.
Та ссылка что я скидывал $47
Evgeny Частий гість
Повідомлень : 89 Репутація : 2 Дата реєстрації : 27.07.2021 Вік : 29 Звідки : Нові Санжари
Дякую за відповіді та посилання на сайти. Буду замовляти за кордоном. Цей касетних дійсно класний, брав поголитися у батька. Досить важкий у руці, голився ним без нажиму як тешкою. Отримав класний dfs без жодної коцки, та подразнення. Мабуть найкращий станок у Gillette який тільки випускався.
Wolfskin та tasogare Поставили вподобайку
Денис К. Бувалий