Леза для безпечної бритви Satinex 2000 Platinum Plus виробляються на заводі American Safety Razor, розташованому в Ізраїлі, для Personna. Виготовлені з нержавіючої сталі з покриттям з PTFE (політетрафторетилену). За своїми характеристиками нагадують знамениту "червону персону", що випускається на тому ж заводі. Леза ідеально підходять як для початківців, так і для досвідчених користувачів. Вони не будуть дратувати вашу шкіру і забезпечать гладке і комфортне гоління. Підходять практично для будь-яких бритв, шкіри і щетини. Satinex 2000 Platinum Plus випускаються для італійського ринку, і практично не представлені в інших країнах.
Зверніть увагу: НЕ витирайте ці леза насухо, так як це призведе до видалення захисного покриття / полімерів. Замість цього струсіть бритву, щоб видалити надлишки води і дати лезу висохнути природним шляхом.
Упаковка: 10 змінних лез Satinex 2000 Platinum Plus в пластиковому диспенсері. Вироблено в Ізраїлі.
Лезо знаходиться у індивідуальному невощеному конвертику без додавання клею. Що для мене є плюс. Поліграфія на лезі якісна, шрифт не "пливе".
Враження: Леза мені не сподобались, хоча очікував від них кращого. Почав голити щоку по ходу росту волосся ( для мене саме просте місце). Змушений був кілька разів єлозити бритвою на одній ділянці, а щетина зрізалась щось не дуже. До того ж лезо смикає волос. Помучився трохи та поставив інше, давно знайоме гостре лезо. І як то кажуть, справа пішла. Особливо помітна недосконалість леза, коли йому на заміну береш інше і різниця відчувається миттєво. Тож в мене ці леза пішли в топку, хоча можливо для когось вони будуть дуже приємним варіантом. Але рекомендувати їх я не буду. Зараз цих лез в наявності не знайшов в магазинах. Проте остання ціна була десь 13 грн. за одне лезо. Дорогувато як на мене. Лезо тестувалось у [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] з милом [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] Як воно покаже себе у Т-подібному станку не знаю. Пробуйте.
fill, Акулов, Palych, Александр 7676, hlopets, Alfed, CNPOMAHELL та Stormfild Поставили вподобайку
fill Живе тут
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 2628 Репутація : 531 Дата реєстрації : 12.02.2018 Вік : 55 Звідки : Київ
Отже, спробував я це лезо. Як завжди, всі нові леза починаю тестувати у 89-ій - так зберігається певна об’єктивність оцінки від леза до леза.
Моє враження від леза відрізняється від Русланового. Воно мені сподобалося.
Це лезо не є надмірно гострим. Можна сказати навіть, що воно не дуже гостре . І, як я вже знаю, це критично для шаветки. Але у 89-ій лезо працює м’яко і комфортно. Я додавав трохи тиску, коли хотів більшої якості, але лезо це пробачало без проблем. Не пригадую, щоб воно зносило епідерміс чи лишало по собі порізи чи коцки. Але завжди голило чисто і якісно.
Тобто, для мене це цілком приємне лезо, якого я б пару пачечок купив би при нагоді.
Ruslan Поставив вподобайку
Ruslan Admin
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 7046 Репутація : 2761 Дата реєстрації : 06.11.2017 Вік : 52 Звідки : Ukraine, Kyiv