Походу видел эти лезвия, но не помню, пробовал ли их) Вот такие?) Если да, то можно продавцу лота написать и узнать, где отдельно именно эти лезвия купить. И еще - я такие отправил другому форумчанину на тест, если у него сохранились, может посмотрит какие-либо обозначения о производителе на упаковке. Скорее всего они на алике продаются под другим брендом)
Да-да, они родненькие. У меня оказывается осталась пачка еще и там на ней есть хештег [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]. Если загуглить, то есть какой-то магазин странный, где они по 2 бакса. И я вот не понимаю что-то за магазин такой. Но я бы попробовал лучше тот магазин что вы кидали.
Wolfskin, stanislav-q, hlopets та CNPOMAHELL Поставили вподобайку
Сэм Постоялець
Повідомлень : 926 Репутація : 395 Дата реєстрації : 06.11.2017 Вік : 42 Звідки : Киев
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення] попробовал данные лезвия, понравились, хоть и производство Китай.
Единственные которыми не смог даже щеку добрить:( Юзал в мягком станке, может в этом дело..? Шутка. Самые тупые на моей памяти, выкинул. Как интересно лезвия заходят одному, и категорически не заходят иному
Kitten911, hlopets та CNPOMAHELL Поставили вподобайку
Alex Постоялець
Повідомлень : 545 Репутація : 193 Дата реєстрації : 09.02.2018 Звідки : Киев
Единственные которыми не смог даже щеку добрить:( Юзал в мягком станке, может в этом дело..? Шутка. Самые тупые на моей памяти, выкинул. Как интересно лезвия заходят одному, и категорически не заходят иному
Все зависит от того, для чего их применять. К примеру раньше затачивать карандаши и вырезать трафареты лучше всего ,,заходила" Нева . А если серьезно, то все зависит от щетины. Если она жесткая, требуются качественное лезвие, если пушок - можно бриться крышкой консервной банки.
hlopets та Vlad_S Поставили вподобайку
CNPOMAHELL Живе тут
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 1022 Репутація : 4 Дата реєстрації : 01.02.2022 Звідки : Київ
Вспомнив Неву, задался вопросом почему лезвие из углеродистой стали, причем даже качественные, к примеру Feather, уступают по остроте нержавеющим. По идее ( аналогия с ножами), они должны быть и острее и дольше сохранять заточку, если высушивать после использования.
hlopets Поставив вподобайку
CNPOMAHELL Живе тут
1000 повідомлень
Вспомнив Неву, задался вопросом почему лезвие из углеродистой стали, причем даже качественные, к примеру Feather, уступают по остроте нержавеющим. По идее ( аналогия с ножами), они должны быть и острее и дольше сохранять заточку, если высушивать после использования.
Є більш сучасні - ческі Tiger. Написано карбон та й кольор як у Нєви. Також є теж коричневі китайські Flying Eagle. Обидва леза на рівні Нэви у поганому сенсі. Олівець там заточити, чи повільно мотузку перепиляти ними ще можна. А от виголитися - зась. При цьому у своєму боритужурналі [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] досить прийнятно відгукувався на Treet Falcon та Treet Carbon. Тому, вочевидь, недостатньо просто зробити лезо із вуглецевої сталі, щоб воно було гострим. Якийсь момент у процесі виробництва вони таки роблять не так, що зводить на нівець усі потенційні плюси лез із вуглецевої сталі.
CNPOMAHELL Живе тут
1000 повідомлень
А от ще тут подумалося. Не у порядку політики, але про ситуацію у цілому.
У карантин намагався знайти щось цікаве на ринку поряд із домом. Практично стандартний набір був у всіх - РПЛ, Спутник, Gillette Rubie, BIC Chrome Platinum, дуже зрідка Gillette Platinum. В одному кіоску знайшов Treet Platinum. І все.
Продавчиня - жінка похилого віку із гордістю пропонувала мені німецькі Wilkinson Sword, у якості ексклюзиву (у межах ринку). Такий бідний асортимент пояснюється тим, що постачальник один на ринок і має відношення до росії. А війна до в нас не 2 рочки а більше. Та ж сама продавчиня жалілася, що ще років 5-6 тому в неї був вибір із 38 варіантів різних лез.
Також бідненько було з вибором лез і в великих мережевих маркетах, на кшталт EVA, Prostor (тоді ще Cosmo), Watsons тощо. Ті ж самі РПЛ, Спутник, Gillette Rubie, BIC Chrome Platinum і всё. Причому на початку вже повномаштабної війні передбачувано зникли російські позиції. Ба, навіть, перші місяці BIC Chrome Platinum ніде не було. Лише у цьому році дані леза повернулися знов на полички. Приємно, що частіше почали продаватися українські (китайські) Lezo та Men Key. Чомусь сподівався, що хоча б тепер на нас посуне "імпортозаміщення" з інших країн. Бо, загалом, ринки працюють так -коли чогось немає, його замінюють чимось іншим. Так, наприклад, було із гречкою та рисом, коли вони зникли з наших поличок. То їх замінили китайським рисом та гречкою.
А от із лезами, чомусь, так не вийшло. Звичайно, я теж усвідомлюю, що спочатку 2 роки карантину, коли дуже постраждав малий бізнес. Як раз ті самі "лоточники". Потім і зовсім - повноцінна війна. Але ж великий ритейл міг щось підшаманити а почати возити леза з Туреччини, Єгипту, Пакістану, чи то Індії? Може не увесь асортимент, але ж, хоча б у якості заміни дешевим РПЛ\Спутникам, що раніше широко були присутні у мережах.
Але й досі усе, за винятком декількох позицій можна придбати лише у нтернеті, у спеціалізованих магазинах. Причому там теж загальний асортимент зменшився, мінімум, удвічі. Чи ситуація зараз така, що воно вже й непорібно никому?..
Останній раз редагувалося: CNPOMAHELL (Вт 7 Лист 2023 - 14:08), всього регувалося 2 раз(-и)
Mel, hlopets та Yura_ Поставили вподобайку
Сэм Постоялець
Повідомлень : 926 Репутація : 395 Дата реєстрації : 06.11.2017 Вік : 42 Звідки : Киев
странно, но меня хорошо побрили в станке с гапом 0.86. Мне практически все лезвия подходят из нержавейки, а из углеродки не все, выборочно.
fill, Wolfskin, AMAROK, hlopets, all75, CNPOMAHELL та Wład Поставили вподобайку
razorblade1989 Бувалий
Повідомлень : 157 Репутація : 1 Дата реєстрації : 11.12.2017 Вік : 35 Звідки : Chernihiv
Суто з цікавості. Якщо це працює, то знатиму, що так можна, і може згодом доб'ю залишки свого BICа й інших подібних лез. Якщо не працює, то теж знатиму і закрию це питання.
Наскільки памятаю Ігор постійно править практикую правку на долоні. Рузультат його задовольняє. А я вирішив для себе проблему з Біком дуже просто, став голитися ним тільки під гострим кутом, від кришки. На гарду взагалі не ставлю. А якщо хочеться помахати то ставлю Бік в метелика радянського виробництва. В нього агресивність трохи більше сучасних. Голить зі свистом.) Чисто і дуже комфортно. Також дуже комфортно Бік голить в Кюшейві. В обох бритвах робочий гострий кут до шкіри.
hlopets та CNPOMAHELL Поставили вподобайку
razorblade1989 Бувалий
Повідомлень : 157 Репутація : 1 Дата реєстрації : 11.12.2017 Вік : 35 Звідки : Chernihiv
Хоча є й виняток. Це бритва-метелик радянських часів - Мерідіан (Меридиан). Вона трохи агресивніше за вищезгадані. Там якраз Derby зелені голять суперово прям.
Дякую за ідею в мене якраз є той самий Мерідіан, треба буде й собі в ньому Дербі зелені спробувати, бо колись ними голився не зайшли в жодній бритві. Та наскільки памятаю Мередіана в мене не було ще.) А якщо підійдуть то буду в Кюшейві пробувати, в інших бритвах від верхньої кришки голитиму.
Останній раз редагувалося: razorblade1989 (Ср 6 Груд 2023 - 15:35), всього регувалося 1 раз(-и)
fill Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 2628 Репутація : 531 Дата реєстрації : 12.02.2018 Вік : 55 Звідки : Київ
Наскільки памятаю Ігор постійно править практикую правку на долоні. Рузультат його задовольняє. А я вирішив для себе проблему з Біком дуже просто, став голитися ним тільки під гострим кутом, від кришки. На гарду взагалі не ставлю. А якщо хочеться помахати то ставлю Бік в метелика радянського виробництва. В нього агресивність трохи більше сучасних. Голить зі свистом.) Чисто і дуже комфортно. Також дуже комфортно Бік голить в Кюшейві. В обох бритвах робочий гострий кут до шкіри.
Так, Ігор править. І не він один. Я теж планую спробувати це діло. Тільки трохи пізніше, коли підійду до фінішу тестів наявних в мене різних лез, яких вже зібралося чимало :-)
Ну й зразу щодо зелених Дербі. Раніше, до 2016-ого року випуску, вони були не дуже. Потім їх трохи пофіксили, наче стали краще. Скоріше за все старі леза вже рідко трапляються в продажу. Але хто зна. В будь-якому випадку краще брати нові. Розрізнити їх можна по оформленню. В старих лезах напис EXTRA йде вздовж короткої сторони, а в нових - вздовж довгої. А щоб не помилитися, можна брати Дербі EXTRA з синьою етикеткою. Це ті самі леза, але в пачках по 10 шт. Старі в таких пачках не випускалися.
razorblade1989, hlopets та CNPOMAHELL Поставили вподобайку
razorblade1989 Бувалий
Лезвия Джиллетт производятся в разных странах, Индия, Китай, расия, может ещё где-то. И они очень сильно отличаются друг от друга. Китайские не юзал, но индийские так себе, на болотах точат намного лучше ((( На баджере вылезли фото астры, с надписью made in India, якобы производство переехало из питера. Но что-то я в это не верю...
Понимаю вас, сам хотел бы найти замену лезвиям из рашки. Но они объективно делают хорошие лезвия. И дело думаю не столько в производстве и заточке сколько в метериале-стали. Читал статью про нерж. приведенную комрадом Филом. Из которой следует, что оборудование на болотах не самое новое, но как часто бывает рашисты тупо выезжают за счет природных ресурсов. Дескать в их металле больше марганца и потому они служат дольше и заточку держат. Из индийских лезвий сейчас новые бренды появляются ничего. Мне понравилась EuroMax/SilverMax. Многие хвалят RK которые делают для Henson. Да и у Supermax есть пару неплохих лезвий: Blue Diamond, Diamond Edge! А так у Treet, Dorco, есть лезвия хорошие. У Shark/Lord с платиновым покрытием мне понравились.) Так же Lord Cool!)
fill, hlopets, CNPOMAHELL та Vlad_S Поставили вподобайку
razorblade1989 Бувалий
Ну й зразу щодо зелених Дербі. Раніше, до 2016-ого року випуску, вони були не дуже. Потім їх трохи пофіксили, наче стали краще. Скоріше за все старі леза вже рідко трапляються в продажу. Але хто зна. В будь-якому випадку краще брати нові. Розрізнити їх можна по оформленню. В старих лезах напис EXTRA йде вздовж короткої сторони, а в нових - вздовж довгої. А щоб не помилитися, можна брати Дербі EXTRA з синьою етикеткою. Це ті самі леза, але в пачках по 10 шт. Старі в таких пачках не випускалися.
Так я читав твій пост про зміну зелених Дербі. Проте свято з купівлею нових Дербі в блакитній пачці мені трохи зіпсував Руслан. Зробив відгук на Дербі Блю і за його словами вони відрізняються від зеленої пачки, бо ще гірше.) Чесно кажучи якщо ще одну пачку з 5 лез які мені не подобаються я би ще перетер, то пачка з 10 таких лез буде довго валятися. От якби знати точно, що на КТГ продаються зелені пачки з новими лезами, то я б замовив. Доречі я навіть питав у них, але вони вирішили таким приставучим не відповідати.)
fill, hlopets та CNPOMAHELL Поставили вподобайку
Yura_ Бувалий
Повідомлень : 158 Репутація : 6 Дата реєстрації : 16.10.2021 Вік : 55 Звідки : Львів
Минулого року, купив у Барберкомпані пару пачок зеленого Дербі, чи то в мене заріст такий чи то файні леза отримав. Голять мене - як має бути. Читаю відгуки про зелене Дербі, переважно всі його ганять (критикують), мені зайшло добре, та й дешеве.
razorblade1989, fill, hlopets, all75 та CNPOMAHELL Поставили вподобайку
fill Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 2628 Репутація : 531 Дата реєстрації : 12.02.2018 Вік : 55 Звідки : Київ
Проте свято з купівлею нових Дербі в блакитній пачці мені трохи зіпсував Руслан. Зробив відгук на Дербі Блю і за його словами вони відрізняються від зеленої пачки, бо ще гірше.)
Нікому не вір! :-))) Та й врахуй, що Руслан голиться шаветкою А це не те саме, що голитися Т-шкою.
Після вдосконалення зелених Дербі вже пройшло 7 років. Гадаю, запаси старих лез вже сильно проріджені. Не думаю, що в КТГ вони ще лишилися. Тож можна сміливо замовляти - дуже велика ймовірність, що в них вже нові
Ruslan, razorblade1989, hlopets та Yura_ Поставили вподобайку
razorblade1989 Бувалий
Та й я так подумав. Дякую за підтримку. Гадаю треба спробувати, тим паче що ціна на Дербі зараз дуже демократична.) Минулого разу коли купував на КТГ леза Дорко, то прийшли вже в новому оформленні.
fill Живе тут
1000 повідомлень
Та й я так подумав. Дякую за підтримку. Гадаю треба спробувати, тим паче що ціна на Дербі зараз дуже демократична.) Минулого разу коли купував на КТГ леза Дорко, то прийшли вже в новому оформленні.
Я свою пачку синіх Дербі брав ще, здається, до 24 лютого. Тож навряд чи в них десь на ничці збереглися ще старі Дербі. Ще не розпаковував їх, до речі. Вони чекають свого часу :-) І такого щастя непробуваного ще трохи є, все потроху піде зараз на тест :-)
razorblade1989, hlopets та Yura_ Поставили вподобайку
CNPOMAHELL Живе тут
1000 повідомлень
Проте свято з купівлею нових Дербі в блакитній пачці мені трохи зіпсував Руслан. Зробив відгук на Дербі Блю і за його словами вони відрізняються від зеленої пачки, бо ще гірше.)
Ну так вихід все одно є. Можна взяти Derby Premium. Мені вони здалися навіть трохи гострішими за Екстра та витривалішими.
razorblade1989, hlopets, Yura_, all75 та Stormfild Поставили вподобайку
razorblade1989 Бувалий
Ну так вихід все одно є. Можна взяти Derby Premium. Мені вони здалися навіть трохи гострішими за Екстра та витривалішими.
Повністю підтримуючи, друже Колись в мене була одна пачка цих лез (купував десь місяця за 4 до війни)... Та з тих пір жалкую, що не взяв хоча б пачок 5 або блок 🫣 Бо лезо дуже сподобалось . Але ж кожен повинен сам винести свій вердикт йому - у своїх станках.
razorblade1989, Yura_, all75 та CNPOMAHELL Поставили вподобайку
CNPOMAHELL Живе тут
1000 повідомлень
Выше писали о лезвиях из углеродной стали...... Нет сейчас таких лезвий. Нет. Лезвия все сейчас из нержавейки. А отличаются материалом напыления на РК. У кого тефлон, у кого платина там, золото всякое и полимеры.. карбоны. Лезвие из углеродной стали попросту не согнется в станке и не будет нужного угла.
AMAROK Бувалий
Повідомлень : 288 Репутація : 25 Дата реєстрації : 24.10.2020 Вік : 45 Звідки : УКРАЇНА
Мне больше всего нравятся лезвия без всяких тефлонов, карбонов и полимеров... Лучше всего заходит Gillette Platinum. Сейчас их начали делать в Великобритании - белая пачка. Стоят 2.5€ Одного мне хватает на 7 раз комфортно бриться. Очень хорошая острота одновременно с шелковистостью. По крайней мере у меня в Rockwell 6S
CNPOMAHELL Живе тут
1000 повідомлень
Сейчас их начали делать в Великобритании - белая пачка.
Там країна-виробник якось позначена на пачці? Чи чому ви вирішили, що то не росіянське? Не думаю, що тут таке з'явиться найближчим часом, але раптом?
Цитата :
Выше писали о лезвиях из углеродной стали...... Нет сейчас таких лезвий. Нет.
Коли говорять про "карбонові" леза зазвичай то леза цілковито коричневого кольору. В мене таки чеські Teger Carbon та китайські Flying Eagle 74-C.
Як мінімум Treet ще робить 2 лезі з написом Carbon. Одне коричневе інше - звичайне біле. Але то [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] питати треба -він ними голися. ;)
Цитата :
Лезвие из углеродной стали попросту не согнется в станке и не будет нужного угла.
Саме так. Лезо Tiger в Які-сланті просто тріснуло, коли намагався туди поставити. Наскільки пам'ятаю, зловісне радянське "НЄВА", яким сучасні голярі лякають новачків, теж було коричневим та ломалося при сильному згинанні.
Так що краще пишіть, що то ви не пробували сучасних карбонових лез, а не що таких лез нема.