Повідомлень : 51 Репутація : 10 Дата реєстрації : 29.02.2020 Вік : 35 Звідки : Кам'янське
Тема: Re: Taylor of Old Bond Street (TOBS). Грейпфрут. Нд 17 Вер 2023 - 18:31
Я грейпфрут теж спробував, алергічних реакцій не було. Запах класний, шкіра після крема не сушиться і без афтершейва все одно відчувається добре. Мені навіть здається, що він сильніше зволожує ніж інші крема від TOBS (я пробував ще Jermyn Street, Eton College, Mr. Taylor's). А щодо розмʼякшення - нічого незвичного не помітив, працює наче так само як інші від TOBS і краще ніж Proraso.
На весну-літо аромат дуже добре підходить
Wolfskin, creativeresponse, stanislav-q та Walker.777 Поставили вподобайку
Walker.777 Новачок
Тема: Re: Taylor of Old Bond Street (TOBS). Грейпфрут. Пн 18 Вер 2023 - 19:37
Vlad_Med пише:
А який крем займає перше місце в вашому списку?
Звичайно, не буду казали, шо перепробува майже все, але з того шо я тестував за пару рокiв наразi мiй топ 3 вигляда так
1 Гель для голiння 18.21 Man Made Shave Lotion Spiced Vanilla
2 Гель для голiння Kiehl's Smooth Glider Precision Shave Lotion
3 Крем для голiння Taylor of Old Bond Street
Перше мiсце - безперечний лiдер вiд американьких майстрiв грумiнгу 18.21 Man Made - прозорий, безпiнний гель
Це ультимативний гель, який може використовуватися будь як - пре-шейв, для голiння, та афтер-шейв Чемпioн у швидкостi голлiння, коазання та пост-ковзання леза, захистi шкiри вiд порзiв, печiння, почервонiння Мае дуже стiйкий запах ( французька ваниль, анiс, імбир, экзотична деревина та табачний лист) може бути не довподоби усiм Не з дешевих, але американька якicть в усiй красi, час вiд часу на notino.ua та makeup бувають гарнi цiни Споживання буде бiльше у порiвняннi з кремом це теж треба враховувати
Друге мIсце належить iншiй визнгачнiй компанії Kiehl’s. В цілому, практично все, що сказано про перше місце можна сміливо віднести і до другого, насправді різниця між ними дуже мала може 5-10% за характеристиками у роботі.18.21 Man Madeбільш універсальний.
У будь-якому випадку кожен з них буде чудовим варіантом для гоління.
Якщо брати до уваги лише суто хакатеристки то [size=12]18.21 Man Made - беззаперечний чемпіон, якщо ж брати до уваги співвідношення ціни - витрати - характеристик то мїй вибiр буде - TOBS[/size]
Wolfskin та stanislav-q Поставили вподобайку
Wolfskin Бувалий
Повідомлень : 156 Репутація : 7 Дата реєстрації : 05.07.2018 Вік : 43 Звідки : Харьков
Тема: Re: Taylor of Old Bond Street (TOBS). Грейпфрут. Ср 20 Вер 2023 - 11:16
Walker.777 пише:
Звичайно, не буду казали, шо перепробува майже все, але з того шо я тестував за пару рокiв наразi мiй топ 3 вигляда так
1 Гель для голiння 18.21 Man Made Shave Lotion Spiced Vanilla
2 Гель для голiння Kiehl's Smooth Glider Precision Shave Lotion
3 Крем для голiння Taylor of Old Bond Street
Перше мiсце - безперечний лiдер вiд американьких майстрiв грумiнгу 18.21 Man Made - прозорий, безпiнний гель
Це ультимативний гель, який може використовуватися будь як - пре-шейв, для голiння, та афтер-шейв Чемпioн у швидкостi голлiння, коазання та пост-ковзання леза, захистi шкiри вiд порзiв, печiння, почервонiння Мае дуже стiйкий запах ( французька ваниль, анiс, імбир, экзотична деревина та табачний лист) може бути не довподоби усiм Не з дешевих, але американька якicть в усiй красi, час вiд часу на notino.ua та makeup бувають гарнi цiни Споживання буде бiльше у порiвняннi з кремом це теж треба враховувати
Друге мIсце належить iншiй визнгачнiй компанії Kiehl’s. В цілому, практично все, що сказано про перше місце можна сміливо віднести і до другого, насправді різниця між ними дуже мала може 5-10% за характеристиками у роботі.18.21 Man Madeбільш універсальний.
У будь-якому випадку кожен з них буде чудовим варіантом для гоління.
Якщо брати до уваги лише суто хакатеристки то [size=12]18.21 Man Made - беззаперечний чемпіон, якщо ж брати до уваги співвідношення ціни - витрати - характеристик то мїй вибiр буде - TOBS[/size]
Интересные продукты. Вопрос на счет 18.21 Man Made Shave Lotion Spiced Vanilla: продукт концентрированный, надолго хватит? Вспенивать можно и руками, и помазком?
Walker.777 Новачок
Тема: Re: Taylor of Old Bond Street (TOBS). Грейпфрут. Ср 20 Вер 2023 - 11:52
Wolfskin пише:
Интересные продукты. Вопрос на счет 18.21 Man Made Shave Lotion Spiced Vanilla: продукт концентрированный, надолго хватит? Вспенивать можно и руками, и помазком
Его не нужно вспенивать, это БЕЗПЕННЫЙ гель нанес на лицо руками и сразу же можно бриться в этом и заключается его скорость бритья
Концентрация относительно средняя (как бальзам примерно) крем естественно выиграет у него в расходе скажу наверное что для каждодневного бритья будет всеже наверное дороговато выходить, хотя у кого какой бюджет... как то на нотино видел предложение 500 мл за 750 грн что очень даже выгодно а так стеклянный флакон объёмом 177мл если бриться через день или раз в 3 дня то от 4-6 месяцев среднем должно хватить. Поэтому крем TOBS все же интереснее в соотношении цены/расход Опять же повторюсь один из немаловажных плюсов 18.21 Man Made это что его можно использовать как афтершейв и прешейв (если запах понравится) то есть он универсальное средство