Повідомлень : 489 Репутація : 21 Дата реєстрації : 10.11.2022 Звідки : Кривий Ріг
Тема: Re: Про ChatGPT і взагалі про штучний інтелект Ср 17 Травень 2023 - 17:54
Як виявилося, роботи теж можуть відчувати емоції — робот Ameca, побачивши своє відображення в дзеркалі, спочатку злякалася, але потім почала вивчати себе і розглядати деталі.
RedTram - підписатися
Олександр Lutsk Поставив вподобайку
ARTURIUS Admin
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 2056 Репутація : 146 Дата реєстрації : 21.04.2021 Вік : 47 Звідки : Ukraine, Dnipro
Тема: Re: Про ChatGPT і взагалі про штучний інтелект Ср 17 Травень 2023 - 22:16
Bonbon пише:
Побачив цей захід від Київської Школи Економіки. Можливо комусь буде цікаво з нашої спільноти :)
Був я на цьому заході онлайн, то скажу, що такі заходи більше для продвинутих юзерів і програмерів. Простим «смертним» достатньо й ютубчик подивитись з тематичними відео.
Bonbon Бувалий
Повідомлень : 146 Репутація : 11 Дата реєстрації : 24.02.2023 Звідки : Київ
Тема: Re: Про ChatGPT і взагалі про штучний інтелект Ср 17 Травень 2023 - 22:21
Може бути, я чесно кажучи провтичів, згадав про нього вже пізно. Проте для себе знайшов гарне використання ChatGPT: вичитка текстів. Поки що тільки на англ. Жодний ресурс який я юзав до цього таких результатів не давав. Grammarly і близько не стояв.
ARTURIUS Поставив вподобайку
ARTURIUS Admin
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 2056 Репутація : 146 Дата реєстрації : 21.04.2021 Вік : 47 Звідки : Ukraine, Dnipro
Тема: Re: Про ChatGPT і взагалі про штучний інтелект Ср 17 Травень 2023 - 22:31
Bonbon пише:
Може бути, я чесно кажучи провтичів, згадав про нього вже пізно. Проте для себе знайшов гарне використання ChatGPT: вичитка текстів. Поки що тільки на англ. Жодний ресурс який я юзав до цього таких результатів не давав. Grammarly і близько не стояв.
Так, якщо розібратись, то штука досить корисна саме для творчих людей. Як сказав один знаток, цей чат, це Т9 з вашого телефону тільки на стероїдах.)))