Необхідно бути вибритим (по роботі, службі і т.д.)
2%
[ 3 ]
Коханій половинці я подобаюся виголеним
6%
[ 7 ]
Мені більше подобається бути вибритим
27%
[ 34 ]
Це корисна доглядова процедура
6%
[ 7 ]
Люблю процес
18%
[ 23 ]
Люблю запахи
12%
[ 15 ]
Подобається відчуття на шкірі
10%
[ 12 ]
Це ще й можливість комбінувати, експериментувати та ін.
10%
[ 12 ]
Люблю всякі красиві штуки для чоловіків
8%
[ 10 ]
Інший варіант (у коменті)
1%
[ 2 ]
Усього проголосувало : 125
Автор
Повідомлення
Oleksii Постоялець
Повідомлень : 614 Репутація : 513 Дата реєстрації : 10.12.2017 Звідки : Київ
Тема: Навіщо ви голитеся? Сб 22 Лип 2023 - 20:09
Адже можна зробити лазерну епіляцію чи щось подібне і не паритися, - недавно почув репліку дружини. Я подумав, що пояснювати буду довго, тому відповів просто: бо подобається. А як у вас? -------------------------------------- P.S. Йдеться про бриття обличчя. P.P.S. У голосуванні можна обирати кілька варіантів і відмінити свій вибір/переголосувати
Останній раз редагувалося: Oleksii (Сб 22 Лип 2023 - 22:37), всього регувалося 2 раз(-и)
Ruslan, Акулов, stanislav-q та alex-kin Поставили вподобайку
stanislav-q Бувалий
Повідомлень : 393 Репутація : 12 Дата реєстрації : 29.06.2020 Звідки : Украина, Днепр
Сам процесс мне нравится, как и результат. К сожалению я не могу ходить бритым постоянно. В лучшем случае могу бриться комфортно раз в 4-5 дней. На 3 день тоже можно, но это неприятно: результат так себе, раздражение к тому же, не стоит того короче. Пробовал все методы и средства, доступные мне, не так и нашел того, что дает гладкое лицо каждый день-два без неприятных последствий...
P.S. Эпиляцию вроде как невозможно на лице сделать качественно (если у вас не 3 волоска растет на подбородке). Это очень долго и муторно - много сеансов, плюс процедура не из приятных. При этом нет гарантии, что оно снова не начнет расти. А что самое печальное - расти оно будет фрагментами... :) Людям со светлыми волосами возможно норм будет - визуально на короткой щетине не видно где она растет, а где нет. А вот у меня такое (с моим типом щетины и кожи) будет смотреться как болезнь какая-то. Потому что волос черный, а кожа тонкая. И даже гладко выбритое лицо выглядит "щетинистым". Будет че-то типа такого (справа).
Oleksii, Олександр Тернавский, Акулов та ARTURIUS Поставили вподобайку
Oleksii Постоялець
Повідомлень : 614 Репутація : 513 Дата реєстрації : 10.12.2017 Звідки : Київ
...В лучшем случае могу бриться комфортно раз в 4-5 дней. На 3 день тоже можно, но это неприятно: результат так себе, раздражение к тому же, не стоит того короче. Пробовал все методы и средства, доступные мне, не так и нашел того, что дает гладкое лицо каждый день-два без неприятных последствий...
Я колись для себе знайшов такий спосіб: м'який станок, гострі леза і DFS замість BBS. Косметику, зрозуміло, треба підбирати індивідуально. Голюся щоранку без подразнень і з комфортом. Якщо не вранці, а увечері, імовірність подразнення вища.
Мені подобається бути вибритим; Це корисна доглядова процедура; Люблю процес; Люблю аромати; Подобається відчуття на шкірі; Це ще й можливість комбінувати, експериментувати та ін.; Зробив би електроепіляцію на вухах.
Yurst 63, Oleksii, egoist та Kitten911 Поставили вподобайку
ARTURIUS Admin
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 2914 Репутація : 165 Дата реєстрації : 21.04.2021 Вік : 48 Звідки : Ukraine, Dnipro
Я завжди любив голитися. З самого першого разу як взяв Мак3 в старших класах. Ще тоді рекламували червоні ставки асоційовані зі спортивними машинами по теліку. Коротше коли батьки купили відразу такий станок, це було щастя наче телефон новий купили :)
С того часу кайфую від процесу та мені значно більше подобається бути виголеним.
В класичне гоління прийшов коли щетина перестала дозволяти комфортно голитись касетниками, почав шукати альтернативи та перетворив рутину процедуру в хобі від якого отримую задоволення.
Oleksii, Олександр Тернавский, Романюк, Андроний, Акулов, ARTURIUS, Kitten911 і Поставили вподобайку
Ruslan Admin
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 7046 Репутація : 2761 Дата реєстрації : 06.11.2017 Вік : 52 Звідки : Ukraine, Kyiv
Вітаю, панство. Для мене це сукупність різних факторів та відчуттів. Й це стало можливим саме тоді, коли долучився до ВКГ. Із касетником, як міг, тільки відтягував час гоління. Бо неприємні відчуття, подразнення й т.і. До ароматів, якості засобів, взагалі діло не доходило. Зараз намагаюсь надолужити
Oleksii, Олександр Тернавский, Романюк, Акулов, egoist, Kitten911, Yura_ та Bonbon Поставили вподобайку
Windigo Постоялець
Повідомлень : 796 Репутація : 22 Дата реєстрації : 10.11.2022 Звідки : Кривий Ріг
Адже можна зробити лазерну епіляцію чи щось подібне і не паритися, - недавно почув репліку дружини. Я подумав, що пояснювати буду довго, тому відповів просто: бо подобається. А як у вас? -------------------------------------- P.S. Йдеться про бриття обличчя. P.P.S. У голосуванні можна обирати кілька варіантів і відмінити свій вибір/переголосувати
Думав над цим. Але це краще робити взимку коли світловий день короткий і пасмурно. Або якщо рознесе обличчя, то тижня два прийдеться вдома сидіти. Свої нюанси.
Oleksii Поставив вподобайку
2hcom Частий гість
Бреюсь каждый день в дфс. Самое главное - наиприятнейшее ощущение бархатистости после бритья. Раз в три месяца где-то бывает день выпадает: во-первых к середине следующего дня появляется крайней степени некомфортность из-за "проволоки" на морде лица, во-вторых начинаю выглядеть как бич у разливайки.
Oleksii, vicbro, Kitten911, ditrih_, Yura_, Alejandro, Windigo і Поставили вподобайку
RotBart Частий гість
Борода Джорджа Бернарда Шоу борода бернард шоу писатель литератор Джордж Бернард Шоу - ирландский драматург, литературный критик и известный театральный деятель 20-го века. Был вольнодумцем, поддерживал права женщин. В 1925 году получил Нобелевскую премию в области литературы.
Однажды компания, которая производит бритвы пригласила Джорджа Бернарда, что бы тот сбрил свою знаменитую бороду. На что тот написал им открытку такого содержания:
"Джентльмены, я никогда не побреюсь, по той же причине, по которой я отрастил бороду и по той же, что и мой отец. Помню, когда мне было 5 лет, я стоял рядом с отцом и тот последний раз в жизни брился. И я спросил: "Папа, а зачем ты бреешься?". Он стоял минуту неподвижно, потом опустил на меня взгляд и сказал "И правда, какого черта я делаю!" Взято отсюда: https://wizgrease.com/ru/blogru/91-boroda-dzhordzha-bernarda-shou