Двосторонні леза Tomy Double Edge Razor для безпечної бритви виробляються на заводі American Safety Razor (Personna), що розташований у Ізраілі. Леза з нержавіючої сталі з PTFE покриттям (Тефлон) упаковані в пластиковий деспенсер у кількості 10 штук. Кожне лезо загорнуте у білий конвертик без жодного напису.
Виробник не рекомендує витирати лезо. Щоб не пошкодити полімерне покриття, просто стряхніть його для видалення зайвої вологи.
Мої враження: Лезо гостре й при тому комфортне. Зрізає щетину без жодних зусиль, при цьому не пошкоджує шкіру. Звичайно, якщо не давити на бритву. Враховуючи те, що на лезі немає клею, воно дуже легко встановлюється у шавету, що особисто для мене відіграє значну роль. Й хоча поголився цим лезом я усього два рази, проте деякий досвід дозволяє мені скласти про нього уявлення навіть при такому короткому знайомстві.
Є в цих лезах й маленький такий мінус. Це ціна. На сьогодні одно лезо коштує десь 12 грн. І якщо хтось (як я, наприклад), використовує лезо лише один раз, це може бути накладно. Проте Tomy Double Edge Razor може бути доволі витривалим і тоді його ціна зменшується в залежності від кількості використань. Але перевірити це я не можу. Якщо є форумчани, у яких ці леза в ротації, напішіть, будь ласка, скільки разів Томі може витримати без втрати комфорту. Взагалі ці леза гарна заміна сімейству Gillette, від яких багато хто з нас намагається позбутися. Лезо тестував у китайській шаветі [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] з милом [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]
trimmer, fill, Романюк, Peshek, Акулов, andrew_ADK, Янеж і Поставили вподобайку
Акулов Бувалий
Повідомлень : 479 Репутація : 519 Дата реєстрації : 31.07.2018 Звідки : Харків