Мило для гоління ABBATE Y LA MANTIA DON JOSE SHAVING SOAP 150 гр.Виробник: ABBATE Y LA MANTIA, Італія.
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] ОПИС ТОВАРУ:Дон Хосе – мій дід: Джузеппе д'Антоні. Сицилійський перевізник, імпортер та виробник кокосів та бананів у Гондурасі XIX століття. На той час лід використовувався для збереження тропічних фруктів. Тому присвятити йому мило було дуже просто.
Він повністю органічний та овочевий.
Abbate Y La Mantia Don Jose Shaving Soap - м'яка та зволожена шкіра. Свіжий та освіжений чудовими кристалами ментолу.
Два основні варіанти використання:
- освіжаюча та знеболювальна дія (місцеве застосування): завдяки освіжаючим та знеболювальним властивостям (при нанесенні на шкіру послаблює її чутливість, імітуючи охолодження), знімає свербіж;
- Тонізуюча дія: інтенсивний холод є відмінним судинозвужувальним засобом, він зміцнює стінки кровоносних судин, що живлять епідерміс.
Склад:Cocos Nucifera (Coconut) Oil,Aqua (Water), Stearic Acid, Butyrospermum Parkii (Shea)Butter*, Palmitic Acid, Potassium Hydroxide, Glyceryl Stearate, Parfum (Fragrance), Sorbitol, Glycerin, Sodium Hydroxide, Lactic Acid, Menthol, Lauryl Glucoside, Crocus Sativus (Saffron)Stigma Extract*, Limonene.
Враження:Це мило до мене потрапило у вигляді пробника від добродія ARTURIUS, за що від мене подяка :98: .
І хоча це не повноцінна банка, але зрозуміти продукт мені вистачило.
Опис аромату - банан та кокос із кригою у вигляді ментолу. І якщо банан ще можна відчути, кокосу я не розгадав. Взагалі-то, коли відкрив коробочку, аромат нагадав мені запах дитячого крему для рук. От така дивна асоціація

. Аромат помірний, не напружує.
Мило дуже м'яке, я би навіть сказав, що це крем. На роботу помазком відгукується дуже швидко, піна виходить густа та насичена. І хоча веганські мила - то не є моїми фаворитами, але це одне з небагатьох, з яким в мене все вийшло як треба.
На шкіру піна вкладається щільно, ковзання та післяковзання мене повністю задовільнили, нарікань немає. Єдине, що не сподобалось, наявність у складі ментолу. На скільки я його люблю у лосьоні, на стільки ж не сприймаю у милі. Неприємне приморожування шкіри на протязі усього гоління, яке тільки підсилюється з наступним проходом. До того ж втрачається контроль над бритвою, внаслідок чого можна трохи більше піднадавити й пошкодити шкіру.
Проте мило за своїми характеристиками мені сподобалось. Якщо підібрати улюблений аромат, можна отримувати задоволення із таким гарним продуктом. Але... Мило не дешеве, ціна на зараз - більше 1000 грн. Тож купувати мило без попередньої проби я б не став, можна не вгадати.
З приводу витрати мила не можу нічого сказати, бо немаю певної кількості спостережень. Маю надію, що з цього приводу користувачі мила відпишуться нижче.
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]