Под настроение менять станки очень нравится, тут у большинства 10+ станков, про опаски я вообще молчу, там люди увлеченные совсем есть с 100+ бритвами)))
wakidzasi, hlopets, CNPOMAHELL, trolcen та HennadiyOs Поставили вподобайку
Kitten911 Живе тут
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 3677 Репутація : 112 Дата реєстрації : 08.06.2021 Вік : 94 Звідки : Одесса
Хлопці, знаю пройшло багато часу, але я рік не заходив на форум. Якщо ще цікавить, можу вислать під залог. В приватні пишіть. Через рік скажу, що повернувся до Rockwell
Wolfskin, andreyv1979, Kitten911, Yura_, all75 та CNPOMAHELL Поставили вподобайку
Wolfskin Постоялець
Повідомлень : 731 Репутація : 11 Дата реєстрації : 05.07.2018 Вік : 44 Звідки : Станіславщина
Як же вони люблять легенди вигадувати. Ще нормально, що не додали які-небудь +200 рочків історії, викупивши, або й просто присвоївши, права на якого-небудь голярського бідолагу, що загнувся у 20му столітті.
Писали б все, краще, як є: Подивилися, що голярська тема зараз знову увійшла у моду. Свій бізнес якось там розвивався, але зірок із неба не хапав. Тому на забрані із обігу кошти, найняли 100 індусів, які зробили креслення узявши за орієнтир одноразову бритву. Ще за тисячу рупій індійці зліпили первинний макет (тут треба додати відоси із ютюба, де індуси з глухого села, просто на вулиці збирають акумулятори, кондиціонери тощо - якось дивився, мене дуже вразило). Потім передали креслення та макет китайцям. І ті, на верстатах із ЧПЗ зробили кінцевій результат. Заодно й хлопці-засновники пофоткались на фоні виробничого цеху, щоб викласти це потім на своєму сайті. На одного нафіть налізла "китайська роба". Інший просто сфоткався у поло із секонду. ;)
Це, звичайно, жарт. Але приємно, що й зараз дехто намагається удосконалити звичний вигляд голярського інструменту.
В каждой шутке есть доля шутки и доля правды. В серьёзные разработки нужны, соответственно, такие же серьёзные вложения. Которые себе могут позволить лишь компании уровня Жилетт.