Сообщения : 264 Репутация : 518 Дата регистрации : 06.11.2017 Откуда : Дніпро
Тема: Засіб гігієнічний після гоління Ефект "Консул" Чт 5 Квіт 2018 - 14:17
Засіб гігієнічний після гоління Ефект "Консул"
[Ви повинні бути зареєстровані і підключені , щоб побачити посилання]
Об'єм: 77 мл Ціна: 15₴ / ~$0.6 Виробник: АТ "Ефект", м. Харків, Україна
Флакон скляний, дозатор скляний, кришка пластикова на різьбі. Ущільнюючої прокладки немає, але нічого і не протікає.
Засіб містить 31±1 об'ємні відсотки спирту. Припікає відповідно лише трошки, на 2-3 з 10. Чіткий запах етанолу з'являється і, за мить, зникає.
На шкірі лишає лише приємні відчуття: вбирається майже миттєво, ніяких плівок, залипань, стягнутостей тощо. Шкіру не сушить й не зволожує, прекрасно заспокоює, на дотик вона стає оксамитною. Ментол є у складі, але на шкірі не відчувається. Дрібні порізи тамує.
Аромат деревини. Не якогось там шляхетного махагоні, червоного, чи навіть плодового або смолистого. Просто пересічна підпріло-волога полежавша лісова гіллячка, яка колись всохла на дереві, вломила від вітру, впала на листяний підлісок, поросла вже трохи мохом і дещо потрухлявіла. Пахне росяно-ранішньо, свіжо.
Запах простий, непотужний, зовсім трохи хімічний, ніяк не акцентований, його важко вхопити через певну буденну непомітність. Ледь тримається на шкірі десь до години.
Загалом, як на мене, чудове придбання.
Склад: [Ви повинні бути зареєстровані і підключені , щоб побачити посилання]
Андроний, Peshek, wakidzasi и Shave Master поставили лайк
DismontDeSire Новачок
Тема: Re: Засіб гігієнічний після гоління Ефект "Консул" Чт 18 Бер 2021 - 13:08
Очень хорошее описание получилось. Обзор удался. Спасибо. Еще Эффект выпускает, одеколон Консул, насколько знаю, у него аромат такой же, только сильнее. Объем 87мл. и флакон более квадратный. Да и спирта больше - 62%. Я пользовался одеколонами этого производителя, - Гавана, Шипр, ароматы вполне достойные.