Зараз виділив би для себе мило SV як мило яке входе в трійку найкращих мил в роботі, всі ттх на місці, ковзання, піна, бездоганні. Навіть відчуття шкіри після гоління не потребує необхідності в догляді лосьоном.
Ігор, а які ще два мила входять до твого ТОП 3?
Акулов Поставив вподобайку
Ігор Стетхем Бувалий
Повідомлень : 324 Репутація : 18 Дата реєстрації : 03.06.2021 Звідки : Біла Церква
Доброго ранку! Мабудь би виділив Abbate Y La Mantia, Mitchell's Wool, Tabac, але це вже буде 4)))ну нічого хай вже буде, що поробиш
Якийсь дуже схожий топчик на мій. Починаю тебе підозрювати.))) Це ти “насипом” чи в послідовному пріоритеті написав? Доречі, а як же ж Арко, чи ти просто за нього забув?))
Акулов та Ігор Стетхем Поставили вподобайку
Ігор Стетхем Бувалий
Повідомлень : 324 Репутація : 18 Дата реєстрації : 03.06.2021 Звідки : Біла Церква
Якийсь дуже схожий топчик на мій. Починаю тебе підозрювати.))) Це ти “насипом” чи в послідовному пріоритеті написав? Доречі, а як же ж Арко, чи ти просто за нього забув?))
1. Saponificio Varesino 2. Abbate Y La Mantia 3. Tabac 4. Mitchell's
Арко як арко))Якщо комусь подобається то чому ні?!) Повсякденне мило, аромат своєрідний, спецефічний, властивий саме турецьким милам, від туалетного до господарського, лазневого, позіціонує як для турецького спекотного клімату знахідка. Але ж це саме моя думка, якщо є можливість для домашньої атмосфери гоління то я краще візьму щось приємніше в ароматі, бо косметичні засоби повинні радувати і запахом. Якщо арко підходить, шкіру не сушить, немає роздратування, аромат не проблема, піна подобається то будь-ласка. Кожний має право на вибір, тому я зупинився на Saponificio Varesino і як засіб вихідного дня Tabac.
razorblade1989, Акулов, ARTURIUS, ditrih_ та Bonbon Поставили вподобайку
Bonbon Бувалий
Повідомлень : 266 Репутація : 14 Дата реєстрації : 24.02.2023 Звідки : Київ
Сьогодні нестандартне гоління оскількти я його взагалі не планував і хотів дати обличчю відпочити та не голитись третій день поспіль. Проте вираз обличчя в дзеркалі сказав, що варто поголитись :)
Завдяки цьому відкрив для себе новий метод використання свого Меркуру. Зробив два проходи на легкому режимі 1.5 (він для мене зовсім mild та не вибриває). А добривку зробив на 3.0. Вийшов добрячий DFS з повною відсутністю будь яких наслідків для шкіри. Завтра спробую зробити повноцінних 2.5 проходи: 1.5-1.5-3.0.
Дуже зайшла комбінація цього мила та АШ, проте вже теплішає, варто l’Occitane ховати, він краще для холодної погоди. Також, вперше добився ідеального постковзання з the Blackest Night.
Коротше, не зря поголився:)
Andrewt, Олександр Тернавский, Акулов, Янеж, ARTURIUS, Kitten911, ditrih_ і Поставили вподобайку
ARTURIUS Admin
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 2912 Репутація : 165 Дата реєстрації : 21.04.2021 Вік : 48 Звідки : Ukraine, Dnipro
Станок: Leaf The Twig Лезвие: Gillette King C Прешейв: The Goodfellas smile Мыло: WSP Mahogany Помазок: Zenith Аш: Pitralon [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення] Сегодня хочу рассказать про мою новинку - гелевый прешейв. По первому разу очень понравилось, побрился отлично. Прешейв гелевый, но слегка жидковат, так что можно капать из дозатора капли. Накапал 7 капель,как написано в инструкции по применению, нанес на лицо. Гель имеет лёгкий запах аллое и очень скользкую глицериновую основу. Через минуту он полностью высох на лице или впитался- не знаю. Ощущение на коже после этого точно такие же как от масляных прешейвов. Что сразу понравилось,что с рук смылся водой на раз два. С лица не смывал, а пошел наносить мыло, как сказано было в инструкции. Скольжение это не добавило и не убавило, а вот защиту кожи да. Побрился идеально. Как по мне этот прешейв по свойствам работает как и масло,но плюс в том что легко и просто смывается водой. Для меня это плюс потому что не надо как после масла мыть руки с мылом, вытирать тряпкой, станок не забивается его легко промыть, короче просто удобнее. Я такое и искал. Бутылочки 150 мл хватит на долго. Жена подсказала что это наверное гидрофильное масло. Но нет, посмотрел состав то там как бы гель на водяной основе( хоть я и не разбираюсь в этом) Короче классная вещь, я очень остался доволен.
Ruslan, razorblade1989, Олександр Тернавский, Акулов, Янеж, ARTURIUS, Kitten911 і Поставили вподобайку
razorblade1989 Бувалий
Повідомлень : 157 Репутація : 1 Дата реєстрації : 11.12.2017 Вік : 35 Звідки : Chernihiv
Прешейв: The Goodfellas smile Жена подсказала что это наверное гидрофильное масло. Но нет, посмотрел состав то там как бы гель на водяной основе( хоть я и не разбираюсь в этом) Короче классная вещь, я очень остался доволен.
Жена была права, в составе есть гидрогенизированное касторовое масло: PEG-40 hydrogenated castor oil Плюс в состав входят два эмульгатора которые растворяют жировые компоненты: Polyquaternium-11 и Polysorbate 20! Уверен, что гидрофильные масла и пришейвы (кремы) с ними будут работать так же как и гель.) Но основные действующие компоненты этого геля это гель алое, и экстракты.)
Олександр Тернавский, Акулов, ARTURIUS, Kitten911, Nils та Alfed Поставили вподобайку
Nils Бувалий
Повідомлень : 324 Репутація : 18 Дата реєстрації : 26.06.2021 Вік : 39 Звідки : Одеса
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення] Сегодня табачное утро))) Бальзам как Прешейв использовал Лосьон как аш Лезвие татра - в бортовике подробнее будет. Рокка как всегда мягко и чисто! Помазок - Омега порося))
Andrewt, Олександр Тернавский, Юрий, Акулов, andrew_ADK, Янеж, egoist і Поставили вподобайку
Windigo Постоялець
Повідомлень : 795 Репутація : 22 Дата реєстрації : 10.11.2022 Звідки : Кривий Ріг
Станок: Leaf The Twig Лезвие: Treet carbon Прешейв: The Goodfellas Smile Помазок: Zenith Мыло: Westman Аш: Westman Чаша: Coconut [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення] Сегодня пробовал мыло Westman. Мыло понравилось. Очень классный парфюмированный аромат , сладковато мускусный с кожей и восточными благовониями. Аромат сложный, тяжело описать . Пена очень классная, чаша просто взорвалась) пена не опадала, напомнила пену от феникс. Пока что поставлю его рядом с мылом фениксов, но буду пробовать ещё. А вот Аш это просто бомба. Лучшее что пробовал и по ттх и по аромату.
Ruslan, Andrewt, WetShaver, Олександр Тернавский, Юрий, Акулов, Янеж і Поставили вподобайку
Kitten911 Живе тут
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 3597 Репутація : 112 Дата реєстрації : 08.06.2021 Вік : 94 Звідки : Одесса
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення] Итак начал свои испытания с лезвиями Шарк/лорд, подробней в бортовике! Лезвие - шарк супер стенли Станок - Рокка Прешейв - крем арко сенсетив АШ - Рибалта ( нет на фото) и бальзам латоха Помазок был красный кабан Омега!
Andrewt, Олександр Тернавский, Юрий, Акулов, Віталіk, egoist, ARTURIUS і Поставили вподобайку
Windigo Постоялець
Повідомлень : 795 Репутація : 22 Дата реєстрації : 10.11.2022 Звідки : Кривий Ріг