Привіт .Придбав вживаний muhle r89 twist і виникло питання з приводу оригінальності верхньої кришки.Бачив і читав на цю тему декілька постів де номер був вказаний на самій кришці хоча якщо дивитися на сайті muhle верхню кришку до моделі twist то там нема номера .В мене номер саме на ніжці .І був би вдячний якщо прокоментували виліт лез а саме чи ок все з ним так як теж тема популярна )Перепрошую якщо десь не так сформулював не маю досвіду по цій тематиці.Всім дякую! [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]
Олександр Lutsk Поставив вподобайку
Олександр Lutsk Постоялець
Повідомлень : 600 Репутація : 101 Дата реєстрації : 14.12.2019 Вік : 50 Звідки : Луцьк
Ну раз вона закручується і лезо лягає нормально- значить підходить. На мій смак Джагер голить м'якше трішки ніж Мюля і подобається мені більше. Тож в голінні думаю, особливо якщо тільки починати цю справу, це плюс. Дехто вважає що ці голови ідентичні, але багато хто знаходить їх відмінними, і я теж. Але звичайно міксувати ці кришки і нижні плити можна без проблем.Тут головне щоб саме гоління подобалось . І ще є нюанс. Різьба у Мюлі з латуні- отже більш надійна і довговічна по ідеї. А у Джагера різьба замак. Але то таке. Скільки та різьба насправді протягне то питання відкрите.
lightheadedness Поставив вподобайку
Noname Новачок
Повідомлень : 7 Репутація : 0 Дата реєстрації : 19.09.2023 Вік : 30 Звідки : Київ
Ну раз вона закручується і лезо лягає нормально- значить підходить. На мій смак Джагер голить м'якше трішки ніж Мюля і подобається мені більше. Тож в голінні думаю, особливо якщо тільки починати цю справу, це плюс. Дехто вважає що ці голови ідентичні, але багато хто знаходить їх відмінними, і я теж. Але звичайно міксувати ці кришки і нижні плити можна без проблем.Тут головне щоб саме гоління подобалось . І ще є нюанс. Різьба у Мюлі з латуні- отже більш надійна і довговічна по ідеї. А у Джагера різьба замак. Але то таке. Скільки та різьба насправді протягне то питання відкрите.
Якщо ще була впевненість що це оригінал Джагер то питання відпали )Хоча дивився на аліекспрес то немає голів з нумерацією і це тішить або я просто не знайшов .
Олександр Lutsk Постоялець
Повідомлень : 600 Репутація : 101 Дата реєстрації : 14.12.2019 Вік : 50 Звідки : Луцьк
Цікавий момент в тому що подивився декілька оглядів і різниця у верхній плиті у muhle і Edwin Jägger в нумерації і у виїмці збоку і то не в усіх випадках .Певно залежіть від партій чи років виробництва . [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]
Олександр Lutsk, ditrih_, CNPOMAHELL, tasogare та lightheadedness Поставили вподобайку
trimmer Живе тут
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 1441 Репутація : 272 Дата реєстрації : 02.12.2017 Звідки : Запорожье
Цікавий момент в тому що подивився декілька оглядів і різниця у верхній плиті у muhle і Edwin Jägger в нумерації і у виїмці збоку і то не в усіх випадках .Певно залежіть від партій чи років виробництва . [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]
Видел купленную в этом году R89, разница с ЕJ была как на верхнем фото.
stanislav-q та CNPOMAHELL Поставили вподобайку
vicbro Постоялець
Повідомлень : 886 Репутація : 140 Дата реєстрації : 17.07.2019 Вік : 61 Звідки : Одеса
Верхние крышки от Muhle R89 (standart, twist, grand) и Edwin Jagger взаимозаменяемы, это точно. На Reddit человек описывал абсолютно похожий случай, он купил б/у R89 Twist и у него номер на торце штифта 2. Тоже спрашивал совета, был в сомнении... Я не помню, чтобы на крышке Джаггера был такой номер. Скорее всего это Мюле. Не парься по поводу оригинальности.
CNPOMAHELL та Noname Поставили вподобайку
Noname Новачок
Повідомлень : 7 Репутація : 0 Дата реєстрації : 19.09.2023 Вік : 30 Звідки : Київ
Верхние крышки от Muhle R89 (standart, twist, grand) и Edwin Jagger взаимозаменяемы, это точно. На Reddit человек описывал абсолютно похожий случай, он купил б/у R89 Twist и у него номер на торце штифта 2. Тоже спрашивал совета, был в сомнении... Я не помню, чтобы на крышке Джаггера был такой номер. Скорее всего это Мюле. Не парься по поводу оригинальности.
З приводу того що вони взаємозамінні я погоджуюсь.Плюс якщо я не помиляюсь то Muhle робить для EJ компоненти.А то що така нумерація кришки характерна для EJ ось приклад з того самого огляду .Хоча це може залежати від партії чи року виготовлення..[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]
trimmer Живе тут
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 1441 Репутація : 272 Дата реєстрації : 02.12.2017 Звідки : Запорожье
В них повністю однакові голов і, якщо не помилаюсь, це два бренди однієї компанії
Ні-ні, це дві різні компанії, кожна зі своїм виробництвом. Але вони обидві брали участь у розробці 89-ої голови. І так, деталі є повністю взаємозамінні
Олександр Lutsk, Yura_, CNPOMAHELL та Noname Поставили вподобайку