ПЕРШИЙ УКРАЇНСЬКИЙ ФОРУМ КЛАСИЧНОГО ГОЛІННЯ
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.

ПЕРШИЙ УКРАЇНСЬКИЙ ФОРУМ КЛАСИЧНОГО ГОЛІННЯ

ОРКИ, ЙДІТЬ СЛІДОМ ЗА СВОЇМ РОСІЙСЬКИМ КОРАБЛЕМ! ФОРУМ ДЛЯ ШАНУВАЛЬНИКІВ КЛАСИЧНОГО ВОЛОГОГО ГОЛІННЯ

ФорумФорум  ПорталПортал  Останні зображенняОстанні зображення  ЗареєструватисьЗареєструватись  Вхід  

Про ChatGPT і взагалі про штучний інтелект

Перейти донизу 
+7
trimmer
Сэм
Изотовец
Янеж
Windigo
vicbro
Олександр Lutsk
11 користувачів
Перейти до сторінки : Попередній  1, 2, 3
АвторПовідомлення
Windigo
Бувалий
Бувалий
Windigo

Репутація : 21
Дата реєстрації : 10.11.2022

Про ChatGPT і взагалі про штучний інтелект - Сторінка 3 Empty
ПовідомленняТема: Re: Про ChatGPT і взагалі про штучний інтелект   Про ChatGPT і взагалі про штучний інтелект - Сторінка 3 EmptyСр 17 Травень 2023 - 17:54

🤓Як виявилося, роботи теж можуть відчувати емоції — робот Ameca, побачивши своє відображення в дзеркалі, спочатку злякалася, але потім почала вивчати себе і розглядати деталі.

RedTram - підписатися

Олександр Lutsk Поставив вподобайку

Повернутися до початку Перейти донизу
ARTURIUS
Admin
ARTURIUS

1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.

Репутація : 146
Дата реєстрації : 21.04.2021
Вік : 47

ПовідомленняТема: Re: Про ChatGPT і взагалі про штучний інтелект   Про ChatGPT і взагалі про штучний інтелект - Сторінка 3 EmptyСр 17 Травень 2023 - 22:16

Bonbon пише:
Побачив цей захід від Київської Школи Економіки. Можливо комусь буде цікаво з нашої спільноти :)
Був я на цьому заході онлайн, то скажу, що такі заходи більше для продвинутих юзерів і програмерів. Простим «смертним» достатньо й ютубчик подивитись з тематичними відео.
Bonbon
Бувалий
Бувалий
Bonbon

Репутація : 11
Дата реєстрації : 24.02.2023

ПовідомленняТема: Re: Про ChatGPT і взагалі про штучний інтелект   Про ChatGPT і взагалі про штучний інтелект - Сторінка 3 EmptyСр 17 Травень 2023 - 22:21

Може бути, я чесно кажучи провтичів, згадав про нього вже пізно. Проте для себе знайшов гарне використання ChatGPT: вичитка текстів. Поки що тільки на англ. Жодний ресурс який я юзав до цього таких результатів не давав. Grammarly і близько не стояв.

ARTURIUS Поставив вподобайку

ARTURIUS
Admin
ARTURIUS

1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.

Репутація : 146
Дата реєстрації : 21.04.2021
Вік : 47

ПовідомленняТема: Re: Про ChatGPT і взагалі про штучний інтелект   Про ChatGPT і взагалі про штучний інтелект - Сторінка 3 EmptyСр 17 Травень 2023 - 22:31

Bonbon пише:
Може бути, я чесно кажучи провтичів, згадав про нього вже пізно. Проте для себе знайшов гарне використання ChatGPT: вичитка текстів. Поки що тільки на англ. Жодний ресурс який я юзав до цього таких результатів не давав. Grammarly і близько не стояв.
Так, якщо розібратись, то штука досить корисна саме для творчих людей.
 Як сказав один знаток, цей чат, це Т9 з вашого телефону тільки на стероїдах.)))

Lopar та Bonbon Поставили вподобайку

Про ChatGPT і взагалі про штучний інтелект
Повернутися до початку 
Сторінка 3 з 3Перейти до сторінки : Попередній  1, 2, 3

Права доступу до цього форумуВи не можете відповідати на теми у цьому форумі
ПЕРШИЙ УКРАЇНСЬКИЙ ФОРУМ КЛАСИЧНОГО ГОЛІННЯ :: БАЗІКАЛКА-
Перейти до: