Вітаю, шановні! Давно у нас з Русланом назрівала ця тема, але самі розумієте..
І так, до справи. Пропонуємо провести конкурс «Кращий огляд місяця». В цій темі викладаємо тему сформовану в цьому місяці і пост з темою котрий набере більше вподобайок буде вважатись лідером, а автор теми переможцем. Переможець отримає перехідний знак під аватаркою та приз (ще не знаємо який, але активно працюємо над цим). В кінці року серед переможців місяця виберемо кращого письменника 2023 року!
Тема має бути з оглядом приладдя для гоління, якого на Форумі ще немає, це може бути: мило, лезо, бритва і т.д. В темі має бути опис предмету, фотографії та особисті враження. Приблизно ось [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання], як одна з останніх створених тем.
В цій темі посилання на огляди можуть постити, як автори, так і читачі. Кількість тем не обмежена. Головне, щоб тема була створена цього місяця.
Бажаємо творчої наснаги та перемоги!
Останній раз редагувалося: ARTURIUS (Ср 3 Травень 2023 - 15:15), всього регувалося 1 раз(-и)
Ruslan, trimmer, Акулов, Kitten911, ditrih_, all75 та Bonbon Поставили вподобайку
Bonbon Бувалий
Повідомлень : 266 Репутація : 14 Дата реєстрації : 24.02.2023 Звідки : Київ
Все правильно, гроші люблять контрольовані витрати.)))
В психологии есть такое понятие как еффект курца, неважно насколько человек беден и в какой бы он ситуации небыл, он всегда найдет способ достать ету заветную сигарету. Вместо того чтобы заведомо настраивать себя на "провал" настраиванием подсознания типа "я не могу себе етого позволить" или "нужно держать себя в руках", нужно задать вопрос "как я могу себе ето позволить" или "что нужно сделать чтобы у меня это было" и если желание а вернее "нужда" будет достаточно сильной то и решение последует незамедлительно. Есть старая поговорка переделанная на новый лад: "заработать лишнюю тысячу проще чем секономить уже имеющююся". Администрация вообще красавчики дают нам нужный толчок превращения "хотелки" в "нужду" от чего выигрываем мы все, ктото получает заведомое, а ктото радуется за других что у них все получилось и коллекция пополнилась
Акулов Бувалий
Повідомлень : 479 Репутація : 519 Дата реєстрації : 31.07.2018 Звідки : Харків
Розгляньте можливість визначати переможця не просто за кількістю лайків, а за кількістю лайків з урахуванням кількості днів до кінця місяця після дня публікації (чи останнього оновлення) огляду. Таким чином буде враховано час протягом місяця на прочитання оглядів та вподобайки для них. Крім того, інтрига буде зберігатися до останнього дня місяця. І ще пропоную у стартовому повідомленні щомісячного треду про конкурс збирати всі огляди за місяць (лінки на їх сторінки), причому самі оглядачі тут же у треді можуть підказувати, що вони зробили певний огляд, як це зробили колеги Сергій Акулов, Ігор Стетхем та creativeresponse вище.
Вітаю шановні! Від імені Адміністрації Форуму хочу поздоровити переможця Конкурсу «Кращий огляд місяця», але не можу його визначити, так як три теми взяли однаково по 6 вподобайок.) Під цим постостом викладу три пости з запропонованими темами й проголусуйте, будь ласка, другий тур. Поставте вподобайку під темою, яка вам дійсно до вподоби. В понеділок о 8:00 визначимо переможця!)
_________________ Через терни до зірок!
Останній раз редагувалося: ARTURIUS (Нд 4 Черв 2023 - 0:46), всього регувалося 1 раз(-и)
ARTURIUS Admin
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 2934 Репутація : 165 Дата реєстрації : 21.04.2021 Вік : 48 Звідки : Ukraine, Dnipro
Я думаю будет достаточно справедливо присудить победу Игорю в этом месяце за обзор мыла Валобра, у него 23 лайка на самом обзоре, что больше чем у меня или Сергій Акулов
kruv Частий гість
Повідомлень : 98 Репутація : 12 Дата реєстрації : 20.02.2018 Вік : 43 Звідки : Киев
Вітаю шановні! Від імені Адміністрації Форуму хочу поздоровити переможця Конкурсу «Кращий огляд місяця», але не можу його визначити, так як три теми взяли однаково по 6 вподобайок.) Під цим постостом викладу три пости з запропонованими темами й проголусуйте, будь ласка, другий тур. Поставте вподобайку під темою, яка вам дійсно до вподоби. В понеділок о 8:00 визначимо переможця!)
А що тут визначати? Конкурс мав скінчитись 31 травня о 23:59:59, найбільше вподобайок отримав огляд від Ігоря, навіщо щось вигадувати якщо в правилах усе і так прописано. Цитую Артура (пост з темою котрий набере більше вподобайок буде вважатись лідером, а автор теми переможцем), тобто пост а не посилання на пост.
Акулов, Ігор Стетхем та Bonbon Поставили вподобайку
ARTURIUS Admin
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 2934 Репутація : 165 Дата реєстрації : 21.04.2021 Вік : 48 Звідки : Ukraine, Dnipro