Продам EJ 3one6 з нержавіючою сталевою ручкою. Купував на початку 2022 року на giftsandcare. Стан б/в без слідів використання (ні, ну якщо вдивлятись під різними кутами то щось від контакту з ручкою можно розгледіти), строк використання незначний, оцінюю разів до 20. Комплектні ручку не використовував (полюбляю короткі та легкі варіанти), хоча в руках дуже приємна, хоч і не дуже легка.
Досить приємна бритва, для мене значно комфортніша за gamechanger .84 (мабуть жорстка фіксація леза це не моє). ГАП значний при нейтральному (як відзначають деякі користувачі) вильоті леза (вважається конкурентом Muhle Rocca, за переважною кількістю відгуків цей EJ комфортніший/м'якіший/лагідниший). Але сказати щоб прямо абсолютно комфортна не можу, в моїх проблемних місцях майже завжди вгризається у шкіру і залишає дрібні порізи. Можливо, якщо виліт леза ще зменшити (до негативного значення) то було б ідеально, але перевірити неможливо бо аналогів з великим гапом і негативним вильотом я не знаю.
Ціна 2800 2600 грн. Оплата на картку ПБ. Доставка Новою поштою за рахунок одержувача. Місцезнаходження - місто Кривий Ріг Дніпропетровської області.
На Меркурі закритому. Після 6 років у ВКБ зрозумів що моя шкіра не переносить щось агресивне, навіть трохи. Скоріш за все той же супер м'який Feather popular був би ок з самого початку, але його ніколи навіть не розглядав. Забув - ще Leaf twig (звичайний, не thorn), але за рахунок гострого кута леза іноді може залишити наслідки, особливо з гострим лезом. Меркур в цьому плані стабільніший.
ARTURIUS, Kitten911 та Yura_ Поставили вподобайку
Zsolti поставив(ла) "Не подобається"
ARTURIUS Admin
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 2056 Репутація : 146 Дата реєстрації : 21.04.2021 Вік : 47 Звідки : Ukraine, Dnipro