ПЕРШИЙ УКРАЇНСЬКИЙ ФОРУМ КЛАСИЧНОГО ГОЛІННЯ
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.

ПЕРШИЙ УКРАЇНСЬКИЙ ФОРУМ КЛАСИЧНОГО ГОЛІННЯ

ОРКИ, ЙДІТЬ СЛІДОМ ЗА СВОЇМ РОСІЙСЬКИМ КОРАБЛЕМ! ФОРУМ ДЛЯ ШАНУВАЛЬНИКІВ КЛАСИЧНОГО ВОЛОГОГО ГОЛІННЯ

ФорумФорум  ПорталПортал  Останні зображенняОстанні зображення  ЗареєструватисьЗареєструватись  Вхід  

Лінійка мил Stirling

Перейти донизу 
+28
trimmer
alex-kin
Batman
stanislav-q
Alex
Stas3415
Михаил Александрович
ditrih_
andreyv1979
Nils
Kitten911
Oleksii
ARTURIUS
Yura_
Сэм
Alfed
2hcom
Ruslan
Віталіk
Изотовец
Alsko
STEEL
Autine
razorsedge
Олександр Тернавский
Андроний
brawl
alexgrin7
32 користувачів
Перейти до сторінки : Попередній  1, 2, 3, 4, 5, 6
АвторПовідомлення
clint
Бувалий
Бувалий
clint

Репутація : 2
Дата реєстрації : 05.01.2024
Вік : 37

Лінійка мил Stirling - Сторінка 6 Empty
ПовідомленняТема: Re: Лінійка мил Stirling   Лінійка мил Stirling - Сторінка 6 EmptyНд 5 Січ 2025 - 21:38

Декілька разів хотів собі замовити якийсь стірлінг, заходжу на оф.сайт, бачу цей «мільярд» ароматів, через 10хв закриваю усі 15-20 вкладок в браузері і схарений йду спати))…

CNPOMAHELL Поставив вподобайку

Повернутися до початку Перейти донизу
Alfed
Бувалий
Бувалий
Alfed

Репутація : 0
Дата реєстрації : 20.09.2021

ПовідомленняТема: Re: Лінійка мил Stirling   Лінійка мил Stirling - Сторінка 6 EmptyНд 5 Січ 2025 - 21:41

melgadon пише:
Презентація та особиста думка про мило для гоління Stirling Sandpiper має верхні ноти кардамону, середні ноти бергамоту, кедру і лаванди та базові ноти ветивера і кмину. Мило для гоління Sandpiper - вишукане і дуже чоловіче. 

Сила аромату середня і трохи сильніша після гоління, ніж одразу з ванни. Мило для гоління натхненне ароматом YSL La Nuit de l'Homme.
ВИКОРИСТАННЯ: легко наноситься, з дуже насиченим і густим кремом, дуже змащує, поглинає багато води.

Звиклий до «старої» версії, він значно покращив швидкість збирання та вбирання води, тепер він легший, ніж Cella (я думаю, що це також завдяки лактату натрію), а гладкість - це задоволення. Після гоління також підходить для дуже чутливої шкіри.  Я можу сказати, що механічно вона краща за SMN, ми знаходимося на абсолютній вершині майстерності за «розумною» ціною.

Коментар: рекомендую тим, хто хоче спробувати заморське мило, просте у використанні, яке ніколи не підводить і має чудову якість за низьку ціну.
Завжди дуже задоволений Стірлінгом, настільки, що я думаю, що він стане моїм еталонним милом у своєму ціновому діапазоні, оскільки я дуже задоволений його механікою, простотою збірки і, чому б і ні, навіть в якості поштової скриньки.
Деякі знатоки вважають що stirling поступається a&e i Фенікс якістю.

CNPOMAHELL та melgadon Поставили вподобайку

Kitten911
Живе тут
Живе тут
Kitten911

1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.

Репутація : 112
Дата реєстрації : 08.06.2021
Вік : 94

ПовідомленняТема: Re: Лінійка мил Stirling   Лінійка мил Stirling - Сторінка 6 EmptyНд 5 Січ 2025 - 22:17

melgadon пише:
Деякі знатоки вважають що stirling поступається a&e i Фенікс якістю.[/quote]

Так и есть, но Стирлинг и дешевле будет чем А&Е и феникс.
Стирлинг это твердая серединка за свои деньги, хорошее рабочее мыло, которое имеет стабильное качество в отличии от многих артизанов!

Yura_, alex-kin, CNPOMAHELL, Batman та melgadon Поставили вподобайку

melgadon
Новачок
Новачок
melgadon

Репутація : 0
Дата реєстрації : 23.08.2024

ПовідомленняТема: Re: Лінійка мил Stirling   Лінійка мил Stirling - Сторінка 6 EmptyНд 5 Січ 2025 - 22:26

Alfed пише:

Деякі знатоки вважають що stirling поступається a&e i Фенікс якістю.
Добрий вечір. 
Не знаю, що кажуть експерти, я ніколи не пробував мило A&E, лише один раз мило Фенікс і вважаю його дуже хорошим.
Однак я звик порівнювати мило, яке є досить схожим за співвідношенням кількість/ціна.
Думаю, якщо чесно, так і має бути.

Тому я не ставлю мило Stirling в один ряд з милом A&E або Phoenix, які у співвідношенні ціна/якість коштують трохи дорожче.
Вони будуть кращими, але не в тому ж ціновому діапазоні по відношенню до кількості.
Для прикладу, італійське кокосове або мигдальне мило Vitos, що продається в однокілограмових упаковках, якісно поступається милу Стірлінга, але у співвідношенні кількість/ціна воно коштує набагато дешевше, ніж мило Стірлінга.

Мені не здається справедливим порівнювати їх, щоб визначити, яке з них краще з точки зору якості, є сенс порівнювати мило з майже рівним співвідношенням кількість/ціна.

fill, Kitten911, Yura_ та CNPOMAHELL Поставили вподобайку

Лінійка мил Stirling
Повернутися до початку 
Сторінка 6 з 6Перейти до сторінки : Попередній  1, 2, 3, 4, 5, 6
 Схожі теми
-
» Лінійка мил Fenomeno
» Лінійка мил Proraso
» Лінійка мил Fine
» Лінійка мил Haslinger
» Лінійка мил Razorock

Права доступу до цього форумуВи не можете відповідати на теми у цьому форумі
ПЕРШИЙ УКРАЇНСЬКИЙ ФОРУМ КЛАСИЧНОГО ГОЛІННЯ :: НАВКОЛО-ГОЛЯРСЬКА КОСМЕТИКА :: Засоби для гоління-
Перейти до: