Приветствую жителей форума! Как и все любители пробовать, что-то новое, хотел бы купить пробники или остатки интересующих кремов для бритья. 1. крем для бритья Lea, обычный без ментола и ланолина 2. крем для бритья Omega в красной пласт. тубе 3. крем для бритья Proraso Blue с алое
fill Живе тут
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 1933 Репутація : 529 Дата реєстрації : 12.02.2018 Вік : 54 Звідки : Київ
Приветствую жителей форума! Как и все любители пробовать, что-то новое, хотел бы купить пробники или остатки интересующих кремов для бритья. 1. крем для бритья Lea, обычный без ментола и ланолина 2. крем для бритья Omega в красной пласт. тубе 3. крем для бритья Proraso Blue с алое
Proraso Blue можу відправити. Інших зі списку, на жаль, не маю
WetShaver, DismontDeSire та ARTURIUS Поставили вподобайку
Oleksii Постоялець
Повідомлень : 584 Репутація : 510 Дата реєстрації : 10.12.2017 Звідки : Київ
Привіт! Якщо цікавлять саме креми, можу запропонувати дещо (на фото). Звертаю увагу: тут Proraso - не синя лінія, а Azur Lime, а Omega за консистенцією є милом, хоч і написано, що крем. P.S. Ми з колегою fill (попередній комент) знайомі особисто, і його пробник синього Proraso можемо докласти в єдину посилку, якщо що. Але це може відкласти час відправки посилки на кілька днів. P.P.S. Звісно, пробники подарую, але відправлення на отримувачу.
Так у вас там цілий скарб! У такі хвилини розумієш, що таке сила спільноти, форуму.) Intesa, Palmolive, Nivea у мене були, але все інше дуже цікаві екземляри. Буду щасливий одержати на пробу. Напишу вам у особисті повідомлення!
Oleksii, DismontDeSire та ARTURIUS Поставили вподобайку
WetShaver Частий гість
Повідомлень : 87 Репутація : 4 Дата реєстрації : 10.12.2017 Звідки : Чернигов